30 Augusti 2009

Nämen hej igen!

Idag e det vilodag så jag gick inte upp fören 11:00, vilket var mkt skönt har ju gått upp tidigt varje dag nu i veckan. Har bara softat idag typ legat å kollat på tv, var lite med Elwiirah förut hon verka tycka det var kul att vara lite själv med mig. Annars har det inte hänt så mkt idag. Snart ska mamma massera mig sen ska jag sova för natten, känns som jag behöver mkt sömn men det lär nog inte bli så lätt när Elwiirah e här. Hoppas ni haft en bra vecka nu, annars får vi hoppas det blir en bra vecka denna som kommer.

Elwiirah:
 

Älskar alla mina syskon<3<3

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

29 Augusti 2009 Matfestival=)

Hej på er alla!

 Idag vakna jag med kramp i hela kroppen och kände mig riktigt trött och hängig så vet inte om jag orkar åka till Matfestivalen idag.  Sov en stund på soffan innan jag börja göra i ordning mig för att åka till stan och äta och vara med min kompis. Vi hade ganska kul vi var i kyrkan och sen kolla vi runt lite, tyvärr så var det för kallt för mig så jag frös jätte mkt så ville åka hem, men på måndag träffas vi igen. Väl hemma tog jag det bara lugnt spela lite spel på datorn och sen kolla jag på bilder. Jag hade väldigt ont i kroppen när jag kom hem så gick och duscha sen massera mamma hela mig, eftersom jag frös så mkt så gick jag och la mig tidigt men sömnen vara inte länge innan jozzan kom hem med en skrikande Elwiirah. Väl efter 1½ timme somna hon med och då kunde jag somna om, men jag tycker det e taskigt av jozzan att komma hem så sent med Elwiirah när folk sover.

Kyrkan:
 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

28 Augusti 2009 Matfestival=)

Tjo tjo=)

Natten var riktig jobbig men jag var ändå tvungen att gå upp för att komma i väg till skolan eftersom det är matfestivalen idag kan jag ju inte vara hemma från skolan. Skoldagen gick jätte fort och vi fick tillå med god skolmat idag, v fick tillbaka våra matte test idag hade bara 3 slarv fel pga. min huvudvärk så hade jag skrivit dom på fel ställe. Efter maten gick jag och min kompis till stan för att hämta ut pengar inför matfestivalen för jag vill inte göra det sen ikväll när det e massa pers och långa köer över allt. När jag gick till bussen så stanna jag och köpte två mathäften med så släpp jag stå i dom köerna med sen åkte jag hem, väl hemma vänta en glad liten Elwiirah på att moster skulle komma och vara med henne. Vid 18:00 skulle jag och Jozzan och prinsessan till Matfestivalen och möta upp Viktor. På matfestivalen gick det bra förutom att vi blev blöta så fort vi klev ur bussen på stan. Så det var lite kallt dom sista timmarna så jag åkte hem med 21:00 bussen, det var lagom tid att åka hem tyckte jag. Sen somna jag gött=) eller nästan vakna ju när Jozzan kom hem med Elwiirah<3

Matte testet:
 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

27 Augusti 2009 Allsång

Hej hej!

 Idag gick jag upp 6 som vanligt ganska skönt, men hade väldigt ont.  Idag hade vi Engelska hela dan typ sista timmen hade vi matte test det gick ganska bra för mig tyckte jag trots at jag hade jätte ont i huvudet. Efter skolan följde min kompis mig till bussen då hörde jag Indianerna spela, vi stanna upp och lyssna på dem, pappa har två skivor av de, dom e grymma.  Hemma gjorde mamma i ordning 3 mackor till mig eftersom jag inte ätit nått på hela dan så behöver ha nått i magen nu. Medans mamma och pappa var och handla sov jag middag en stund vakna upp med feber och var trött men jag ville ändå inte såra mamma, så vi åkte in till stan för att sjunga allsång på torget. Precis när vi skulle korsa vägen till torget när vi gick hörde jag en golfbil komma körande bakom, jag vänder mig då om och få se att det är Nanne grönvall och Magnus Carlsson som sitter i bilen. Magnus log bara åt mig och mamma och så sa han hej. Det var jätte kul, först gången jag e på Allsång på torsdagen innan Matfestivalen är. När jag och mamma kom hem hade redan Elwiirah och jozzan kommit fast Jozzan var och åt någonstans så min pappa passa Elwiirah så länge. Jag somna typ vid 00:05 eller nått sen sov jag inte så jätte bra under natten men men.

