31 Juli 2009

Heej på er alla<3<3<3


Idag vakna jag av att det blåste och regna mkt ute så jag gick upp ganska lagom och käka en rejäl frukost som vanligt nu förtiden " en tallrik yoghurt och 2 mackor med leverpastej på, ett glas juice och ett glas mjölk. Sen gick jag ut till mitt rum och sjungde lite medans pappa skulle till stan å handla. Mina ögon ville vila lite så jag sätta på filmen Ice Age då kom farmor in och kolla till mig, eller ja hon blev rädd när jag vända mig om för hon trodde jag var i stan med pappa. Regnet slår mot fönsterbrädan och vinden hörs och det e kallt i rummet. När filmen var slut var det mat dags Pannkakor och hallonsylt som farmor gjort, Mkt gott. Efter det satt jag lite vid datorn en stund sen kolla jag på tv, innan jag gick ut å sjungde en stund innan vi skulle äta kvällsmål, sedan kolla vi på bröllop och jäkelskap. Skit kul. Klockan bara rusa i väg av min underbara dag och det var åter igen dags att gå ut till mitt rum å satta på en film "polarexpressen" innan jag kunde somna i lugn och ro trots att det blåste ner saker utanför.

Hoppas ni med har haft en Underbar dag som mig.



 

svårt å vakna:


Regnar mkt:


Puss & kram // Prinsessan JéNnIéY

30 Juli 2009

Tjoo!!<3


Idag vakna jag ganska sent det beror nog på det långa telefon samtalet jag hade i natt. Väl inne i det stora huset fick jag frukosten serverad framför tv. Sen gick jag ut till mitt rum och kolla på första delen av Tarzan, Ganska skönt. Meningen med att jag skulle se på film var att jag skulle somna men det gjorde jag inte, när det var 5 min kvar på filmen börja det åska. När filmen var slut sjunde jag en stund innan det var middag "kött och potatis och brunsås med kantareller till". Efter maten gick jag ut till mitt rum och läste tidningen sen gick jag in till stora huset igen och kolla på tv och spela kort, då ringde det i telefonen det var Margareta som ville tala om att vi var bjudna upp till dem på grillad mat. En stund innan vi skulle gå så gick jag ut och kläde på mig fin kläder och sminka mig. Vi han precis upp innan en ny regnskur kom. Det var kul där trots att jag knappt sa nått utan bara satt tyst och lyssna. Maten var jätte god även efterrätten. Dom snacka om allt från möss till vildsvin som finns i skogarna här, mer än vad jag viste.=) vi fick även se en älgkalv nära huset. Sen kolla vi på nyheterna och nått mer program, då kom skorpan (deras katt) och ställde sig uppe på fåtöljen och när jag tog ner benen la skorpan sig i famnen på mig och ville gosa med mig. ganska mysigt. Första gången jag har en katt i famnen, självklart hade jag på mig ett svart linne med en virkad tröja, ni kan ju tänka er hur den såg ut när jag kom hem. Fullt med katthår över hela linnet, men vad gör det, det var ju mysigt dessutom så värmde skorpan mig. Tiden rusa i väg helt plötsligt var klockan 11 och jag börja bli trött då gick vi hem för att sova eller egentligen se på film sen snacka i telefon sen sova, men när filmen var slut var jag så trött så Sms:a min kompis att jag var trött å att jag snart skulle somna så det e ingen ide att du ringer, 5 min efter jag hade skickat det sov jag som en stock trots att det regna och blåste utanför.

Förlåtelse är att låsa upp dörren för att släppa någon fri- och inse att fången var du.

