14 Februari 2010

Ännu en dag<3
 

Idag har jag spenderat den mesta tiden i sängen tillå med när jag ätit, e så svag och så i kroppen, så klarar inte gå längre sträckor. Elwiirah har lekt intill mig annars har det inte hänt så mkt här. Jozzan har vart på sjukt dåligt humör så henne har man knappt kunnat prata med. Har lite små kramper just nu så orkar inte skriva så mkt mer. Jag ska la försöka sova nu, och hoppas på att jag mår bättre i morgon. 


Hoppas nu att ni alla haft en bra Alla hjärtans dag<3<3


Elwiirah<3<3:


<3<3:
 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

13 Februari 2010

Hej allihopp=)


 
Ett stort Grattis till Ellen som fyller 18 år idag<3<3 


Idag vakna jag med världens huvudvärk men vad gjorde det när lilla Elwiirah var på mys humör och föresten jozzan blev utskriven från sjukhuset i natt. Jag åt frukost med jozzan, Elwiirah och pappa ganska mysigt, Elwiirah e så söt när hon äter själv. Idag ska vi åka hem till s… äntligen längtar redan hem till mamma trots att jag bara vart hemifrån en natt. Pappa sa till oss att vi skulle åka snart flera gånger, men jag hann tillå med läsa körkortsteori och sådant innan vi skulle åka. Hemresan var bra Elwiirah var bara lite gnällig när vi precis skulle åka under tunneln… jag tror hon är lite Mörkrädd för i tunneln var hon tyst men så fort det blev mörkt börja hon gnälla igen. Väl hemma kom mamma springande för att krama om mig. jag var ganska trött så starta en film men då börja jag få krampa och sånt skit det var antaligen därför jag hade huvudvärk hela dan, tyvärr grät jag tills jag somnade för det gjorde så himla ont.


Elwiirah i bilen:


Snyft:(

 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

 

12 Februari 2010

Tjoho…

 Idag vakna jag tidigt för att hinna plugga lite matte innan jag måste till bussen. Men innan jag har prov så har jag Engelska och då kolla vi klart på 17 again, andra lektionen plugga jag matte och lektionen efter det gjorde jag provet. Provet var ass lätt, jag fick VG=) sen fick jag sluta, väl hemma packa jag de lilla jag skulle ha med mig till min syster, ja för vi ska åka och hälsa på henne sen ska vi hämta lilla Elwiirah. Skriver mer i morgon kramis<3<3


filmen:
 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

11 Febrauari 2010

Hej på dej!

I morse vakna jag av min mobil eller både jag och min bror vakna när den ringde. Min bror gick upp före mig ”kors i taket”, jag la kvar lite i sängen innan jag med gick upp för att äta frukost. Jag hade lite svårt att välja kläder men till slut hitta jag nått bekvämt. Ca 07:50 fick jag gå till bussen, som alltid e full med pers, väl i skolan hade vi engelska första lektionen med Nina. De övriga lektionerna innan lunch gick jag och min lärare Johan igenom Ekvationer i matte A, det gick inte så bra, I morgon ska jag göra matteprov. Jag fick som vanligt sluta vid lunch. När jag kom hem skulle jag till sjukhuset, där gick det jätte bra ska dit om 2 veckor igen eftersom jag har lov nästa vecka, när jag och mamma kom hem igen så gick jag och la mig å sov en stund medans mamma fixa middagen och var och handla min favorit tidning. När middagen var klar gick jag upp och åt sen sätte jag vid datorn, nu börja glee på tv4 och sen när det slutar ska jag sova. Kramis<3<3


min favorit tidning:

 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

10 Februari 2010 En jobbig dag=(

Ännu en jobbig dag i mitt liv!

Natten var bra, jag haft fruktansvärt ont idag och har tillå med tappat känseln i benen i mellanåt, så har inte kunnat göra så mkt mer än att kolla på film. Som tur var, jag ledig från skolan idag eftersom mina klasskamrater skulle ha ute-dag på berget, eftersom jag har ont så kunde jag inte följa men annars hade jag gärna följt med för det hade vart kul att åka skridskor och sådant. I morgon ska jag till sjukhuset vilket känns bra men ändå ganska jobbigt, jag önskar bara att någon underbar person kunde följa med mig dit som stöd men just nu verkar det inte som jag får någon till att göra det. Nu ligger jag här i sängen och ska snart stänga av datorn för att sova.  Nu orkar jag tyvärr inte skriva mer, kramis.
Tårarna rinner kinden ner, det glömmer jag aldrig mer.<3<3

Ha en bra kväll/natt<3<3


Sovit/vilat en större del av dagen:
 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

9 Februari 2010

Ännu en dag!!