Indianerna:
 

Nanne grönvall: 


Magnus:

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

 

26 Augusti 2009

Hej på dej<3

 

I morse gick jag upp vid 6 å starta datorn och fixa i ordning mig så jag hann åka med bussen som går 07:10. Väl i skolan så satt jag på mitt bord och vänta på att klockan skulle gå så vi kunde börja skolan någon gång. Eftersom jag bara har Engelskan kvar så finns det inte så mkt att välja mellan så det blir att plugga det och läsa lite i min bok om ögonen börjar bli trötta. Skoldagen gick la ganska bra. Hemma gjorde jag inte så mkt sov och käka. Vid 23:00 somna jag igen men denna gång för natten.

 Colan som smaka klor:
 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

25 Augusti 2009

Tjaa!<3


Idag vakna jag av mobilen ringde, jag flög upp ur sängen för att klä på mig och starta datorn. Jag har fortfarande svårt att äta frukost tyvärr, men det kommer nog det med om ett tag. När klockan var 7 gick jag till busskuren för att vänta på min buss där fick jag se en liten snigel som sitter under ett klistermärke på en av busskurens rutor, I skolan gick dagen fort och redan vid 11:30 sluta jag eftersom ja e klar med Datakunskapen så har haft en mkt bra dag till skillnad från de tidigare skoldagarna.  Väl hemma så hände det inte så mkt, mamma städa och jag kolla på tv/vila, Min bror Lucas slutade sent så middagen var klar efter 16:00, Efter maten lärde jag mamma lite Engelska (hon har IG i det precis som jag). När pappa kom så åkte vi och handla lite på Rusta.


Jozzans uppdrag e slutfört kolla här: 
http://www.youtube.com/watch?v=nu_xekj38B8

Snigeln:  


Jag i skolan:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

24 Augusti 2009

Tjoo!=)

  

I morse hade jag sovmorgon till 9:35, det var ganska skönt men jag mådde väldigt illa när jag gick upp ur sängen. Igår var jag i solen utan att tänka mig för så har solbränt mig i hela ansiktet vilket innebär att jag inte får vara i solen fören min solbränna har försvunnit. Väl i skolan gick det sådär, vi Körde Namn-leken På IVIK och på eftermiddagen Gick vi till en gräsplan och spela brändboll men eftersom jag inte får vara i solen satt jag i skuggan och kolla på. Jag och min bror har även kommit på ett Uppdrag till min syster medans vi satt och käka. Efter maten la jag på soffan som vanligt, sent på kvällen idag hade jag lite feber och känner mig förkyld så gick å la mig och sov en stund tills vi åt kvällsmat sedan gick jag och la mig för natten.

  

Bränndboll:Detta måste filmas och läggas ut på youtube!
Ett Uppdrag till jozzan...


Öppna mjölkpacketet´s båda sidor (som på bilden) och häll mjölk i 2 glass samtidigt, lyckas du utan att spilla vinner du nått, lyckas du inte fåru inte komma hit på Torsdag=)

Detta måste filmas! Lycka till<3


Mjölkförpackningen:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

23 Augusti 2009

Heej på er Alla!

  

  

I morse vakna jag tidigt för jag ska iväg till skara sommarland, så blir hämtad klockan 10. Idag hade jag svårt att få i mig frukost men det beror nog på nervositeten, Annars mår jag ganska bra idag till skillnad på de tidigare dagarna. Väl inne på skara sommarland kom glädjen trots att det var kallt så jag hade 2 tröjor på mig, vi bada inte eftersom det blåste mkt och så men vi åkte karuseller och kolla på en teater om pirater som var jätte rolig, när jag kom hem somna jag efter några timmar, Nu orkar jag inte skriva mer om vad som hände idag...

