Hope<3<3

Vissa dagar e tuffare än andra men det viktigaste av allt är att ha hoppet kvar<3


Hope - Who Am I To SayPuss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

värmen e tbx<3<3

Heej alla underbara läsare<3<3

Idag e värmen tbx här på ön efter 3 blåsiga dagar, även om jag inte mår så bra idag ska jag ialfall ta mig till stranden och bada en stund men först måste jag äta och fixa min bokhylla m.m...  Jag e ju även fiskvakt, inte det lättaste nu när pumpen inte funkar på nätterna, det tar ca 1-2 timmar att fylla fisktanken med vatten när den e under 900L, som tur sken ju solen idag så jag kunde ju sola undertiden jag vänta på att tanken skulle bli full=) nu e det ca 6-7 dagar kvar innan dom kommer hem från sin semester, så de kan ta hand om sina fiskar själva. På torsdag åker mina päron hem här ifrån, rätt skönt att slippa deras tjöt... på ett tag=)
Nepp nu har jag inte tid att skriva mer, måste äta nått nu så jag kommer iväg till stranden någon gång.


Jag i morse:


saknar dej gumman:


Saknar alla mina underbara vänner i Skövde, som jag inte träffat på ett bra tag nu, men snart kommer jag på besök igen, hoppas vi hinner ses då<3<3Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Till dej Älskling<3<3


Till dej mitt hjärta<3Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

en jobbig dag=(

Heej<3

Idag har jag fruktansvärt ont, vill bara försvinna från jorden, allt känns så jobbigt nu när jag har så ont, kan knappt röra mig eller ens svälja och mina fucking mediciner hjälper inte ett skit. Jag bor ju ute på ön utan mamma så får ju inte precis stöd och tröst när jag har ont och e ledsen. Jag hoppas jag får vila upp mig idag men snart kommer säkert mina stödsyskon, men jag hoppas dom förstår att jag inte orkar vara med nån just nu, jag behöver vila mig och göra så lite som möjligt idag när jag har så ont, jag vill bara hem till mamma just nu eller försvinna för alltid.

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Hoppas ni har det bra<3

Hej alla underbara läsare!

Jag hoppas att ni har ett bra sommarlov, som ni alla vet bor jag på ön nu och enda sen jag kom hit har jag solat och badat varje dag, så har blivit lite brun, hehe… Jag har även spenderat massa tid med mina underbara stödsyskon. Just nu mår jag sådär har rätt ont och e trött men jag försöker kämpa på… vill ju inte gå miste om sommarlovet, har ju även semester från sjukhusbesöken vilket e väldigt skönt.

<3:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

RSS 2.0