Frågor om känslor Del 1

Heej!
 
Idag kommer ni få veta hemligheter många inte vet om mig när det kommer till känslor. För att inte detta inlägg ska bli för långt kommer jag dela upp det i 2 delar. Om ni gör likande listor får ni gärna länka dem här nere. kramiz<3
 

1. Känslig eller känslosam?

 Jag är nog en blandning av båda. Jag är känslig när det kommer till mig själv, men blir också känslosam för minsta lilla när det kommer till andra. Hör jag en historia eller film som tar i hjärtat kommer det antingen glädjetårar eller ledsna tårar.

 

2. Vad gör dig ledsen och arg?

 Något som gör mig arg just nu är hur vården kan skifta beroende på vilket landsting man bor i. Orättvisor och stress får mig arg Något som får mig otroligt ledsen är sorg och saknad av personer som lämnat jordlivet.

 

3. Hur hanterar du sorg?

 Mitt sätt att hantera svåra stunder i livet är att bädda ner mig i sängen och släppa ut tårar till en sorgsen låt. När det värsta lagt sig brukar jag be mamma komma in i rummet så jag får prata ut om det jobbiga.

 

4. Hur ofta gråter du?

 Det varierar väldigt mycket. Senaste månaderna kanske jag gråtit någon enstaka dag i veckan. Men vissa perioder så kan jag gråta jätte ofta.

 

 Del 2 kommer imorgon och då får ni bl.a. svar på vad som får mig glad!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0