Idag klara jag....

Hej!
 
Att varje dag vakna upp med värk och aldrig känna sig utvilad är en mardröm för alla, ändå är detta verklighet för många. Jag kan ibland inte komma upp ur sängen alls på hela dagen. När jag väl orkar ta mig upp, tar det över 2-3 timmar innan kroppen är katabel till att göra saker som duscha, städa.
 
Alla små saker jag klarar av att göra just för dagen berömmer jag mig för. Detta är ett sätt att acceptera att man får ta en sak i taget och försöka se det som en lycka varje gång du klarar av att göra något. Varje så kallat misslyckde projekt är inte misslyckat det är ett bevis på att du försökt klara målet. Kramiz<3
 
Idag klara jag av att ta mig ut en stund trots all värk och skskningar:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
lina

Hej, har både vänner och familj som tillfrisknat från fibromyalgi så ingenting är omöjligt och jag hoppas du också blir frisk en dag men eftersom läkaren var väldigt otydlig med diagnosen när min syster fick den så undrar jag om du tydligt fått veta att det är en inbillningssjukdom? Tacksam för svar!

Svar: Hej! Nu är det så att jag har fler sjukdomar än Fibromyalgi och nej det är ingen inbillningsjukdom. Det är en smärtsjukdom som beror på nervsystemet. Jag fick min diagnos på Gottfries i Mölndal. Vart har du fått de påståndet ifrån? Du vet knappast nått om den och din syster kan knappast ha fått diagnosen från någon kunnig om det är så att hon fick höra att det är en inbillningsjukdom!
♥JèÑnIèY♥

2014-08-16 @ 18:10:54
ullie

vet hur det är vännen att ha värk jämt. det tar såå mycket på alla krafter att orka med något alls
Hoppas ändå att din helg blir bra kram

Svar: Jaa, allt påverkas så fort värken gör sig påmind. Jag har vart hos syrran i helgen oich umgås med alla hennes 4 barn:) så njutit så gott det går. Kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2014-08-17 @ 01:24:36
URL: http://weberskold.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0