Det går sakta åt rätt håll igen...

Tjo!
 
 Äntligen är en ny vecka här efter förra veckans gråa dagar av infektion och inflammationer i kroppen. Kroppen börjar sakta återhämta sig efter allt och nu väntar jag bara på att rösten ska komma tillbaka och att allt slem ska försvinna helt. Det kommer därför få bli ännu en lugn vecka där jag bara ska vila och se till att krya på mig.  Jag börjar nog bli lite "tokig" av att vara ensam känner jag, men då jag ska vila rösten så är det ändå svårt att ses just nu. Jag får försöka hålla ut denna veckan och så får vi hoppas att jag kan träffa eller få besök nästa vecka. Nu ska jag ta och vila innan det är dags för mellis. kramiz<3 
 
Har ni något roligt ni ser framemot denna veckan?
 
 
 
Puss & Kramiz
// Jenniey Love
 


Kommentarer
Anna-Maria

Hoppas att vilan gör susen och att du piggar på dig mer ordentligt. Jag har en ganska lugn vecka framför mig vilket känns skönt. Behöver vila och få stöka lite hemma i lugn och ro känner jag. Men har två rep med spelmanslaget som jag ska försöka ta mig iväg på. Det blir förhoppningsvis kul och bra, bara kroppen vill sammarbeta med mig.

Svar: Åh vad skönt med en lugn vecka för vila. Får hoppas du orkar komma iväg för det låter så trevligt med rep med spelmanslaget.
Återhämtar mig sakta igen efter infektionerna och det är sån lättnad att äntligen kunna svälja utan smärta.

kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2022-05-03 @ 11:04:53
URL: http://www.annamarialundstrom.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0