 
I natt sov jag ganska bra, men att kliva upp ur sängen och ta sig till andra rum är jobbigare än någonsin just nu, men eftersom det e tisdag och vi har 2 Engelska lektioner sen slutar jag så ville jag ändå åka till skolan och försöka vara med så gott ja kunde, och det beslutet ångrar jag inte för mina klasskamrater ger mig styrka till att orka kämpa vidare. När jag kom hem möts jag av mamma i dörröppningen och hon kramade om mig hårt och viska i mitt öra ”jag älskar dig”. Jag gick in i sängen och la mig och börja gråta för jag e ganska trött på livet just nu men det går över. Jag somnade med gråtande ögon jag vakna när det var middagsdags och då gick jag upp för att kolla mig i spegeln och jag såg ut som ett spöke jag var helt blek i ansiktet och jag kunde inte hålla mig för skratt då, HeHe. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt eftersom jag har så ont. Snart är det nog dags för mig att ta och försöka sova, hoppas bara jag kan somna och kan sova hela natten. Hoppas nu att ni har haft en bra tisdag och att kvällen fortsätter lika bra. Kramis


Själen skulle sakna regnbåge om inga tårar fanns.

vill bli frisk!:


var i skolan idag:)



 Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

8 Februari 2010

Hej på er!

Idag är Elwiirah 10 månader<3<3<3<3

Jag har inte sovit ett skit i natt, har haft jätte ont men jag ville ändå försöka vara i skolan minst 2 lektioner idag för det behöver jag. Så jag gick upp ur sängen (seg som f**n) och gjorde i ordning mig och sen åt jag frukost och idag blev det 2 knäcke mackor och importerad mjölk. Som vanligt går min buss 08:55 så jag fick nästan springa lite till bussen för att inte missa den, men det gjorde inget huvudsaken var att jag kom med bussen. Väl i skolan, första lektionen kolla En-gruppen på 17 again andra lektionen gjorde jag engelska läxan som e tills i morgon. Skollunchen var den bästa på länge, potatis å parjolöksoppa, MUMS. Efter maten ville jag åka hem, Jag var ganska yr så ramla nästan ihop på torget i stan, väl när jag kom hem så vila jag en stund för att orka plugga lite inför läxförhöret i morgon. Min bror har vart väldigt trevlig idag och det vill jag berömma han för och jag hoppas han fortsätter att vara det hela veckan ut. Nu på kvällen så har jag vilat mest för jag har så ont, det e tillå med svårt att hålla tårarna borta just nu för jag e så trött på att ha så ont och inte orka göra saker som e självklart för andra (t.ex. ut och gå, åka och bada, vara med på utedagar i skolan, vara med kompisar…). Jag vill också kunna göra såna saker men just nu e det svårt.

Min kamp påverkar inte bara mig utan alla runt om mig. Jag behöver er för att orka kämpa vidare, utan er kan jag lika väl ge upp.


Vilat för det mesta idag:




 Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

7 Februari 2010

Tjo=)