Hoppas ni hade en bra<3


Teatern:


Bra dag:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

22 Augusti 2009

Hej på er alla<3

  

Idag mår jag lite bättre men har fortfarande sjukt ont och e trött. Vi åt tacossallad ganska tidigt idag, men det var gott, Efter maten vila jag medans mamma diska och sådant sen spela jag och mamma lite sedan gick vi ut och gick en stund. Larz åkte till Daniel för några timmar sen så jag och mamma blev själva. Till kvällsmat blev det Äcklig hemmagjord plommonkräm, usch så vidrigt det var. Nu på kvällen har jag bara softat framför datorn ska snart sova för i morgon ska jag bort.

  

Allt jag Önskar mig är att få bli frisk igen<3

jag:


regn:


 

Puss & kram på er<3<3// prinsessan Jenniey

21 Augusti 2009

Tjoo=)

  

Imorse vakna jag med hög feber och var svag i kroppen så bad mamma sjukanmäla mig från skolan, men det var inte så lätt när ja inte e registrerad än, men sms:a Johan att jag var sjuk och inte orka komma. Härligt att vara sjuk andra dagen i skolan, bra start.  Har sovit hela dagen typ, var bara vaken några minuter för att få i mig vätska. På eftermiddag hade jag lite kraft att spela lite fråga spel med mamma innan jag somna på soffan igen medans larz spela WoW intill mig. Jag hoppas på att må bättre snart. Nu ska jag sova men hoppas ni får en bra fredags kväll.

  
Sjuk:Puss & kram på er<3<3// prinsessan Jenniey

20 Augusti 2009 Helvetes dag!

Hejsan!

  

Har inte så mkt att säga om dagen den har vart sjuk jobbigt. Jag orkar inte bry mig om skolan längre, vill bara försvinna från allt. Folk som försöker tvinga mig gå i en klass med 30 pers i en annan stad, ALDRIG ATT JAG GÖR! Låt mig välja själv och jag vill hoppa av skolan om jag tvingas gå ett år till på IV tack vare dagens skolsystem!, å låt mig få göra det!

"snyft" idag vägde jag 40 kg inget att vara stolt över direkt, men hur faan ska jag gå upp!?Om ni inte slutar tjata, lär jag hitta på nått ni lär ångra resten av livet:
  Om jag aldrig blir helt frisk igen, lär jag aldrig få kraften tbx.Puss & kram på er<3<3// prinsessan Jenniey

19 Augusti

Tjoo!!

  

Idag vakna jag av att jag hade väldigt ont i kroppen och såg ut som ett spöka i ansiktet. Jag käka lite frukost innan vi åkte till sjukhuset, först fick jag ta EKG, blodtryck, syresättning efter det så fick jag väga och mäta mig. Min vikt blev som en stor chock för mig 41,1 kg det e ju typ inget, min kropp mår inte bra av att jag väger så lite, så jag hoppas dem kommer på varför det e så snart. Själva ultraljudet gick bra men ska på kontroller om någon månad igen förhoppningsvis. Väl hemma igen sov jag lite tills det var matdags. Resten av dagen softa jag bara och var med min mamma tills i natt då jag somna.

Jag sover:

  

Puss & kram på er<3<3// prinsessan Jenniey

18 Agusti 2009

Morsning korsning vännen!!

  

  

Mamma kom inrusande i morse och väckte mig för at fråga om jag ville gå OP på västerhöjd, då kom tårarna jag vill inte gå i stor klass med tanke på min infektionskänslighet, men i stället bestämde vi att vi skulle komma på möte och bestämma det på torsdag. Jag och mamma gick ner tidigare för att låna en ny bok men då hade biblioteket stängt så vi satt i väntrummet hos tandläkaren i över 40 min, inte så speciellt kul, väl inne hos tandläkaren gick det bra och snabbt, pappa kom och hämta hos utanför sen för att skjutsa hos till Elin´s esplanad, där hitta jag min bh jag letat efter och vi hämta även ut mina mediciner... När vi hade shoppat klart gick vi till McDonald's så jag fick äta innan vi GICK hem. När jag kom hem var jag helt död det kändes som jag skulle kvävas, efter ett tag så somna jag till en stund innan mamma väckte mig för att se på tv. Under kvällen tog vi det bara lugnt tills det var läggdags men jag hade svårt å somna så mamma la in till mig en stund, tills jag börja få ont i mina ögon, då gick hon och bara några min efter det somna jag som en stock, men vakna tyvärr redan efter 1-2 timmar.

