Friskvårdensdag!

Godmorgon!
 
Om en liten stund ska jag upp till berget för det är nämligen friskvårdensdag här. Då står det olika stånd där dom delar ut information om lite allt möjligt. Dessutom är det mysig utsikt där uppe. Sen träffar man ju nästan alltid på någon man känner, bla som tradition är att träffa på min kompis Emelie och hennes pojkvän just den här dagen.
 
Denna dagen kommer nog bli en härlig dag, solen skiner man ska få komma ut ordentligt och inte bara till city som det annars blir. Då viktiga ärende går före utflykter. Bäst jag fixar mig nu, kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Mikael

Hejsan, vilken fin blogg du har!

Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från ModeMikael

Svar: Tack=)Jag är emot allt som rör MODE! Jag tycker alla ska få klä sig som dom vill utan att vara ute eller inne....Dessutom handlar inte min blogg om vad jag har på mig utan om min kamp som kronisk obotlig sjuk. KRAMIZ!
♥JèÑnIèY♥

2013-09-08 @ 11:23:57
URL: http://forum.modekampanj.com
Mikael

Hej!

Ok, men även fast du tycker att "Jag tycker alla ska få klä sig som dom vill utan att vara ute eller inne" så är det en åsikt med och något som du kan diskutera. Tack för ditt svar ;)

2013-09-08 @ 17:40:07
URL: http://forum.modekampanj.com
Emi

Vi träffades ju inte idag :(
vi var där när det började , ni kanske kom senare?<3

Svar: Vi kom ca 10.15 eller nått. Synd för jag såg fram emot att stötta på er<3 kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2013-09-08 @ 20:17:31
E B B A

Sv; Jaa ^^

2013-09-09 @ 07:32:02
URL: http://snorptorpan.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0