Vilodag inför mötet imorgon...

Hej!
 
Solen lyser underbart ute och det gör mig så glad även om jag inte lyckats ta mig ut. Jag försöker spara på krafterna nu då jag har ett viktigt möte imorgon som jag egentligen hade hoppats på skulle ske nästa vecka. Men, men finns det inga andra lediga tider än imorgon så får jag kämpa iväg till det. Det är ett möte som jag tror kommer gå super bra så länge min röst håller, så är inte speciellt nervös för en gång skull, Vilket känns jätte skönt! 
 
Jag har lite ont i huvudet idag och ögonen reagerar en del på ljus men annars mår jag ganska okej för att nyligen haft infektioner. Jag känner hur kroppen återhämtar sig allt efter som även om det är väldigt långsamt. Nu ska jag ta och vila en stund innan jag ska ge mig på att fixa lite middag till mig. Jag äter ju alltid tidig middag för att hinna klämma in en mellis runt 7-8 tiden på kvällarna. kramiz<3
 
 
 
Puss & Kramiz
// Jenniey Love
 
 


Kommentarer
Anna-Maria

Inte lätt alltid att få ihop pusslet med tider hit och dit. Ofta får man ju ta den tid man får och gilla läget, oavsett om det egentligen passar eller inte. Hoppas det går bra för dig idag!

Svar: Ja men precis, jag lyckades ju bli frisk för att komma iväg också, ville nämligen inte träffa folk när jag själv inte kände mig undra efter infektionerna. Mötet gick så super bra, känner mig väldigt trygg med dem personerna så ska bli kul att komma dit ibland för att få öva på att vara i grupp då det är något som varit och är jätte tufft efter mitt trauma i tonåren med grov mobbning.
kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2022-05-05 @ 09:36:15
URL: http://www.annamarialundstrom.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0