jag gråter:Puss & kram på er<3<3// prinsessan Jenniey

17 Agusti 2009

TjaaJ

  

Mamma gick upp tidigt för att ringa om en Akut tid till ultraljud på Barnmedicin, när hon hade ringt väckte hon mig vid halv 9 för vi skulle till stan och shoppa och hon skulle till sin sjukgymnast. Hennes sjukgymnast var snäll å så och hon tog evigheter på sig att förhöra mamma om sommaren, väl när vi var klara där gick vi ner till stan och kolla på bh men hitta ingen men vi köpte strumpor och parfym å så var vi på biblioteket och låna två böcker. Telefonen När vi kom hem igen så starta jag virusprogramet på Datorn. ringde det var Camilla min tandläkare som sa att jag hade fått en tid i morgon, jag blev chokad så skrek till som bara den. Till kvällsmat åt vi Varma mackor ganska gott men jag mår ju så dåligt efteråt eftersom jag inte tål mjölk.

  

jag:
Puss & kram på er<3<3// prinsessan Jenniey

16 Agusti 2009

Hejj=)

  

I morse vakna jag ganska tidigt för att packa lite för idag åker jag hem till mamma igen.

Hela förmiddan fram till middag har pappa byggt taket på den nya altanen. Jag själv har inte gjort så mkt idag bara tagit det lugn som man ska göra när det e sabbat, tog lite kort på fina tavlor. Under bilresan blev pappa fika sugen så vi stanna på McDonald's i Lidköping och köpte glass. Sen åkte vi på den nya E20 bara för vi skulle till min mormor och hämta kräftor och blomkrukor. När vi kom hem satt min bror lukas 15 år och spela dödaspel för 18 åringar, mamma var inte alls glad över det, eftersom min bror e som han e. Jag somna ganska sent som vanligt.


Jag innan vi åkte:Glass:

  

Puss & kram på er<3<3// prinsessan Jenniey

15 Agusti 2009

Morsning korsning=)


I natt vakna jag flera gånger av strålande smärta från bröstet ner i vänster arm, på morgonen när jag vakna orka jag inte ens gå upp så jag la kvar i sängen och sov till det var lunch dags, då pappa kom och hämta mig, han fick även hjälpa mig att klä på mig eftersom min vänster arm inte har någon kraft. Idag fick vi grillar dansk fläskfilé med potatisgratäng, det var jätte gott, men jag hade inte så stor matlust som jag bruka så det var svårt att få i sig mer än lite potatisgratäng och 2 bitar fläskfiléer. Sen låna jag pappas dator och logga in på BDB och msn. Efter en stund tröttna jag och gick ut till mitt rum och spela "Pinball" en stund sen fixa jag med en film jag håller på att göra, då fick jag ett sms av min pappa att det var kvällsmat, efter det såg jag på "skokartongens hemlighet", under de 30 minuterna som var innan sommarkrysset skulle börja läste jag gamla Julia tidningar som jag fått av min syster på mitt rum. Sommarkrysset idag var ganska lätt. Nu sitter jag och lyssnar på musik ska snart sätta på någon bra film som jag kan somna till. Hoppas ni har haft en bättre dag än lilla mig!

Saknar Min StoreBroror<3<3<3

  

OM DINA ÖGON ÄR FYLLDA AV KÄRLEK SÅ KOMMER INTE TÅRAR SPELA NÅGON ROLL


Mår inget bra:

 

Puss & Kram på er<3<3 // Prinsessan Jenniey<3

14 Augusti 2009

Heej på er alla<3

  