Imorse vakna jag med världens smärta i magen och kunde knappt resa mig upp i sängen, dessutom har jag ont i lederna som f**n just nu vill jag bara slippa all smärta och kunna göra vad jag vill utan att behöva tänka på följderna . Mamma serverade mig frukost i sängen som hon ofta gör på söndagarna. Efter mkt krångel kom jag upp ur sängen och kunde duscha håret som planerat. Min bror var morgon seg som vanligt och dessutom skulle han börja bråka om att han inte ville ha finkläder på sig. Och min bror skulle klämma mig på tån och tror ni inte han gjorde det på min onda tå? Shiit jag skrik som f**n och det enda han sa var ”ojj.. det KANSKE var din onda tå”  jag: varför tror du jag skrik för? Vi var väldigt försenade till min kusin men det gjorde inget vi hade skoj ändå när vi väl var framme, åt vi smörgåstårta sen massa goda kakor, sen prata vi om allt möjligt. Vid halv 5 åkte vi hem igen och då fixa mamma varma koppen till mig och sen plugga jag matte A med pappa i 1 timma typ. Det var jätte skoj att umgås lite med pappa, det gör man ju inte så ofta nu när han jobbar så dumma tider. Just nu sitter jag och bloggar och lyssnar på musik men ska snart ta och borsta tänderna och sen gå og lägga mig, för jag börjar bli väldigt trött i ögonen. Förhoppningsvis så lär smärtan i magen försvinna om det inte e så att jag måste sluta med medicinerna igen för att det ska gå över.  Hoppas ni haft en bra helg, min har vart sådär tyvärr. KRAMIS<3

"snyft"
 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

6 Februari 2010

Hej på er<3<3

Inatt sov jag jätte bra, vilket var väldigt skönt. på morgonen vakna jag av att min mamma höll på i köket, så jag bestämde mig då för att gå upp och be mamma fixa frukost till mig eftersom jag var så trött och egentligen inte hungrig men det är bäst att äta innan man tar mediciner annars mår man bara illa efteråt. Efter frukosten somna jag om och sov fram till klockan 14:32. Idag har jag vart ganska matt och trött i kroppen efter gårdagen men det gör inget för jag hade så ***** kul igår. Den mesta tiden idag har jag spenderat framför dator eller snarare datorerna, har ominstallerat min gamla laptop och sen har jag även städat rummet lite annars har jag bara softat och lyssnat på massa musik. Jag antar att många sitter å kollar på Melodifestivalen del 1 nu, jag skippa det den har gången anledningen är att jag redan tjuvlyssnat på bidragen och tyckte inte någon var speciellt bra. Nu på kvällen har jag vart lite små ledsen men det gick över efter en stund i duschen, så nu känns det mkt bättre klockan e snart 23:30 och jag ska nog sova om en stund eftersom imorgon ska jag upp tidigt för att hinna duscha håret och sånt innan vi ska på 18 års kalas.

Men jag hoppas att er lördag har vart bra och att ni som sitter uppe längre i natt får det trevligt.

Godnatt:
 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

5 Februari 2010<3

Heeej=)

Idag tog jag sovmorgon från skolan är lite små trött, nu när jag går på massa mediciner, så det kändes skönt att få sova lite längre på morgonen. Som vanligt nuförtiden käka jag frukost och kolla facebook innan jag gick till bussen. Första lektionen i skolan hade vi Engelska och vi kolla på en spökfilm och sen diskutera vi den men jag var tvungen att smitta i väg till skolsköterskan för hälsosamtal (nått som alla 1:or har) fast vi har en ny skolsköterska nu så därför får vi alla göra det igen. Min skoldag var jätte bra och när jag kom hem var jag ganska trött men jag vill inte svika Amanda eftersom vi hade bestämt att vi skulle vara idag, så jag var med henne från 15:00-21:00, vi gjorde allt från att vara ute i snön till att spela Tv-spel och min trötthet försvann av all glädje som jag får när jag e med Amanda. Jag var hemma ca 21:00 och då gick jag in å duscha av mig lite snabbt för att inte missa tv klockan halv 10.
Nu börjar klockan närma sig 23:00 och jag ska starta någon bra film nu så jag somnar gött sen<3<3 Godnatt allihopp=)

 Jag vill tacka alla mina underbara vänner som alltid står vid min sida<3<3


Mitt och amandas isslott=)
 


Godnatt!<3<3


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

Jag e tbx=)

Hej allihop det var ett tag sen jag orka skriva. Jag hoppas ni har det bra, Själv har det hänt en hel del jobbiga saker sen oktober då jag skrev mitt senaste blogginlägg. Bl.a. Gick min älskade morfar bort den 22 november 2009 och efter det har jag känt mig lite nere och inte riktigt orkat sätta mig ner å blogga.

Nu e det ett nytt år och jag har massa i skolan att fixa men jag ska försöka hinna blogga.

R.I.P Morfar 22/11-09<3<3





Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

RSS 2.0