2 Augusti 2009

Hejj<3<3


I morse vakna jag flera gånger men somna om tills klockan var 10 då gick jag upp och käka frukost. Farmor håller fortfarande på att måla huset, Pappa har börjat riva altan som ska renoveras och byggas ut medans dem höll på med det kolla jag på massa program på SVT PLAY, Tills det var middags dags, idag fick vi Köttbullar och makaroner med brunsås till, mkt gott, sen fortsatte alla med det dem höll på med innan. Min Farbror hjälpte till med att köra skräp till brasan uppe hos Morgan. Jag var ganska trött efter maten så somna i solstolen med pyjamas och en tröja över ansiktet för att inte få sol på mig. ( Får inte vara i solen pga. mina mediciner), Där sov jag i ca 2 timmar, det var ganska skönt för solen höll mig varm. När jag vakna å titta upp stod en Älg bara 3- 4  meter från mig å kollar ut mot åkern, shiit var stor och maktig den var.=) Vid 15:30 börja min söndags film på barnkanalen. Jag fatta inte filmen så mkt men för att berätta lite om vad den handla om så kan man med ett enkelt ord säga "Konstnärer". Jag rekommenderar att se söndags filmen som går på Barnkanalen vid 15:33 ungefär. Det e olika filmer varje söndag. Dom har bra budskap och filmen e oftast väldigt bra.

Efter kvällsmaten gick jag ut till mitt rum och byte till finkläder för vi skulle åka till båthamnen Marina och köpa glass, väl hemma igen gick jag till mitt rum för att byta om till pyjamas igen, väl när jag gick ut igen fick jag se 2 rådjur komma hoppande på åkern, Det såg ganska kul=) Nyss kolla jag på film på datorn men ska sova för jag e väldigt trött nu när klockan snart e 00:00.


Kära vänner jag vill Varna er för Lodjur, vildsvin, Älgar, Rådjur, Rävar, Harar i skogarna och i dikena här så kör försiktigt om ni ska hit och gå helst inte i skogen efter 19:00=)

Jag innan ja somnar:


Spela kort:


Puss & kram // Prinsessan Jenniey<3<3<3


 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0