Idag när jag vakna så mådde jag väldigt illa, så när det var mat dags så peta jag bara lite i maten trots det var min mammas goda gryta. Idag ska ja ju åka till pappa så jag blev hämtad efter 16:30. Då åkte vi till Coop å handla massa saker, efter det åkte vi till skara för att handla pärlor på slöjddetaljen och sen gick vi in i någon färg affär för att köpa lack till min hylla som pappa byggt till mig. I bilen var det varmt och solen lyste rätt in så jag fick hänga en handduk, för fönstret för att slippa få sol på mig. I Lidköping gick vi in på Netto och köpte bebisgröt med smak för att jag ska få smaka på det men egentligen är det till Elwiirah. Väl hemma hos pappa var jag trött så gick till mitt rum och la mig och vila lite innan det var kvällsmat och sen skulle vi se på revyn på 4:an. Jag älskar just "två ägg i högklackat".  Vid 22:00 gick jag ut till mitt rum och hade bönemöte sen satte jag på filmen "Stuart Little" som jag fick igång efter mkt om å men, när filmen var slut ringde jag min kompis å snacka lite innan jag somna.  Min dag har vart ganska bra trots mitt illa mående och smärtan i bröstet.

Jag i bilen:Slöjddetaljen:Puss & Kram på er<3<3// Prinsessan Jenniey<3

13 Augusti 2009

hej hopp!

Idag har ja inte gjort så mkt. Har ganska ont så orka inte ens vara med min kusin, saknar henne så. Mamma har byt sängkläder och städat hela dan medans ja legat på soffan å slappat, när mamma hade städat klart kolla vi på High School Musical 3. i början på filmen tog ja en Ipren så slockna efter ca 20 min. jag vakna inte fören filmen var slut. Idag fick ja kålpudding till middag, mums. Saknar min lillebror lite, men på söndag eller måndag syns vi igen. Jag har Fortfarande inget samtal från skolan=(.

nybäddad säng:

 

Puss & kram<3<3// Prinsessan Jenniey<3

12 Augusti 2009

Heeeej!!!<3

  

Idag var ja så trött så när mamma kom in så orka jag knappt svara utan gick inte upp fören mormor åkt hem. Mamma satt i köket och brodera på Elwiirah´s doppresent när jag gick upp, men snabbt så plocka hon undan de och tog fram frukost till mig medans jag var inne u duscha. Sen byte jag kläder och dansa lite. Efter någon timme var det dags för mellanmål Äppelkaka, Mkt gott. Under tiden vi käka kom några små barn förbi på cykel dem stannar upp vid cykelstället stod innan det togs bort dem börja kasta stora stenar mot grannens katt "Miran" då gick jag ut å sa till dem å dra åt helvete å låta katten vara. Du peka den ena killen finger te mig och jag gjorde en släng kyss mot honom sen försvann han skrikande. Mitt godishumör kom igång så leta rätt på nått gött godis (inte så svårt). På Kvällen såg jag på någon film en stund sen gick jag in å duscha igen sen gick jag in å la mig och sov i min säng.


jag finklädd:


E veckans okejbabe:


Puss & kram på er<3<3// prinsessan Jenniey

11 Augusti 2009

Tjoo på er<3

I natt bestämde jag och mamma att hon skulle väcka mig klockan 09:30, men då prata hon i telefon så jag blev inte väckt fören 10 i morse och då stod frukosten på bordet. Å jag åt en macka sen vila jag lite eftersom jag ofta e illa mående på morgonen. Efter det fråga jag mamma om hon ville spela spel men hon hade inte tid så då börja jag å pärla några fina magneter till kylskåpet hos pappa. Vid 13:00 var det lunch dags Köttbullar... sen vila jag en stund precis som jag ska göra efter varje mål, efter 1 timme börja jag pärla vidare tills pappa kom hit och skulle såga då ville jag vara med å hjälpa till eftersom det ska bli min hylla, sen pärla jag tills det var kvällsmat. Efter maten fick jag andas in ånga, lite obehagligt men ganska skönt efteråt, man blir ganska svettig av det med så fick gå in å duscha av mig lite snabbt, passa även på att borsta tänderna medans jag ändå var i badrummet. NU sitter jag har och skriver till alla er om min dag men snart e det dags att flytta in min dator till sovrummet för i morgon kommer det besök hit och då får inte min dator stå i vardagsrummet.
 Nu på kvällen har jag haft jätte ont men jag hoppas det går över tills i morgon iallfall den värsta smärtan.GULD STJÄRNA till mig, har ju ätit alla mina mål idag.