Morgan gustavssons:


Saknar Elwiirah<3:


Ha en bra dag, Puss & kram //Jenniey

29 Juli 2009

Hejsan hoppsan=)

I morse vakna jag av att mitt Ex skicka ett sms och fråga om jag var vaken. Mitt korta svar "jeg sover" men det hindra inte honom från att ringa. Jag viste inte ens att jag hade svarat fören jag hörde någon säga sötis vakna.  Sen när han skulle gå in i verkstan sa han hejdå puss... å så la vi på. Då gick jag in å duscha och raka mig, det tog typ 1 timme innan jag var klar, Sedan packa jag ner det sista "datorn" alltså=). När allt väl var färdigpackat åkte vi å handla sen innan Lidköping var vi tvungna att stanna på en rastplats bara för jag var så kissenödig och sen sprang vi in på hjärtbergs och handla min mjölk sen åkte vi ut till Kållandsö, där min pappa, farmor och min farbror är. Väl ute i mitt rum såg det ut som en enda röra eftersom min syster vart där och försökt sno med saker som e mina. Men dem har jag tagit tbx, Bl. Kaninmagneten, och målarfärger från Bamse. Sen lasta vi ut allt te Lill stugan för att jag ska få plats med mina saker. Sen var det mat, Tror det eller ej men jag åt mat för 3 pers, vem kan motstå Gorgonzola fylld lövbiff med råstekt potatis och brunsås? Inte jag iallfall,=)  Efter jag hade ätit upp så kände jag mig ändå inte mat=O alla satt typ å kolla på mig när jag fråga "när blir det kvällsmat?" hehe. Jag måste ju vila 1 timme efter jag ätit så jag kolla lite på tv men det var inte nått speciellt bra efter 1 timme så jag gick ut i skogen och leta kantareller efter en stund blev jag trött och gick hem till mitt rum och å la mig och sov en stund tills det var kvällsmat. Nu har jag sjungt lite men ska snart gå på toa en sista gång sen ska jag sätta på filmen " Välkommen MRS. DOUBTFIRE" Den har gått många gånger på tv och e ass rolig=)


Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag<3




Jag i skogen:


Sov dags:



Puss & kram // Prinsessan Jenniey

28 Juli 2009

Hejsan hoppsan=)

En jobbig natt, men vakna ganska tidigt av att mamma skulle väcka min lillebror bara för han ska iväg till syrran idag=) jag gick inte upp fören alla hade åkt hem ifrån=) Jag starta datorn som vanligt sen koka jag 5 ägg men käka bara 3 gulor:) resten kasta jag. Idag har jag inte gjort så mkt alls sov ca 1½ timme i cammen förut=) Va inte meningen att jag skulle somna medans jag snacka med min kompis...men det gjorde inget sa han, han tyckte mer det var gulligt. Till middag fixa jag varma mackor. Mums=) Jag har packat inför morron dan... massa DVD-filmer har jag med mig ifall jag blir sjuk igen och inte orka göra nått annat. jag å mamma Kolla nyss på Allsång på Skansen jag har tröttnat lite på det programet vet inte vf men det e typ samma artister varje år:( nu kollar vi på en film på 3:an under reklamen sen ska jag äta kvällsmat.

Hoppas ni Alla har haft en bra dag<3<3


Mister du pengar, mister du inget.
Mister du vänner, mister du något.
Mister du kärlek, mister du mycket.
Mister du hoppet, mister du allt!


Jag:


Lillebrorsan Larz/Lucas med Bina<3:



Puss & kram // Prinsessan Jenniey<3<3<3<3

27 Juli

TJoo:)

Idag vakna jag tidigt och var ganska pigg, Har inte gjort så mkt idag. Mamma var i stan och gjorde ärende och när hon kom hem laga hon mat (Kycklinglåda med Ris) undertiden kolla jag på film, fast kommer inte ihåg var den hete. Igår åkte min kusin på semester så har inget att göra utan får hitta på nått hemma. Igår fixa mamma med att ringa till skolan och se om ja kommit in på sk**de praktiska OP=) och visst har jag gjort det men kanske inte kan läsa klart Engelskan det beror på om Kommunen har pengar till det. Så det känns kul. Innan vi skulle kolla på Lotta på liseberg så duscha jag håret så det skulle hinna torka innan jag skulle somna, ganska myisigt jag somna med datorn på men men jag stängde av den sen när jag vakna igen:) Idag Är det 10 månader sen min Syster gifte sig=)

Saknar dej AmAnDA<3<3


Det finns ett litet ord
För lite använt på vår jord
Det torkar tårar lindrar gråt
Det lilla ordet är
FÖRLÅT!


