Sanningen kom fram...

Goddag!
 
Vet ni vad igår kom sanningen fram varför jag inte hört något från Dietisten. Läkaren hade nämligen inte ens skrivit remissen dit trots att de skulle gjorts innan jul utan den skrivs i måndags efter jag hade ringt vårdcentralen ännu en gång och ställt mina frågor. Så det var tur jag och mamma legat på och framför allt att jag tillslut fick en sköterska som var villig att få fram svaren på mina frågor.
 
Det är förjävligt att de lyckats missa att skicka iväg det trots att jag fråga kring det redan för 12 dagar sen när jag fick en sköterska som la på luren mitt i samtalet?! Jag hade kunnat vänta i evighter på en tid som aldrig hade dykt upp om det inte vore för min och mammas envishet. Så jävla fult av dem! Värsta av allt är att dem är såpass fega att de inte ens vågar stå för sina misstag! kramiz alla fighters där ute som krigar mot vården!<3
 
 
Fortsättning hur det gick kommer imorgon....
 
 
Var fruktansvärd arg igår efter fått reda på detta:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Nilla

Förstår att du var arg, tänk att man aldrig kan slappna av. Kram

Svar: nej, jag förstår inte alls vad dem sysslar med. Men ska försöka åka till vc och be om alla journalanteckning från senaste året. Något har ju gått snett i kommunikationen mellan vårdpersonalen igen. Jag har ändå bett om att få prata eller få en tid till en läkare men dem har vägrat till de. Jag har fått gå via sköterska varje gång och det är inte hållbart när de har såpass mycket brister i kommunikationen. Det är något jag kommer påpeka när jag ringer enhetschefen. För det är något de måste jobba på att få bättre innan patienter kommer till riktig skada.

ibland är det bra att vara så förbannat envis även om allt krigande tog på krafterna! kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2018-02-21 @ 15:02:45
URL: http://mittlivmedme.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0