Frågor om känslor Del 2

Hej på er!
 
Nu kommer andra delen om känslor och detta inlägg är lite mer positivt än det igår. För idag kommer jag berätta vad som gör mig glad och lycklig. Del 1 av detta inlägg hittar ni här! kramiz<3
 

5. Visar du mer än vad du känner, eller känner du mer än vad du visar? 

 Jag är nog den som känner mer än vad jag visar många gånger. Jag är överlag dålig på att visa känslor öppet och framförallt när jag är ledsen.  Jag är den som försöker hålla det mesta inom mig in i det sista. Men det beror såklart på vad det handlar om. 

 

6. Vad har skadat dig mest i livet?

 Ett tillfälle som tog mig otroligt hårt var när min älskade Morfar gick bort. Det var som att förlora sin stöttepelare i livet. Mitt hjärta gick i tusen bitar och jag grät dagligen i ett halvår innan det blev allt mer sällan. Idag ser jag min morfar som min Gud. Även mobbningen jag fick utstå i högstadiet har sätt sina spår i mig. Något som jag tänkt blogga om längre fram.

 

 7. Vad gör dig riktigt glad?

Jag blir riktigt glad av att få känna mig älskad för den jag är.  Äventyr och utflykter som lyser upp vardagen emellanåt är också något som får mig väldigt glad. Sen får jag inte glömma boendet på ön som gör mig alldeles lycklig.

 

8. Vad i livet har gett dig mest glädje?

 Det är att få vara Moster och Faster till alla härliga syskonbarn. Dem blev vändpunkt i livet för mig och idag är dem ljuset i mörkret.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0