Ledsen/rädd

Så vilse!
 
Tårarna forsar ner för kinden medans smärtorna tar över min kropp! Hjälplös och bortkastad ligger jag nu i min säng och försöker acceptera att mina jävla sjukdomarna kommer bli värre nu ett tag iallfall som det ser ut just nu med tanke på pissvädret ute och infektionsrisken. Jag pallar inte ens med skiten nu. Hur ska jag då orka med det sen?? Kramiz<3
 
Finns på Mobilen för er som vill finnas där för mig


Kommentarer
ida

Hejsan, har läst lite här hos dig. Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva... Att jag tycker synd om dig vill jag inte säga, för det blir inte bättre av det.
Jag har en son med hjärnskada, det är inget som (ialllaall än) smärtar honom rent fysiskt, men jag förstår ju att det kommer göra det psykiskt när han växer upp, trots att vi som föräldrar inte gör honom (eller tillåter att någon) gör honom till "offer"
Jag hoppas du kan hitta något i livet som stärker dig och får din vardag att kännas lättare. STÖRSTA KRAMAR från Ida.
Ps, säljer du sina smycken?

Svar: Hej! Tack för din omtanke<3 Jag älskar att ha mina systerbarn här. Dom får mig känna mig fri och lycklig. Den äldsta vill så gärna flytta hem till moster men riktigt så lätt är det ju inte.;) Men jag njuter så fort jag får ha dom nära. Barn har alltid vart min starka sida och jag hoppas en vacker dag att få egna små knattar som jag kan ha roligt med. (Blir lite ensamt annars, har inte så många vänner längre)
Nej, Säljer inga smycken än men planen är att göra det så småningen om. När jag fått ordning på allt runt om. Än så länge ger jag bort.

Måste bara säga att ni har en otroligt söt och charmig son. Kramiz<3

//Jenniey LOve
♥JèÑnIèY♥

2012-09-22 @ 20:56:45
URL: http://www.praecox.se
ida

Halloj igen.
Men du, om jag vill ha ett armband då... Som jag vill kunna ge bort i present, hur gör jag då...?
Om jag betalar dig frakten, skickar du hem det till mig då :)
Man säger ju att livet blir vad man gör det till, så vi får helt enkelt rida ut de stormar som blir och sedan rullar vi i de nedförsbackar som garanterat kommer komma...
Tack, Jo Fabian är ganska charmig. =)

Sköt om dig! Kram

Svar: Det kanske går att lösa=) vilket armband är du intresserad av?Ja precis<3

hoppas ni haft en härlig helg, Kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2012-09-23 @ 13:44:35
URL: http://www.praecox.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0