En gammal bild på mig, när jag skulle gå på skoldansen i 9:an:)


Syrran och jonte på bröllopet:


Puss & kram // Prinsessan Jenniey<3

26 Juli 2009

Tjabba tjena hallå=)

I morse vakna jag en halv timme innan mamma kom hem så det var upp och städa lite sen väckte jag min bror pricis innan handtaget trycktes ner:) Det första mamma säger när hon kommer in "oj dom sover än" ja om det vore så skulle inte jag svara med "aa". Sen sa mamma at hon skulle ut å äta så jag å larz fick fixa mat själva och att när hon kom hem igen så skulle vi åkte till mormor för hon fyller 66 år idag. Larz skynda sig ner för att köpa med mat hem och vi käka som vanligt med att se på tv. När mamma kom hem så hade min söndas film börjat så då kunde vi inte åka fören den var slut, men det gjorde nog inget för mamma  eftersom hon hade tvätt hon skulle hänga upp. arz följa med till mormor och morfar på ett vilkor om han fick dra te Daniel efteråt. Väl hos mormor gick det bra. mkt god tårta och kakorna, mums. Det var nästan kul att åka till dom, för jag träffar inte dom så ofta. nu är vi hemma igen och jag mår ganska bra fast har lite ont i vänster arm.


fika:


=)


puss kram// Jenniey

25 Juli 2009

TJOO!

i morse vakna jag tidigt så gick upp och fixa frukost, min lillebror sov fortfarande.  Jag lät min bror sova eftersom jag viste att han gick å la sig efter 6 på morgonen.  jag var ganska trött och svag i kroppen så orka inte göra så mkt. Vid 15:00 gick jag in för att be min bror laga mat och då fråga han om jag kunde hjälpa till, ok då.  Vi laga Tacos:)  Efter vi hade ätit var jag tvungen att vila för hade så ont:( annars har dan vart ganska slapp och skönt. På kvällen kolla jag på sommarkrysset och sen på massa filmer med larz tills klockan var typ 02:00 då min bror skulle gå te statoil:) Saknar mamma lite:( men hon kommer ju hem i morgon:)

Mina egna kryss:


puss å kram // Jenniey

24 Juli

Tjo vännen<3


I morse vakna jag ganska sent och det första ja kolla efter var min bror men han la inte i sin säng utan tvärsöver dubbelsängen. Jag väckte han eftersom vi skulle till stan å handla och fixa mina glasögon. Vi han precis med bussen.=) väl inne i stan var det massa med folk som det brukar vara på en fredag. Väl när vi kom hem så trodde jag min bror skulle börja med maten med det gjorde han inte han spela. Sen gick jag ner för att köpa comviqkontantkort till Larz. Väl i affären möte jag Malin (min bror klasskamrat) och sen följde hon med mig hem. Eftersom jag e van vid att äta vid 13:00-14:00 så börja jag bli yr och svimfärdig när klockan var 5 och min kompis var tvungen att gå hem. Jag gick å la mig på soffan tills maten var klar (köttbullar med makaroner) under tiden jag åt börja jag få bröstsmärtor som gjorde ass ont.  Hela kvällen la jag på soffan å grät av smärtan. vid 3 på natten somna jag men vakna ett antal gånger efter det och min bror somna inte fören efter 06:00:(

Malin:


Vaktmästare som leker:



Puss & kram på er<3<3 hoppas ni haft en bra fredag=) //Jenniey

23 Juli

HeEj!<3

Idag vakna jag med världens Smärta i bröster=( Till frukost fick jag hemma lagad Hallonkräm:) mums.  idag har jag vart ganska hängig pga smärtan i bröstet och idag skulle min  mamma åka borta så innan hon åkte massera hon mig sen somna jag, men jag kände pussen på kinden och hörde henne viska hejdå i örat innan hon gick. jag har bara tagit det lugnt idag. Larz var på bio med tobbe förut och undertiden duscha jag och kolla på film och baka kakor:)  jag åt  bara 3 ägg till kvällsmat:( Nu ska jag sova börjar bli yr.....


 kakorna:


Sprid glädje! LEE!!!<3


puss & kram<3<3<3<3 // PrinsessanJenniey

22 Juli

TJOOO=)

I morse vana jag tidigt och var pigg så gick upp och duscha och raka mig. efter 8 gick dom andra upp och börja smöra macker som vi ska ha med hos på vägen ner till gbg. larz var som vanligt seg. Jag måde lite illa när vi skulle åka men det gick över sen i bilen, vi stanna typ 4 gånger på vägen för att kissa och så. Väl i Gbg så hitta vi inte nån parkering så vi fick åka till ett annat parkeringshus än det vi hade planerat. Sen gick vi mot Liseberg och det var massa pers och långa köer utanför:O det var nästan lite jobbigt att stå i 1 timme för att bara komma in på liseberg sen 10 min för att få åkband sen var det 30-40 min på alla atraktioner. men kul hade vi. jag åkte Balder för första gånger, skit kul vi åkte den flera gånger om sen:) Det var även långa matköer och jag som inte äter så mkt åt bara en korv med bröd  under dom timmarna vi var på Liseberg. men men jag hade jätte kul trots alla pers. på kvällen börja jag få ont i fötterna och trött och det börja små regna, då bestämde vi oss för att åka hem. Det var nog bara tur för det börja ös regna påvägen ut från Liseberg. Vi gick till bilen och åkte hem vi stanna 2 gånger på vägen hem. Jag måde jätte illa och ville nästan spy. Väl hemma igen så åkte vi till Pizzerian 10 min innan dom stängde och beställde mat för att ta med hem. MKT gott, sen gick jag å la mig och somna efter bara 5 min=)

Så här kul har jag inte haft det på länge:)

Min lillebror:


Balder (träbanan):


Puss å kram på er<3<3<3 hoppas ni också haft en bra dag!

21 Juli

TJOO!!!

I natt sov jag jätte dåligt vakna flera gånger. Min bror väckte mig i morse med att ropa mitt namn. Mina päron har grälat lite angående mig men jag har försökt ha humöret uppe. Har vart lite med min kusin idag:) vi gunga, plocka kantareller vi hade det ganska kul, men  vi kunde bara vara några timmar sen skulle jag och hon hem å äta efter det skulle hon på träning och jag skulle vila lite.  Nu på kvällen har jag läst lite medans mamma har städat. för en stund sen kolla vi på allsång på skansen. Kevin Borg lär aldrig bli bra som zac Efron och den där tjej som ska spela Gabriella i svenska high school musical var inte ens nära lik vanessa=O men men, nu ska jag äta och sen ska jag nog sova för i morgon ska vi gå upp tidigt för att komma i väg till Liseberg.


Saknar Elwiirah<3:


kantareller:


puss kram<3<3<3 // Jenniey

20 juli 2009

Heej på er!!!!<3<3

I morse blev jag väckt efter 10 nån gång av mamma, då hade jag 30 min på mig att göra mig klar för att åka. Så det blev lite små tjafs om det eftersom jag inte vill stressa. Idag har jag ganska ont och e trött men försöker tänka på nått annat än det. Elwiirah va iallfall på gott humör=)  Det var lite jobbigt att åka där ifrån men samtidigt skönt att komma hem te mamma där jag har mina vänner.  Resan hem var lite små jobbig och alla klaga på att jag var grinig för jag var hungrig så vi stanna vid närmaste pizzeria och så jag fick äta. Måde ganska illa efter maten. Väl hemma igen så packa jag upp medans min lillebror duscha sen fick jag med duscha och raka mig=) Mitt trådlösa internet har slutat fungera så kör på fast interent nu=) ganska gött för då slipper jag få damp när interent dör ibland. Jag och min mamma kollar just nu på Lotta på liseberg sen när det e slut ska jag nog spela WoW sen sova:)


