Nya färgpennor...

Hej!
 
Usch vilken natt med mardrömmar och plötsliga uppvaknande. Jag har dock inte lika ont idag men är däremot väldigt stel. Jag får helt enkelt försöka hålla mig extra varm under timmarna jag är uppe för att inte riskera att det blir värre.
 
Måste berätta att jag är så nöjd över mitt paket jag hämta ut igår. Jag försöker ju färlägga/måla en timme varje kväll för att varva ner innan jag bäddar ner mig för natten igen. Det var på tiden att köpa lite nya färgpennor som börjat ta slut av allt målande. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Annica

Nu ser jag vilka pennor du målar med.
Min kompis beställde just Faber castell i dag.
Målar du även med dem som vattenfärger?
Verkar ju jättehäftigt!
Fast nu får jag hejda mig. Har snöat in på Copic och man vill ju ha alla färger.
Men man får ju hejda sig för det är ju så himla dyrt.
Kram

Svar: Jag har testat dem flesta olika som finns att köpa på Panduro. Men fastnat mest för Drewent coloursoft och faber castell polychromos hittills då dem blir ganska jämt när man målar utan allt för tydliga streck. Jag har några vattenlösliga pennor dock inte vågat ge mig på det riktigt än.
Copic är något jag både sett och hört talats om. Men aldrig testat själv än. Är det inte svårt att lära sig måla med såna pennor?

Ja, visst är det dyrt:( Jag försöker också hejda mig för att beställa allt för mycket. När man väl hittat något som ger en lite ljus i vardagen så är det så svårt att liksom hejda sig.

kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2018-03-05 @ 18:01:09
URL: http://www.annicaslivvidhavet.blogg.se
Annica

Jag brukar titta på youtube och lära mig av dem hur man kan färglägga.
Det krävs övning. 😂
Men man får bra tips där.

Svar: Ja men precis, finns allt möjligt att titta på. Jag brukar då och då kolla in pysselkanaler för att få lite inspiration. kramiz<2
♥JèÑnIèY♥

2018-11-16 @ 13:45:31
URL: http://annicaslivvidhavet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0