Hur ska jag kunna gå vidare??

Till en av killarna från högstadiet

VF ens lägga ner tid på att försöka få mig att förlåta dej via datorn??? jag lär inte göra det! Gjort är Gjort, Så snälla sluta skriva mitt namn överallt... Du kan inte ens se mig i ögonen i skolan, jag vet att du ångra dej men varför då inte säga det rätt ut istället för att krångla till det!...
Jag mår forfarande väldigt dåligt av allt som hände i och utanför  R*dskolan. Du/Ni har förstört min tygghet i mitt egna hem här i Sk*vde, jag vågar t.ex. inte vara ute själv på kvällarna och att vara hemma själv,... jag känner mig som en fågel i en bur, jävligt instängd! Jag vill bli fri och kunna göra vad jag vill men just nu känns det omöjligt.
Det är så här jag känner just nu men jag måste få gå vidare någon gång trots över det som hände i högstadiet, så snälla LÅT MIG VARA NU!

Vart är mitt trygga hem?




Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3



Kommentarer
Åke Sundberg

Hej Jenniey! Vi känner inte varandra, men jag fick din bloggadress av din syster Jozzan, jag har läst din blogg, Tappa inte modet! jag såg du tror på Gud! de gör jag också, jag skall bedja för dig, jag tror Gud förmår att göra Under, det står i Bibeln, att den som beder med ett ärligt hjärta, han ska få! Jag vill önska dig en fin fortsättning! Vi kanske höres någon gång! Än en gång! Tappa inte modet, den som tror på Gud, skall aldrig bli besviken! Hälsnigar Åke! Jozzan har min meiladress, om du vill skriva, de får du gärna!

2010-11-12 @ 10:48:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0