Elwiirah leker lite med  min mobilen<3:


E trött:



Puss & Kram<3<3<3<3

19 Juli 2009

I natt fick jag plötsligt kraftiga bröstsmärter och hade knappt känsel i vänster armen och benet, så i natt sov jag inte så mkt, så i morse när det var frukost orka jag knappt gå upp. Efter frukosten sov jag en stund igen och kolla lite på film sen var det lunch sen körde jag virusprogram på datorn och undertiden sov jag en stund tills det var kvällsmat. sen spela jag spel med mamma. så idag har mnin dag gått åt att sova och vila mkt eftersom jag har mkt ont:(Elwiirah och dom andra har vart i stora huset, så har ingen annaing om vad dom gjort idag. Nu ska jag ta å sova. I morgon åker jag hem te mamma igen=)

Finns på Mobil=)


sjuk:


Puss & kram<3<3<  //jennniey

18 Juli 2009

Heej mina underbara vänner=)

i morse hade jag så ont och e stel så kan inte röra min vänstra arm och har ont i lederna:( idag har det inte hänt så mkt har mest spelat kort med mamma och min syster eller snarare bingo och nått annat billigt spel från sibylla, men har även hunnit skriva klart min berättelse=) eftersom jag inte sovit middag idag så  börjar jag bli lite små trött nu. Men men... Dagensmat fick bli kött och potatis min favorit=) mkt gott:) Var inne på mitt rum och sjöng lite för att få upp mitt humör inför kvällen:) om 10 min börjar sommarkrysset sen ska jag ha kul i mitt rum igen;). Just nu sitter min syster och spelar BF och alla andra ser på en Delfin-film förutom farmor för hon diskar stackaren.  jag hoppas att alla mina vänner har det bra=)  Saknar dej AmAnDa<3<3<3

Jag vill inte förlora dej! jag har aldrig älskat någon så som jag älskar dej.<3<3<3<3

Elwiirah<3:


jag i mitt rum:


Min teckning jag måla igår:


Fler bilder finns på BDB=)

puss & kram<3<3<3

17 Juli 2009

Heej=)

Idag har jag haft en ganska bra dag trots febern och smärta. I morse vakna jag flera gånger och till slut orka jag inte sova mer då sms:a jag mamma att jag ville ha frukost på sängen och bara efter 10 min kom den=) och idag lova mamma att bara vara med mig och det har hon hållt ganska bra. för första gången på dom har 3 dagarna har jag orkat vara vaken hela dan utan att sova middag:) det har vart varmt eftersom solen vart framme mkt  och även det styrde vår mat så idag fick det bli sallad te lunch och nu på kvällen ska vi grilla=) Har spelat lite spel med mamma och sparkat boll och målat massa fina teckningar. Elwiirah är ganska hess idag så hon har inte skrikit så mkt så det har vart jätte lugnt och skönt idag. pappa och farmor var i stan in morse och handla stupbränner och lite sånt och sen fika dom sen åkte pappa och peter till stan och skulle handla lister men det glömde dom.... snart ska vi äta kvällsmat sen ska jag ut till mitt rum och se på film/ sova=)

Finns på mobilen om det e nått=)

spel:


=):


