Mitt rum känns jobbigt...

Hej där!
 
Idag står det vilodag på schemat allt för att jag ska fortsätta återhämta mig efter rehabbesök i Måndags. Dock är jag inne i en period då jag tycker det är jobbigt mentalt att bara ligga inne på mitt rum även om jag vet att kroppen behöver det.
 
Det blir liksom som ångstkänsla inom mig varje gång jag går in rummet efter jag vart uppe. Men inte så konstigt då jag spenderat nästan alla mina dagar där sen jag blev sjuk. Så det är många timmar per vecka som jag är just i mitt rum som knappt förändrats sen mina syskon flytta ut. kramiz<3.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Rebeca

Hej! Förstår om det måste kännas trist att spendera så mycket tid i sitt rum. Jag pluggar på distans hemifrån så ibland kan det kännas som att man bokstavligen gror in i väggarna. Haha. Ett tips om du inte ändrat något i ditt rum sedan syskonen flyttat ut är att försöka piffa upp rummet lite. Om du inte orkar kanske din familj kan hjälpa dig. Exempelvis så har jag försökt piffa upp mitt skrivbord med fina vykort från Paris med katter som ser ut över Eiffeltornet. För mig är det viktigt att ha orning och reda runt omkring mig för att jag ska må bra och en mysig omgivning är extra viktigt. Det får mig att må bättre. Lycka till .Kram!

Svar: Hej! Ja, dock finns det inte mycket som går att förändra i rummet, då vi är i behov av våningssängen när syskonbarnen är här. Men vi försöker hålla det städat och tanken är att skärma av även bokhyllan med draperi för att slippa se allt som är i den. Så förhoppningsvis ger det mig ett mer lugn. Men tack för tipsen! du har så rätt ordning och reda behövs för att man ska kunna varva ner och känna att det är mysigt! kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2019-01-09 @ 11:28:48
URL: http://becaaah.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0