Känns bra att starta veckan lugnt....

Hej!
 
Idag känns det som det kommer bli ännu en lugn dag här hemma eller i alla fall nästan. För det finns en sak jag behöver göra idag och det är att duscha håret någon gång under dagen. Det brukar gå hyfsat fort när jag väl har samlat energi till det. Men det tar extremt mycket på krafterna, så jag kommer behöva bädda ner mig i sängen direkt efteråt.
 
Mitt schema eller mina planer för denna veckan är rätt tomma/små än så länge. Tanken är att ta dagarna lite som de kommer nu och mest låta kroppen få återhämta sig efter förra veckan. Om kroppen tillåter blir det nog en del pysslande med julkorten lite då och då. Dessutom funderar jag även på att köra med TENS-apparaten om jag inte har feber det vill säga. Det var riktigt länge sen jag hade den igång nu. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sandifighter

Hoppas det är en lugnare dag för dig i dag. Jag hade en tuff dag i går, men mår bättre i dag, jag har inte heller så mycket att göra i dag. Ska på utvecklingssamtal med dottern i dag. Maken är med så jag slipper lyssna helt och fullt. Blir det för mycket så stänger kroppen av och då tar jag inte in så mycket mer.
Hoppas du får en fin dag ❤

Svar: Nja fick slänga mig iväg till syrran igår kväll då hon behövde min hjälp idag. Men än så länge är det lugnt i huset innan skolbarnen kommer hem. Men ska försöka vara noga med vilostunderna trots att jag är omgiven av 7 barn.
Åh vad skönt att det är bättre idag. Det där känner jag igen, jag brukar ha med min pappa när jag ska iväg på läkarbesök och sånt för jag har svårt att komma ihåg allt som sägs annars.

Ha nu en så bra dag du bara kan. Kramiz💖
♥JèÑnIèY♥

2019-11-19 @ 07:48:49
URL: http://sandifighter.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0