Mina favoriter i sommar<3

Tjo!  

 

Denna sommar har jag spenderat mycket tid i mitt rum på ön där de inte finns något internet därför använder jag viaplay där man kan ladda ner en hel del filmer offline. Jag har nu valt ut 3 av dessa filmer för att betygsätta mellan 1-5 blommor. Kramiz<3

 

 

Min lilla syster:

 Lilla syster Stella som ser upp till sin syster Katja upptäcker en dag att något inte står rätt till med sin stora syster. Stella tvingas nu sätta syskonbandet på prov när hon konfronterar sin stora systers beteende. Denna film handlar om hur livet som tonåring ser ut för många idag. Drömmar som går fel, syskonrivalitet och hur viktigt det är att våga berätta när något känns fel.

 

Mitt betyg:

 

Insidan ut:

 När flickan Jenny tvingas flytta sätts hennes känslor ur spel. Glädje, rädsla, ilska, avsky och vemod försöker göra allt för att hjälpa henne hantera allt nytt som dyker upp. Men vemod och glädje hamnar på villovägar och resan hem blir en tuff utmaning som också sätter vänskapen på prov. Denna film visar hur mycket våra känslor faktiskt påverkar vårt liv på ett roligt och äventyrligt sätt.

 

Mitt betyg:

 

Serien ”The fosters”

 En annorlunda fosterfamilj bestående av ett lesbiskt par har sen tidigare adopterat ett tvillingpar och tar nu på sig ansvaret att ta hand om en tjej vid namn Callie som precis blivit släppt från ungdomsanstalten. Men allt blir inte riktigt som det hade hoppats på utan istället flera hinder dyker upp på vägen där hela familjens liv sätts på spel.

 

Mitt betyg:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0