ME/CFS & Fibromyalgi dagen....

Hej på er!
 
Idag är det Internationella ME/CFS & Fibromyalgi dagen och denna veckan har jag lagt fullt fokus på detta i min blogg. Jag har bland annat bloggat kortfattat om sjukdomarna och tipsat om andra fighters som kämpar mot dessa svåra sjukdomar. Jag har även lagt upp personliga inlägg utifrån min egna kamp.
 
Det många inte vet är att jag och min familj skänkt pengar till forskningen efter antal läsare jag haft på bloggen varje dag och det kommer fortsätta fram till Söndag. Denna veckan har vart väldigt speciell för mig och det har tagit på krafterna, men jag känner verkligen att jag gjort nått bra. Kramiz<3
 
Bär gärna nått i LILA& BLÅTT för att visa ditt stöd idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Du har det säkert jobbigt med dina sjukdomar. Men ibland skriver du om dom som om de vore världens allvarligaste och att du är dödssjuk. Försök se livet lite positivt.

Svar: Nu är det såhär att vi kanske inte är dödssjuka men vår livskvalitet är sämre än många med cancer och aids patienter. Då inte ens vården vill ha med oss att göra! Många ME patienter är sängbundna dygnet runt. Jag har turen att inte vara en av dem, men bara för det lär jag inte glömma dem fighters som faktiskt lever så. Denna veckan har jag lagt fokus på att sprida kunskap och kämpa för dem som har det sämre än mig!
Jag ser varje liten ljusglimt i livet positivt. Jag är tacksam över om jag orkar ta mig ut i trädgården en dag när jag mår som sämst och kroppen egentligen bara vill sova. Men du tycks inte veta hur det är att vara sjuk alls eftersom du uttalar dig så! Det finns fler sjukdomar än cancer som är svåra! Det är inte lätt att leva med en kronisk sjukdom som inte syns utanpå! Du tycks heller inte ha läst min blogg mer än senaste inläggen då du antyder något så sjukt! Ta dig tillbaka och läs mina vardagliga inlägg så ska du se att jag faan kämpar för att se ljuset när jag har som svårast med sjukdomarna! Jag vågar chansa och följa mina mål i livet trots att jag kraschar efteråt.
♥JèÑnIèY♥

2017-05-12 @ 19:53:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0