Allergisk reaktion...

Hej på er!
 
Gårdagens behandling gick inte alls som planerat men äntligen fick jag svar på min oro. Jag nämnde återigen att jag får biverkningar som står under sällsynta och till och med instaka fall på bipacksedeln som följer med ampullerna. För en gång skull reagera sköterskan med att fråga en läkaren om det verkligen är lämpligt att ge mig den och får till svar: "nej, risken är stor att du är påväg att få en allvarlig reaktion av den."
 
Detta får man till svar efter 4 månader av oroa pga konstiga utslag, hög feber och feberfrossa efter behandling som dessutom blivit värre för varje gång. Denna gången fanns det någon i vården som faktiskt lyssna och läste på om medicinen när jag berätta om min oro.
 
Ska jag som patient behöva vara min egen doktor och tjatta mig till att vården ska läsa på innan dem fortsätter ge en medicin man får allergisk reaktion på? Vårdmiss efter vårdmiss och dem lär sig aldrig av sina misstag! Jag lär aldrig någonsin lita på vården! Det är en skandal att man som patient ska behöva att koll på att VÅRDEN inte har ihjäl en!
 
kramiz på er fighters där ute<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0