En underbar vecka<3<3

TJOOO<3<3

I veckan har det hänt mkt, jag har börjat på en ny skola så har fått massa nya vänner, ja jag e helt förälskad i skolan, det går ca 150 Elever på skolan så man e nästan kompis med alla<3 sen har ju Matfestivalen i skövde vart, i år tyckte jag det var fett tråkigt där, vet inte om det berodde på att min syster inte var med i år som tidigare eller för jag var så trött i kroppen och inte orka gå så mkt men Nu idag har jag mest vilat och städat min gaderob lite. Hoppas alla ni  haft det bra på jobbet/skolan. 
Nu på tisdag börjar min behandling på sjukhuset igen, kanske inte det roligaste men inte det tråkigaste heller, jag menar allt har en mening...<3

Nu ska lilla jag göra mig klar för natten, kramis<3<3

Jag har iallafall haft en bra vecka:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Jätte förkyld=(

Heej!

Just nu Ligger jag i sängen och lyssnar på denna låten, e jätte förkyld så orkar inte skriva så mkt mer, men sms:a gärna om ni vill nått.

Eminem - Love The Way You Lie ft. RihannaPuss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Var med amanda<3

Hej=)

Igår var jag med min underbara bästis amanda i Elin’s esplanad och stallsiken, vi var inne i nästan alla affärer och kolla runt, men jag köpte bara ett pyjamas linne för 99 kr på HM och hämta ut mina mediciner sen gick vi till Mc och köpte varsin cola för det var ganska varmt och vi skulle ju gå till Stallsiken, väl där var vi inne på babyproffsen och kolla lite på barnvagnar, sen gick vi till Rusta och ÖB för att kolla på DvD-filmer men dom hade ingen bra, så jag får vänta med det. Amandas mamma kom å hämta oss från ÖB, så vi slapp gå eller ta bussen. Jag var med amanda tills hon skulle på friidrottsträning, resten av kvällen var inte så bra, vid 20:00 börja jag få beslut ångest och sånt så grät i 4-5 timmar, så jag somna inte fören klockan var efter 01:00 i natt.

Du är bäst Amanda<3<3

Amanda spelar inne på media mark: 

Mitt nya pyjamas linne:Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

ett underbart sommarlov<3

Heej på er<3<3

Ja snart e sommarlovet över, men men vad gör det jag har haft det jätte bra i sommar, både glädje och tårar, men framför allt har jag mått väldigt bra speciellt mellan juni-juli, kanske var det varmen som gav mig kraft att orka, eller iallfall nästan, har la haft lite ont då och då, men det har gått över snabbt vilket har vart väldigt skönt. Nu e det höst och kallt och jag har väldigt ont, men min glädjespridare löser det bekymret. Idag var vi i leksaksaffären och köpte tvillingdockor till Iaah, annars har det inte hänt så mkt, imorgon ska vi gå till aspö om det e fint väder så Elwiirah får kolla på kaniner och så och på lördag ska jag vara med en kompis i stan, för det e medeltidsmarknad då.

Jag vill tacka mina underbara vänner som har stöttat mig i sommar<3<3 Lär aldrig glömma er<3<3

Iaah med hennes nya tvillingar:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

RSS 2.0