krutgummor till gammelfastrar...

Hej på er!
 
Min dag i västerås blev bättre än jag hade hoppats på. Den var helt underbar och mina gammelfastrar var så härliga alltså. Dem var enormt pigga för att vara runt 90 år gamla och var betydligt klarar än mig i huvudet. Vi tog ju med dem till köpcentret för det var något dom önska. Jag skratta så jag fick ont i käken för jag har nog aldrig hört en äldre dam vara så taggad på att få äta pommes som A.
 
Resan dit gick jätte bra och vi stanna ju på en rastplats för att äta frukost nr 2 så jag skulle få fylla på med näring innan vi anlände till Västerås. Rssan hem var något tuffare men mestadels för att jag hade så ont efter att ha gått på ett köpcenter. Tröttheten kom inte fören vi var hemma igen. Mycket beror nog på att jag var så övertaggad och lycklig över att få träffa dessa släktingar.
 
Förutom all historia, kom jag även fram till vilken del av släkten jag fått min haka från. Denna dag lär jag leva länge på. Den behövdes för att besvara endel frågor inom mig som jag vart nyfiken på. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Jennifer Queen

Så mysigt och härligt :D

SVar; Tack fina du :D kram <3

Svar: Ja, äldre är så härliga<3 kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2017-05-03 @ 13:25:33
URL: http://thequeenie.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0