Youtube favoriter del 3

Tjo alla där ute!
 
Då var det dags att presentera ytterligare två youtube favoriter som fyller mitt liv med glädje och kärlek. Båda är svensktalande och som mesta dels gör vanliga videos men också gör härliga vloggar (videobloggar). Klicka på bilden för att komma till deras kanaler!  Ni kanske har några favoriter på youtube kommentera gärna dem här nedan så kan vi tipsa varann. Kramiz<3
 
Therese Lindgren:
Denna underbara kvinna gör allt från sminkvideos till härliga vloggar. Det jag älskar med henne är hur hon släppt in hos tittare/följare i hennes liv. Hon brinner verkligen för att göra bra videos och de flesta gånger lyckas hon nått så grymt. Dessutom har hon skrivit en bok om sina erfarenheter av psykisk ohälsa som bör släppas vilken dag som helst nu.
 
Jocke & Jonna:
Detta gifta par gör grymt bra vloggar, men också vanliga video som challenge och Jonnas sminktips. Senaste tiden har man även fått följa Jockes resa om sannigen om hans struliga barndom. Det skär verkligen i hjärtat att höra vad han fått gå igenom som ett litet barn. Jonna har det heller inte så lätt just nu då hon mår dåligt pga oförklarig "sjukdom". Man får helt enkelt se verkligenheten som inte alltid är så perfekt som man kan tro.
 
Nya hundvalpen Affe saknas på denna bild!:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0