7 Oktober 2009 Ge upp eller kämpa?

Jag har vart sjuk dålig länge nu har knappt orkat vara i skolan de senaste veckorna, funderar på att hoppa av. Alla mina mediciners biverkningar gör det värre dessutom har jag börjat få ont i Levern vilket gör att jag kanske måste sluta med dom och det lär göra mig svag och tvingas plågas med all smärta, vet inte om jag orkar det:'( Kanke lika bra hoppa av skolan men samtidigt känns det bra att komma till skolan för att ha kul och träffa vänner. Det sägs ju att det e bra att leka sig frisk, vet inte om det stämmer men det får mig glad iallfall tex. pussla eller måla...=)
Har bara en riktig vän kvar hemma känns det som, vet inte vf alla dissar mig helt plötsligt när jag behöver dom som mest. Denna veckan har vart tuff har känt mig ensam och mamma har stängt in sig å gråtit, hon känner sig värdelös som mamma för att hon inte kan få mig må bra.Ska jag fortsätta kämpa eller bara Ge upp?

6 Oktober 2009

Ännu en dag!

I morse när jag vakna mådde jag lite bättre men e fortfarande svag. Idag har det inte hänt så mkt faktiskt, har mest sovit och slappat för att orka åka till skolan i morgon, om allt vill sig väl. Pluggat lite Engelska oh det har gått som på räls konstigt nog.  Bara för jag e hemma från skolan innebär det inte att jag inte får ha besök hemma, så om du bryr dig om mig så varför inte komma och göra mig glad så kanske jag blir frisk fortare.

 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

5 Oktober 2009

Hej på dej!

Natten tills idag var riktig jobbig, sov bara 2 timmar.  Mamma väckte mig som vanligt klockan 7 men jag kunde inte resa mig upp ur sängen, jag var så svag så orka inte ens resa mig upp. Mamma ringde å sjukanmälde mig. Jag la å tänkte på skolan tills jag somna då jag drömde om en söt kille, men mitt i drömmen väckte mamma mig för det var mat, då hade jag sovit i ca 5 timmar. Efter maten vila jag lite igen tills det var dags att se på tv med mamma. Nästa helg ska jag nog till pappa men det beror lite på hur jag mår tror jag. Jag önska jag släpp vara så svag, lär missa jätte mkt i skolan och det vill jag inte för jag vill faktiskt klara Engelskan i år, jag menar palla gå fler år på IV. Nu e klockan så mkt att jag inte har tid att skriva mer innan det e läggdags för lilla mig.

 

Jag hoppas ni e rädda om er<3

 Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

4 Oktober 2009

 

Tjo=)

 I natt sov jag ännu bättre. Men kroppen känns lite stel och har lite ont i halsen med. Väl inne i stora huset var alla vakna, pappa fixade frukost åt mig eftersom jag inte orkar bara mjölk och sånt själv ibland. Mina kraftiga bröstsmärtor har blivit allt värre känns det somL inte så kul, tappar ju all fokus på skolan pga. allt annat som kommer i vägen. Nämen nu vakna Lilla Elwiirah<3 Äntligen händer det nått. Jag fick mata lilla Prinsessan ganska gulligt. Om några timmar ska jag åka hem till mamma igen, vill inte men måste, ska ju tbx till sjukhuset i veckan. Elwiirah busar lite med mig… På vägen hem till mamma ville jag till mormor och morfar för jag var kaksugen. Väl hemma i Skövde fick jag ångest och bröt ihop i duschen, kanske inte det bästa stället att göra det på men men. Vet inte om jag ska till skolan i morgon för att jag har haft kramper nu på kvällen. Dags för lilla mig att sätta på en film och försöka somna.

Elwiirah busar: 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

3 Oktober 2009

Hej på dej med!:D

Sov i mitt egna rum hos pappa idag, ganska skönt men har riktigt ont och så idag så orkar knappt inte göra nått mer än sova och gosa med lilla Elwiirah lite. Det har inte hänt så mkt idag det har regnat mest så det har vart lugnt och tyst och man har bara hört Elwiirah prata. Elwiirah älskar att leka med mitt Headset vet inte varför men det e så söt att se henne vifta runt med det och prata med den. Utan henne skulle jag inte kämpa i mot allt ont som hänt mig. Dan har gått fort som vanligt och det e dags för mig att gå till mitt rum och sätta på någon film sen sova.

jag och Elwiirah:
 

Elwiirah leker med mitt headset:Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

2 Oktober 2009

Tjoo=)

I morse vakna jag efter 6 som vanligt, lite små jobbigt att gå upp, men det e bara att gå upp och äta frukost sen komma iväg till skolan. Jag hatar att åka stads buss, gillar inte känslan som kommer av obehag och rädsla för att något ska hända på vägen. Väl framme i skolan släpper en del av rädslorna. Idag ska vi ha Engelska hela dan. Först ska vi ha läsning som vanligt sen kolla på En gammal Engelsk serie, ass rolig var den. Efter rasten kolla vi på en film om Storbritannien, vi ska dela in oss i grupper och skriva om varsin del av Storbritannien jag och min kompis ska skriva om Wales. Eftersom vi fick sluta tidigt idag bara för Nina inte hade nyckeln till dataskåpet. Det kändes så skönt att komma hem i bra tid då möte jag min syster och fick se lilla Elwiirah med i bilen. Hon e så söt när hon ler. Dom ska med ut till pappa idag. Men först ska dom till skara. Hehe mamma var orolig att jag skulle komma in rusande å fråga om vår nya bil har kommit än. Självklart gjorde jag inte det. Väl när pappa kom för att hämta mig sken jag upp som en sol när jag fick se vår nya bil. väl resan till pappa kändes lång och jobbig med min huvudvärk. Väl framme tog det lång tiden innan min syster frågar ”har ni köpt ny bil?” jag: nej vart har du fått det ifrån? Syrran: det står ju en grön Volvo V70 utanför. Hehe då kunde jag inte hålla mig från skratt längre. Hehe det har vart kul att hålla en hemlighet. Elwiirah har hjälpt mamma att spela lite. Ganska sött… men nu ska jag sova.

Nya bilen:
 

Nya datanörden:Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

1 oktober 2009

Hej=D

I natt sov jag inte så bra, e orolig för besöket på sjukhuset jag ska på sen. Men först måste jag till skolan en stund för att plugga ikapp det jag missat medans jag vart sjuk. E ganska yr men annars mår jag la ganska bra. Bussresan till skolan var jobbig och det kändes som någon hela tiden kolla på mig. Väl i skolan gick det bra trots att det var svårt att plugga medans men var yr och trött. Plugga bara Engelska idag, och det har gått mkt bra, alla rätt på Läxförhöret. Idag fyller gummi år efter lunchen skulle vi fira honom men han e ju inte så bra på att passa tider så jag var tvungen att gå till min buss för att inte missa den så hann inte vara med och fira honom, men men det gör inget. Bussresan hem gick bra. Inne på sjukhuset kom nervositeten tbx väl i väntrummet släppte det när en gammal tant satt å läste ur en barn bok för sina väninnor, jag skratta bara, när mitt namn ropades upp klev jag upp ur stolen och följde med tjejen in. Väl inne i rummet svimma jag nästan och den känslan var inte så trevlig, allt nästan bara svartna… så fick vila lite innan jag fick åka hem igen. Hemma packa jag för i helgen ska jag till pappa. Har börjat få huvudvärk nu igen, usch vill bara slippa allt. Klockan börjar bli mkt nu, så jag och blåis ska sova nu.

min ena nalle:
 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

RSS 2.0