Ny favorit Serie....

Hej på er!
 
Nu när jag är förkyld passar jag på att se på serie och har faktiskt hittat en ny favorit nämligen Soy Luna som går på Disney channel. Första säsongen på 80 avsnitt finns ute på viaplay. Så det lär nog ta en tag att titta igenom hela. Jag har hittills hunnit kollat/lyssnat på 22 avsnitt. kramiz<3
 
Om Soy Luna:
Luna tvingas flytta till Buenos Aires med sina adoptivföräldrar som fått jobb hos en kvinna och hennes guddotter. I skolan och på klubben för rullskridskor skapar Luna nya vänskaper som kan leda henne mot sina rötter men alla vill henne inte väl, vilket ställer till det rejält.
 
Mina egna ord:
Efter vart en stor fan av Violetta kan jag inte förstå hur jag kan ha missat Luna fram tills nu. Många skådeseplare är ju från Violetta och de svenska dubbrösterna är de samma vilket förvirra en lite i början. Sen kan man ju undra hur det kommer sig att dem valt att båda serierna ska utspela sig i just Buenos Aires?! Hade skaparen dålig fantasi eller en tanke bakom det? Många frågor jag troligen aldrig kommer få svar på. Men överlag gillar jag denna serien väldigt mycket.
 
Betyg:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0