Pärplattorna:


Puss & kram på er alla<3<3<3// Prinsessan Jenniey<3

10 Augusti 2009

Heej!

I morse vakna jag av att jag hade sjukt ont och var extrem svag på hela vänster sidan, ingen skön känsla direkt. Under dagen hände det inte så mkt jag kolla mest på tv och min bror lukas spela WoW på sin dator. När jag hade lite ork så diska jag sen duscha jag mig precis när jag var klar så kom mamma hem med massa packning, när hon hade packat upp skulle hon åka och handla inför veckan. Jag la på soffan och kollade på "Lotta på Liseberg". Till kvällsmat fick det bli Mcdonaldsmat för ingen orka fixa käk.Puss & kram// prinsessan Jenniey<3<3

9 Augusti 2009

Idag e det sabbat. Har väldigt ont idag men annars mår jag bra, orkar inte göra så mkt så min bror har fått surva mig med mat och sånt som jag behövt hjälp med. Men det har nog inte gjort honom nått han e snarare stolt över det. Mamma ringde nu på kvällen å sa att hon inte kommer hem fören imorgon eftermiddag. Jippi, tycker jag och lukas lite lugnt å skönt en dag till. På kvällen gjorde vi inte så mkt bara slappa å jag somna ganska tidigt, natten var bra.

Puss & Kram på er<3<3// Prinsessan Jenniey

8 Augusti 2009

Tjoo vännen!


Idag är Elwiirah 4 månader gammal. Hon börjar bli en stor tjej. i natt var en kompis här på besök och vi kolla på film och sen var vi på promenad sen kolla vi på en film till men då somna han/hon men inte konstigt åkte 2 timmar hit för att få vara med mig ett par timmar sen åka hem igen. När väl han/hon åkt hem så sov jag tills min mobil ringde å jag skulle upp för att göra i ordning mig för min killkompis skulle komma på besök under dagen fram till 22:00 ikväll. Han ringde 10 min innan jag skulle till min buss att han missat bussen så kommer om 2 timmar. Det kändes nästan lite skönt för då han jag sova en stund till innan jag behövde åka till stan och hämta honom på resecentrum. Väl inne på resecentrum så träffa jag en gammal vän så vi prata lite innan min killkompis kom och vi gick upp till stan för att försöka hitta en bra parfym till mig. Men som vanligt hitta vi ingen som lukta gott. Hemma så retades vi med min lillebror och spela spel, lyssna på högmusik. På kvällen åkte vi in till stan så att jag kunde lämna honom på rätt buss innan jag åkte hem igen. Hade inte min bror vart hemma hade jag inte kommit in. Portlåset e sönder så efter den har låst sig på kväller kommer ingen in inte ens den som har nyckel. Efter 1 i natt somna jag som en stock, Ganska skönt.

 I´m a star.

The stars make me
happy.

The glittery stars shines for you.Puss & Kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3<3

7 Augusti 2009

Heej!


I morse vakna jag upp och mådde ganska illa, så har inte kunnat äta så mkt under dagen. Har inte orkat göra så mkt idag heller. Imorgon får jag besök.

Idag åkte mamma iväg på lite semester, kanske skönt för henne med å bara kunna slappna av några dagar. Jag e ju ganska krävande av mig.

Just nu har jag inget mer att berätta om dagen.Puss & Kram// Prinsessan Jenniey<3<3

6 Augusti 2009

Tjoo!!!


Idag så vakna jag sent för att jag hade det lite jobbigt i natt. Jag hade extrem magvärk när jag gick upp så fick äta nått lätt som i detta fall var torra flingor med saft till, sen tog jag en ipren och sov en stund sen vakna jag när mamma kom hem efter att ha vart å handlat för ikväll kommer min mormor och morfar hit för att äta kassler och ris, jag å lukas fick äta pannkakor eftersom vi inte gillar kassler. Jag mår inget bra alls idag e trött och har jätte ont och e svag i kroppen. Snart ska jag sova lite innan vi får besök, men jag lär nog somna för natten vid 22:00 idag skulle jag tro. Men finns på mobilen om det e nått.  Vill bara bli av med smärtan.... "snyft"


Ibland önska jag att jag inte fanns:

Puss & kram// Prinsessan Jenniey<3

5 Augusti 2009

Heej!


