Plugga, plugga,plugga....


Hej hopp....<3

Jag har inte tänk skriva så mkt om veckan som gått, jag har mkt läxor och sånt just nu, så hinner inte blogga så mkt. Jag ligger även efter lite i skolan, eftersom jag har vart sjuk och haft jävligt ont.
Jag har även lovat min Bästa killkompis att ta kontakt med min läkare angående ett "blod"prov, men jag vill hellst inte snakka så mkt om det fören jag ha pratat med min mamma om det, även om jag är 18 och inte behöver göra det, så är det alltid skönt att få stöd och råd från en familjmedlem, men jag känner mig inte redo för att prata med henne om det just nu, jag e lite rädd att hon ska tro att jag är dum i huvudet eller nått... Men så fort jag är redo ska jag prata med henne.

Jag är inte rädd för sjukdomen utan jag är mer rädd för hur folk ska acceptera mig.
Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Tummen upp=)

Tjoho<3<3

Har inte så mkt att säga om veckan som gått. Jag har ont men jag låter inte det hindra mig från att göra saker jag tycker är kul/vill. Idag har jag tex. gått långa promenader både hemma och i skolan, visst det känns i benen nu men för övrigt är bra, iallfall än så länge. Elwiirah är här också så får ju massa glädje och stöd från henne. Just nu sover jag dåligt på nätterna, vet inte varför men det ordnar sig nog.
 Imorgon ska vi till karl på kalas om allt vill sig väl för min del. Nepp, Nu måste jag natta lilla Iaah efter det ska jag ligga och läsa lite, sen ska jag själv FÖRSÖKA sova en stund om det nu lär gå, Hoppas kan man alltid.En liten bild från promenaden från skolan till stan,
 jag får lov att säga att jag tyckte statyerna var riktigt söta<3Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Ännu en mot gång i livet!

TJOO...

Dagens första lektion i skolan var idrott. vi hade jätte kul, men bara nån timme efter kom smärtorna så Tårarna nästan börja rinna, jag hade så ont att jag nästan tvingades avbryta sista lektionen "Svenska", Men jag höll mig kvar tills lektionen var slut. Då tog jag bussen till rese sen kom pappa och hämta mig så jag släpp sätta mig på en ny buss. Jag mår fortfarande inte bra och vet inte när jag lär göra det heller. jag hatar att ha det så här, jag älskar att idrotta, men smärtorna kanske tvingar mig att lägga ner min dröm om att komma tbx i allt som ingår i Idrott. Jag kommer aldrig kunna jobba heltid, vet inte ens om jag kommer kunna plugga klart. Jag önska någon kunna trolla mig frisk och stark igen.

Jag vill ge upp=(Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Var är min hjälte?

HEJ!<3<3

Jag har inte så mkt att säga om den här dagen mer än att jag e besviken på det som hände idag på sjukhuset, det ska inte behöva bli så här, dessutom så missa jag nästan en hel skoldag pga det. Så jag hoppas ni har en bra ursäkt till vf det blev så! Annars har min dag vart rätt okej, har jävligt ont, har allergiskreaktion just nu men sånt är livet. Jag vill även tacka mina underbaraste klasskamrater, för att ni finns och ställer upp<3<3

VAR ÄR MIN HJÄLTE?????<3<3Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

En rolig skoldag

Tjooo!

Imorse vakna jag tidigt, jag flög upp ur sängen och gick till bordet där min bror dukat fram frukost. Idag va det jätte mkt folk som klev på bussen på Rese... lite små jobbigt men det gick bra. Jag har baar väldigt ont i ryggen, men använda min stödkorsett hela dagen, så det har gått rätt bra. första lektionen hade vi instuderingsfrågor med Roffe och på eftermiddan hade vi hjärt & lungräddning lektion. Min dag har vart underbar, jag har känt mig glad och lycklig för en gång skull.=) jag har inte så mkt mer tat säga om denna underbara dag. jag hoppas veckan fortsätter så här bra som den börjat<3


Min glädjespridare<3<3:Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

En Saknad som alltid finns med mig<3<3

TJOO på er alla där ute<3<3

Imorse vakna jag av att pappa gick till jobbet, inte precis det roligaste har knappt träffat honom nått nu sen han börja jobba natt, men det blir nog bättre. Jag har mått rätt bra idag har bara haft ont i ryggen men det gick över när jag var ute och gick en sväng med mamma. Det var rätt kallt ute men ändå skönt, har även hunnit plugga lite vård och omsorg... Nu på kvällen har jag mest tänk och gråtit mkt, som ni alla vet så har det snart gått ett årsen min Älskade morfar gick bort, Jag saknar han otroligt mycket. Jag hoppas att han har det bra där uppe. Jag ska bli som han, jag ska kämpa för att vinna denna kamp! Jag måste!!! Jag älskar dej morfar<3<3
Nu ska jag nog ta och sova, det e ju trots allt skola imorgon.  KRAMIS<3

En saknad som alltid lär finnas med mig:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Upp med Hakan=)

Heej=)

Min dag idag börja med att jag knappt orka gå upp ur sängen, så la kvar och sov till kl.14:00 då det var mat dags. Jag har inte gjort så mkt idag mest kollat på TV, sen har jag haft "Bönemöte", Jag kände att jag behövde slappna av och tänka på annat lite. Ja jag är troende, va e det med det då? jag e fortfarande samma person som innan du visste det!  Jag ska bli frisk, det e en dröm och en order!

Jesus, jag älskar dig<3<3
Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Inne i en tuff period=(

hej!!

Just nu känns allt som ett Helvete, och jag vill egntligen bara ge upp men det e ju inte så lätt att göra det heller, så det e bara å bita ihop så gott man kan. All min smärta gör mig både ledsen och arg på mig själv trots att jag inte kan styra över det.  men Jag e iallfall jätte glad över att jag trivs på min nya skola och så men det e svårt att bita ihop för att orka komma iväg till skolan och vara kvar i skolan hela dagen. varje dag när jag kommer från skolan stänger jag in mig på rummet och börjar gråter. SKA DET VERKLIGEN BEHÖVA VARA SÅ HÄR??? Jag vill ju bara vara en vanlig tjej som kan göra allt utan att få ont och bli sjuk efter.

Jag önska du fanns här nu morfar<3<3


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

RSS 2.0