Idag känns som en bra dag...

Tjo på er!
 
Trots att jag är riktigt smärtpåverkad och smått sliten efter en halv jobbig morgon är jag redo för denna dag. Jag hade ett fantastiskt avslut av dagen igår i alla fall som även idag får mig alldeles varm av glädje inombords. Det kom lite plötsligt, men så välbehövligt att få spendera lite tid med ett av mina små superhjältar till syskonbarn. Få höra barnskratt är ju bland det mysigaste som finns. Det sprider sån glädje.
 
Om en liten stund har jag tänkt försöka bädda ner mig för lite vila och framför allt försöka slappna av. Jag känner mig riktigt urpumpad på energi nu när mensen äntligen har kommit igång och är enormt stel i kroppen. Men det känns ändå som dagen kommer bli minst lika bra som gårdagen. Ikväll ska vi dessutom åka till min mormor och fika massa hemmabakat. Det ska bli så mysigt! kramiz<3
 
Orkar knappt hålla ögonen öppna, så kommer bli en hel del vila i omgångar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sandifighter

Så skönt att dagen ändå varit bra. Här var jag smärtpåverkad i natt. Behövde helg handla och huvudet var definitivt inte med.
Nu är det äntligen vila igen, efter att jag helgstädat lite också.
Ha en fin helg, kortet på dig är jättebra ❤
Du är så fin ❤

Svar: Usch då, ja smärtorna har vart rätt jobbiga här på nätterna med, men antar det är vädret i mitt fall som ställer till det. Känner igen det, jag klarar knappt handla alls för alla intryck. Nu får du försöka vila och ha en så mysig helg som det bara går.
Åh, tack så mycket fina du. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2020-01-17 @ 17:40:15
URL: http://sandifighter.se
FSHD Daniel

Ta hand om dig! :)

Svar: Det ska jag försöka göra! Hoppas du har en trevlig helg. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2020-01-17 @ 21:30:07
URL: http://fshddaniel.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0