I morse gick jag upp halv 9 och startade datorn och fixa en sak, sedan åt vi frukost. Sen var det dags för den långa resan mot Jönköping för vi skulle till Ikea. Resan var tråkig och jag sova typ halva vägen tills vi skulle fika på ett café i Mullsjö, ganska gött att få nått i magen. Sen var det en bit kvar innan vi var på Ikea. Väl inne på Ikea hitta vi allt som jag skulle ha förutom bokhylla men det ska jag å pappa bygga en själv=) det gick ganska fort där inne, handla bl.a. en rosa kruka och massa ljus och sådant till mitt rum på Kållandsö. Sen åkte vi bil till u-hamn för att äta på en dyr restaurang och sen för att hämta min lillebror hos min syster. När vi väl kom hem till henne så hade inte ens lukas packat ihop sina saker eller nått och jozzan sa att vi skulle åka på picknick... och min enda tanke var, "nej jag vill hem" så mitt humör var inte på topp så jag var trött och sur på att jag inte fick komma hem med en gång. Sen när vi skulle packa in lukas dator börja det regna och då var vi tvungna att vänta tills det lugnat sig. På hem vägen sov jag och min bor sov på min axel, så hade ganska ont i nacken sen. Hemma så gick jag in å duscha håret sen gick jag å la mig.


För ett årsen var jag i Norrköping<3

Ett stort Grattis till Anton som fyller 18 år idag<3<3<3

Elwiirah får se mig:


Huvudvärk:


Puss & kram på er<3<3// Prinsessan Jenniey<3

4 Augusti 2009

Hej på er=)


I morse ringde min klocka halv 10 då gick jag upp och kläda på mig starta datorn och ja det jag brukar göra. Vid 11 drog vi inte till stan jag å mamma för att äta på Valle restaurangen (stekt fläsk med löksås), mums, mkt gott jag å nästan upp allt som fanns på tallriken förutom fettet, blää... Sånt gå ju bara inte äta. Efter det var jag med en kompis på stan sen gick vi hem till henne och kolla lite om Skarasommarland sen spela vi X-box "kung fu panda spelet, ass kul=) Efter det gick vi upp och spela Backpacker, det var också kul så mamma ska köpa det. Jag och min kompis gick ner till Kvantum och gick in på Ge gåvan och kolla lite en gick vi in på ica å handla schampo och balsam till mig sedan gick vi till Konditori Princess och köpte varsin chokladboll för dom e så goda där:) sen ringde jag för att bli hämtad då gick min kompis hem då passa jag å mamma på att ta en fika på Konditori Princess igen för min del, hehe jag e iallfall inte rädd för att bli tjock=) sen åkte vi hem och då gick jag in å duscha medans mamma brodera klart min tavla sedan kolla mamma på allsång på skansen medans jag halv sov på soffan. E ganska trött och har ont=( Jag har även vägt mig idag å jag har gått upp flera kilo=)e ganska stolt över mig själv att jag nåde mitt mål med sommarlovet. Äntligen känner jag glädje för att äta utan att få ångest efteråt. Dags för mig att sova nu har en lång resa i morgon.


Ett stort Grattis till Benjamin som fyller 6 år idag=) <3<3<3

Benjamin:


spel:

Jag börjar bli trött:


Puss & kram på er alla<3<3 // Prinsessan Jenniey

3 Augusti 2009

Tjoo!<3


Idag vakna jag tidigt för att gå upp och äta frukost. Pappa Höll på att riva altantaket och farmor måla det sista på huset som ska vara gult. Efter jag ätit så gick jag till mitt rum och sjöng lite sen gick jag in till stora huset och sov lite på soffan innan det var mat dags. Kött och potatis och brunsås, mums, finns det nått godare än det? Nej=) Efter maten gick jag till mitt rum och sov middag en stund. Då kom pappa å väckte mig och sa att vi skulle åka hem till min mamma efter kvällsmaten och då ska jag ha packat klart. Så jag skynda mig å packa för trodde vi skulle äta snart men det var lång tid kvar min farbror kom för att skruva ner min systers bokhylla i rummet sen packa vi in i bilen sen tog jag massa kort på huset sen tände farmor grillen för att grilla korv och även riktig Rød pølse, mums för en stor ätare som jag har blivit, sen var det dags att säga hejdå till alla innan hem färden till mamma, jag somna till lite i bilen tills vi stanna vid Statoil för att köpa dricka. Väl hemma igen packa jag upp sen gick jag in å duscha och sådant. Sen satt jag uppe och snacka med en kompis till 02:00 innan jag gick å la mig typ.

