Lugnt midsommarfirande får det bli....

Goddag!
 
Ny dag, nya möjlighter sägs det men idag är min kropp inte alls på topp. Kroppen vibbrerar/skakar konstant, vilket påverkar allt från talet till kroppskontroll. Detta är ju något som eskalerat senaste månaden tyvärr. Men jag kämpar på så gott det går nu för att hålla gistan uppe trots att vardagen är extremt tuff. 
 
Jag och min familj lär inte fira midsommar speciellt mycket utan det blir lite god mat och myskväll. Det är ungefär så vårat midsommarfirande sett ut senaste 8 åren. För min del är det nog bara bra att det blir lite lugnt och mysigt. Så kanske jag har lite energi till min egen födelsedag om 8 dagar. kramiz<3
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Hej lilla du,
så bra att du har en fin förstående familj, speciellt en sådan här dag, då alla!!! verkar så glada och alla är tillsammans i familj och vänners lag. Jag tror att det är många, många som sitter ensamma i kväll. Vi får krama om varandra via alla medier, som finns, så att ingen känner sig övergiven.
Jag ska vara själv i kväll, då min man (och jag) är bjudna till vänner, men jag inser att jag inte orkar. Har haft en infektion i kroppen (ev PEM) sedan jag kom tillbaka från besök hos mina barn och barnbarn i Uppsala. Tyvärr tror jag inte att vännerna förstår, men jag vill att min man åker iväg, då jag i alla fall bara ligger här hemma. Hoppas du får en mysig hemmakväll.
Önskar dig allt gott

Svar: Hej underbara du! Ja, jag är enormt tacksam över hur alla i min närmsta krets förstår att jag är sjuk och inte orkar med lika mycket som förr. Ja, det är nog många som är ensamma under sådana högtider. Så det är tur att sociala medier finns så att man kan hålla kontakten trots avstånden.

Åh så tråkigt att höra att du inte orkar hänga med på firandet. Men då du hat fullt upp senaste kanske det är bra att lyssna på kroppen och ta det lugnt ett par dagar. Trist att vännerna inte riktigt förstår. De vänner jag har kvar i mitt liv har verkligen förståelse resten har med tiden försvunnit.

Hoppas verkligen du mår bättre snart och återfår lite energi till att hitta på saker.

Många kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2018-06-22 @ 14:19:52
Jennifer

Vi firar inte heller, blev en god lunch tillsammans med min mamma, min bror och en vän till mig :)

Svar: Så mysigt det låter. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2018-06-22 @ 18:13:13
URL: http://missjennifer.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0