Puss & kram<3<3<3 // jenniey

16 Juli

Natten var ganska bra, men jag vakna tidigt av Elwiirah men men det e bara å somna om och försöka låsas som du inte hör henne. Vid 10- tiden vakna  jag igen och gick upp och käka frukost då frågade mamma mig om jag ville följa med till stan och stor handla. Självklar ville jag följa med behöver komma ut lite. Väl inne i stan så åkte vi till sibylla och käka för mamma var hungrig och lilla Elwiirah med så jozzan fick amma henne. sen åkte vi till Hjärtbergs å storhandla. Elwiirah skötte sig bra det var ganska tyst., men det e så trångt i den affären så det e svårt att ta sig fram med barnvagn och så, men det gick ganska fort medans mamma... stod i kassan så gick jag å syrran + Elwiirah ut och kolla på kläder och skor och när vi kom tillbaks var dom klara och gick till bilen jag och mamma gick till Apoteket för att köpa Anti men det var så lång kö så vi strunta i det istället. Elwiirah somna fort på hemvägen och jag var trött och ville med sova men när vi kom hem var det matdags (PAnnkakor med sylt) mkt gott det var ju farmors pannkakor. På kvällen hade jag ganska ont och orkar inte göra så mkt, mamma var ganska mkt med mig för jag grät och ville hem te stan, sen var det kvällsmats dags och sen borsta jag tänderna och gick ut te mitt rum och kolla på film och somna=)

Elwiirah:


JAg:



Puss & kram// Jenniey

15 Juli 2009

TJOO!!

I natt sov jag jätte dåligt hade ganska ont, Väl när jag vakna vid 9 så åska det ute, och alla var inne i stora huset för utom jag, ändå e det jag som e räddast för åskan och mamma som lovat att komma ut till mig och pyssla om mig idag bara för jag är sjuk kom aldrig inte fören åskan typ hade slutat då kom mamma ut och hämta mig för då var det frukost dags för mig. sen gick jag ut å la mig igen=( mår inget bra idag har väldigt ont i vänster armen (ingen kraft alls i den) och i natt upptäckte mamma att jag hade feber också, så jag är ganska trött och hängig idag. Elwiirah har vart lite gnällig idag men annars har det vart ganska lugnt här=)  jag sov tills det var lunch (pannbiff med potatis och brunsås). Mkt gott=) just nu håller jag på att blogga men ska nog snart ut å sova igen. Pappa ska snart åka till stan och stor handla och Larz sitter å spelar som vanligt, vad dom andra gör vet jag inte.  Nu ska jag gå ut till mitt rum och se på film och sova en stund.


sjuk fortfarande:
sjuk

ROSEN:

Puss å kram// JéNnIéY

14 Juli 2009

Heej!


Det här är mitt första blogginlägg här=)


I natt sov jag ingen vidare pga. förkylningen så i morse gick jag upp ganska sent typ vid 11 tiden eller nått då jag hörde Elwiirah min syster dotter gråta. Jag gick upp så sent så skippa jag frukosten eftersom jag trodde vi skulle äta som vanligt vid 13:00 men så blev det inte alls, så istället gick jag å min syster en promenad med Elwiirah i barnvagnen tills hon somna. Pappa håller på att bygga som vanligt och farmor målar så ingen hade tid att laga mat.  Efter Promenaden var jag så trött så gick in på mitt rum och sov lite tills Maten var klar idag åt vi lite rester sen igår men det var jätte gott=). Eftersom min bror tröttna redan efter första natten på Elwiirah så han har tänkt sig att Tälta ett par dagar. När han väl hade fått upp det så spela jag och larz Badminton en stund men det blåste lite så det gick ingen vidare, så min bror råka skjuta upp den på lillstugans tak och fick gå å hämta en stege då passa pappa på att fråga om det var mkt skräp i stupbrännan. Så börja de två rensa stupbrännan och jag gick till mitt rum och kolla på en Naturfilm, jätte intressant och redan efter halva filmen somna jag. När kvällsmaten var klar kom mamma in te mig.

Jag sover:
Sjuk...

Elwiirah lycklig<3:
Elwiirah<3


Puss & Kram //JéNnIéY

RSS 2.0