stora huset:


Lilla stugan och mitt rum:


Puss & kram på er<3<3<3 // Prinsessan Jenniey

2 Augusti 2009

Hejj<3<3


I morse vakna jag flera gånger men somna om tills klockan var 10 då gick jag upp och käka frukost. Farmor håller fortfarande på att måla huset, Pappa har börjat riva altan som ska renoveras och byggas ut medans dem höll på med det kolla jag på massa program på SVT PLAY, Tills det var middags dags, idag fick vi Köttbullar och makaroner med brunsås till, mkt gott, sen fortsatte alla med det dem höll på med innan. Min Farbror hjälpte till med att köra skräp till brasan uppe hos Morgan. Jag var ganska trött efter maten så somna i solstolen med pyjamas och en tröja över ansiktet för att inte få sol på mig. ( Får inte vara i solen pga. mina mediciner), Där sov jag i ca 2 timmar, det var ganska skönt för solen höll mig varm. När jag vakna å titta upp stod en Älg bara 3- 4  meter från mig å kollar ut mot åkern, shiit var stor och maktig den var.=) Vid 15:30 börja min söndags film på barnkanalen. Jag fatta inte filmen så mkt men för att berätta lite om vad den handla om så kan man med ett enkelt ord säga "Konstnärer". Jag rekommenderar att se söndags filmen som går på Barnkanalen vid 15:33 ungefär. Det e olika filmer varje söndag. Dom har bra budskap och filmen e oftast väldigt bra.

Efter kvällsmaten gick jag ut till mitt rum och byte till finkläder för vi skulle åka till båthamnen Marina och köpa glass, väl hemma igen gick jag till mitt rum för att byta om till pyjamas igen, väl när jag gick ut igen fick jag se 2 rådjur komma hoppande på åkern, Det såg ganska kul=) Nyss kolla jag på film på datorn men ska sova för jag e väldigt trött nu när klockan snart e 00:00.


Kära vänner jag vill Varna er för Lodjur, vildsvin, Älgar, Rådjur, Rävar, Harar i skogarna och i dikena här så kör försiktigt om ni ska hit och gå helst inte i skogen efter 19:00=)

Jag innan ja somnar:


Spela kort:


Puss & kram // Prinsessan Jenniey<3<3<3


 

1 Augusti 2009

Heej!!<3<3

En ny månad e här och Hösten börjar närma sig=( trots att solen knappt inte har vart framme i sommar. idag skinner skolen men det blåser fortfarande mkt. Att vakna upp i morse var som att vakna i himlen det kändes precis likadant solen lyser in genom fönstret och man hör fånglarna kvittra. Idag blev det en riktig rejäl frukost "en tallrik yoghurt och 2 mackor med leverpastej på, ett glas juice och ett glas mjölk + 2 ägg". var ute liten stund i solen efter frukosten men sen kom jag på att jag borde inte vara i solen. Vill ju inte direkt få solexem och sånt... Nu har jag suttit vid datorn å bloggat och spelat spel medans de övriga i huset har jobbat=) pappa har spikat, farmor målar och min farbror klippergräset. jag ska snart spela WoW tror jag innan det e lunch dags. Sen ska jag duscha i sjövattnet ute på gåren med vattenslangen:) lite kallt kanske men kul=) Vi kolla på sommarkrysset, sen gick jag ut och sette på high school musical på danska=) jag fatta ganska mkt faktiskt. när gilmen var slut somna jag direkt, hann  bara stänga av dator sen slockna jag.

Jag har Väldens bäste Storebror<3<3<3

Jag sover:


Nu ska jag duscha:


Puss & kram// Prinsessan JéNnIéY<3<3
RSS 2.0