Hamnat i kläm...

Hej!
 
Idag kan jag äntligen andas ut över all oro och ilska jag haft de senaste veckorna. För nu har jag äntligen fått mina P-piller och Orudis utskrivna efter över en månads väntande och ringande. Men är fortfarande upprörd över att dem krånglar till det så.
 
Först fick jag besked att det skulle ta max 2 veckor att få det utskrivet. Andra gången jag ringde skyllde dem på att att det inte stod i journalen att något skulle skrivas ut ( den personen misstolka orden som stod). Men om nu även första läkaren tolka det så? hör det inte till att man hör av sig till patienten och talar om det?!
 
Tredje gången blev jag lovad att de skulle skrivas ut inom 2 dagar. Lyckades dem hålla det? Nix, såklart inte! Ytterligare 1 vecka tog det innan jag fick det utskrivet. En annan sak jag undrar över är varför senaste samtalet inte ens står antecknat i journalen🤔?
 
Tack och lov slipper jag förhoppningsvis det strulet med den mottagningen nu om barnmorskemottagningen går med på att ta mig. För sist skicka dem tillbaka mig till sjukhuset pga min sjukdomshistorik. Så jag har hamnat lite mellan stolarna tyvärr.
 
Det har i sin tur satt sina spår hur man blir bemöt/behandlad i kontakt med mottagningen på sjukhuset. Jag har inte ju P-piller som skydd utan för att undvika bli medvetslös av min svåra dysmenorrén och Orudis för att dämpa kramperna som uppstår i livmodern. Detta verkar dem inte riktigt förstå😔🤔 Kramiz
 
 
 
 Puss & Kramiz
// Jenniey Love
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0