Dagens uppdrag innan vilan...

Goddag fina ni!
 
Idag har jag tänkt försöka slutföra några punkter på min lista som jag har. Det vore skönt att iallafall få minst en gjort och allra helst den att duscha håret. Får se vad kroppen tillåter efter jag fått i mig lite näring. Jag var extremt hungrig nu när jag vakna, vilket känns otroligt bra för då lär jag nog få i mig en del. Annars brukar "frukost" vara den måltid som är svårast just nu.
 
Min leverans av näringsdrycker kom förut så det måste jag också försöka packa upp och ställa in i hörnan. Jag hoppas innerligt få plats alla där annars får vi förvara några i förrådet tills det finns plats för dem inomhus. Lika bra att sätta igång med dagen så kan jag vila mig ett par timmar sen för det behövs nu innan mensen kommer. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Annica

Hoppas du fick en bes dag.
Både med att packa upp dina drycker och vila innan mensen.
Synd om dig att den ska ta så mycket kraft från dug 😍

Svar: Jadå gick bra igår även om det strula lite med näringsdryckerna. Då jag inte lyckas få upp sista pallen ur leverans kartongen. Som tur kom mamma och hjälpte mig att slita sönder lådan för att få upp dem sista.
Ja, även denna dag blir att vila upp sig inför mensen. Då jag har en känsla av att denna omgång kommer bli riktigt tuff. Ladda på med vila så mycket det bara går nu innan det kommer.

kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2019-03-13 @ 11:12:28
URL: http://annicaslivvidhavet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0