30 september 2009

Tjo!

I morse väckte mamma mig halv sju men gick inte upp fören vid 7 då hela familjen åt frukost ihop jätte mysigt och skönt på nått sätt eftersom jag kunde ta det lugnt. Efter 8 åkte jag och mamma till sjukhuset eftersom jag skulle dit på lungröntgen klockan 9 men fick redan komma in halv så var klar jätte fort då gick jag och mamma till Caféet och fika lite sen rusa vi till bussen och åkte hem. Väl hemma vila jag lite var trött så somna efter ett tag framför tv. Åter igen försökte jag göra klart uppsatsen men palla inte så la undan den så nu ligger den på skrivbordet i väntad på att bli klar. Maten var mkt god, åt jätte mkt så det kände som magen skulle spricka sönder om jag tog frukt efteråt. Sista ######## gick till närköpet där jag fick grattis godis av killen som jobbar där, han äger alla han e jätte snäll och rolig. Nu ska lilla jag sova för e jätte trött så e på väg att somna på datorn.

Min favoritmat:
 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

29 september 2009

Hej hej.

Imorse hade jag jobbigt att gå upp från sängen, efter mkt om och men så kom jag upp och gjorde mig i ordning snabbt innan jag fick rusa till bussen. Väl i skolan hade jag bara Engelska hela dan ganska skönt men ändå jobbigt för har lite huvudvärk. På tisdagar slutar jag halv 12 så är hemma vid tolv och då sov jag middag en stund innan jag kolla på tv tills jag och mamma blev osams igen och jag gick till affären och köpte ett mobilsmycke bara för att stilla hungern eftersom mamma vägra laga mat fören min bror var hemma också. Idag hitta jag mina första solglasögon i ##### och dom fick jag när jag var 2-3 år=). Mellan 21:00-22:00 försöker jag sjunga mig glad och oftast funkar det. Nu på kvällen ha jag haft kramp i magen men det går nog över om ett par dagar. Saknar Lilla Elwiirah<3

Mina första solglasögon:


jag:

 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

28 September 2009

TJOO=)

Idag har det inte hänt nått så har inte så mkt att skriva, men jag har vart i skolan och det gick bra, e lite yr men annars mår jag ganska bra. Väl hemma från skolan fick jag kyckling och ris, mums=) varje måndag e det helkväll framför tv. Nu e klockan snart 23:00 och jag måste sova för att orka med plugget i morgon, även om det e kort dag då.

MAT:
 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

27 september 2009

Hej hopp!=)

Imorse gick hela familjen upp tidigt bara för att vi ska hem till jozzan idag och fira hennes 20-årsdag. Till frukost fick jag pepparbiff och klyftpotatis, okej.. jag kanske är en liten bortskämd unge. Mormor och morfar skulle åka med oss i bilen och det är la min mardröm typ men resan gick ganska bra trots att jag hade huvudvärk när vi kom fram eftersom min mormors mun går i ett… vi stanna på vägen bara för att jag inte kan sitta still så länge i bilen utan att min kropp somnar. Väl framme hos jozzan fick man en gosig kram av lilla Elwiirah sen gick jag upp och kolla in Barnkammaren som nu e möblerad. Jätte fint har det blivit ett riktigt flickrum, massa fina tavlor med och mkt mysigt. Helt plötsligt kom min lillebror med Elwiirah i famnen och hon såg helt överlycklig ut att få vara med Morbror larz. Det var många som var hos Jozzan och jag tyckte det blev lite jobbigt efter fikat så gick å la mig på soffan under tiden dom övriga satt kvar i köket och prata. Innan vi skulle åka hem var det myskväll med godis och chips, min morfar älskar chips men får aldrig det hemma (förutom när jag kommer på besök) så han var la överlycklig av att få chips för det har han inte fått på ett bra tag. Min morfar e en riktig cooling. Elwiirah ville med vara med och äta godis så hon lekte med allt godis som fanns i godiskorgen jozzan fick i present av deras grannar. På vägen hem sov jag så vet inte vad dom andra i bilen snacka om. Väl hemma så borsta jag tänderna sen somna jag så fort jag la mig på kudden. KRAMIS!

Elwiirah godissugen: 



Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

26 september 2009

Hej hej=)

I morse gick jag upp vid halv 10 var ganska pigg då men hade mkt ont, Åt frukost själv framför teven. Försökte göra min Engelska uppsats klar men det gick inget bra till slut kom ilskan och jag rev sönder hela uppsatsen, sånt är livet, den var ändå inte bra. Har haft Mobilen på så har fått mkt samtal och så men det har bara vart trevligt. Har tyvärr vart osams med mamma lite idag, för att jag försvara min syster men det struntar jag i, hatar folk som ljuger som tyvärr min mamma gör ibland. Älskar min syster. Dagen har vart ganska lugnt och nu på kvällen har jag sjungt i 2 timmar innan det var dags att se på teven, men nu ska jag snart sova e ganska trött nu när klockan snart närmar sig 22:00.




Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

25 September 2009

Hej=)

 Idag trodde jag att jag mådde tillräckligt bra för att dra till skolan men redan på väg på bussen kände jag mig yr och såg suddigt men jag åkte iväg till skolan ändå. Väl i skolan mådde jag illa och efter första lektionen gick jag ner till skolsköterskan. Och kolla blodtrycket som var lite lågt så hon bad mig åka hem och vila eller att vila i vilorummet men jag tänkte det e lika bra att åka hem innan jag svimmar. Min mentor ville la helst skjutsa hem mig men jag sa att det var okej å att jag klarar gå till bussen själv. Vist kunde jag det men det gick vingligt och jag fick stanna flera gånger å vila för att inte svimma. Den känslan var riktigt skrämmande, väl hemma vänta en orolig mamma med. Jag bad henne låta mig vara så gick jag in till min säng och när jag la huvudet på kudden somna jag med en gång och sov i 4 timmar innan jag blev väckt för att vi skulle åka och kolla på #####. Efter det käka vi lite mat. Innan det var helkväll för mig och mamma framför teven.  NU ska jag sova för natten hoppas bara jag inte drömmer någon mardröm.

sover: 


mat:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

24 September 2009

hej!

Idag har jag inte gjort så mkt, pluggat lite och kolla på tv inte mkt mer. Jag e fortfarande väldigt yr och svimfärdig och blek i ansiktet. Har inte så mkt mer att skriva om denna dag. Hoppas iallfall ni har haft en bra dag idag och att ni alla mår bra.

Massa sjukhus tider att passa: 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

23 September 2009

Tjo alla:D

Imorse var jag helt borta minns knappt jag ens var vaken tidigt då mamma kom in och sa att jag såg ut som ett spöke, mamma sjukanmälde mig som tur var för jag orkar inte ens gå upp och gå på toa idag. Vid 11 när jag vakna fixa mamma lite energidrink till mig=) efter det kvickna jag till lite och orka ta mig till köket där mamma hade tagit fram ålar saker så jag skulle få göra en teckning. Min mamma är lite sådan av sig hon vill få mig glad och då gör hon allt för att få mig det. När jag hade målat min eller mina teckningar så fika vi lite sen sov jag middag tills det var middags time. E jätte blek och helt borta i huvudet typ. Efter maten gjorde jag klar min teckning, den blev jätte fin och hänger nu på frysen=) nu ska lilla jag sova för natten, men finns nog på mobilen ett tag till… ska nog vara hemma i morgon med så ingen ide att vänta på mig i skolan!

 

Min teckning:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

22 September 2009

Tjo

I morse kände jag mig ensam och trött trots det käka jag självklart frukost som vanligt nu förtiden. Som vanligt åkte jag med bussen som går 07:10 och är i skolan ca halv 8. idag har jag bara Engelska lektioner fram till lunch sen slutar jag för dagen. När jag ko hem var jag trött så sov middag tills det var dags för mig att äta lite, snart ska jag på utvecklingssamtal jag var ganska nervös för att han ska säga som han sa förra året ”hur mkt du än kämpar så lär du inte klara Engelskan i år” jag menar vem vill höra nått sånt på höst terminen när det är flera månader kvar innan sommarlov. Därför har jag inte gillat att prata med vår mentor men i år går det lättare. När jag stod utanför skolan ville jag bara åka hem igen men just då kom min mentor och öppna dörren. ”nu finns det ingen återvändo” Men tur nog sa han inget sådant idag utan var mer trevlig och rolig. Efter samtalet åkte vi till Deluxe och käka pizza. När jag kom hem från skolan Camma jag och Elwiirah lite för hon var lite ledsen men när hon fick se Blink smilisen på datorn börja hon gapskratta och försökte ta Cammen. Någon har ätit på min chokladboll dessutom var det choklad på dörren intill min bror. Så vem har ätit på den? Iallfall jag får nog en ny nästa gång vi e på caféet. Nu ska jag nog sova<3<3


Min pizza, ja jag åt hela:
 

Elwiirah<3:



Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

21 September 2009

Hej på er igen! Ny vecka=)

I morse vakna jag sent eftersom jag har sovmorgon varje måndag fram till jul iallfall. Mamma fixa frukost och jag kom iväg till skolan. I skolan hände det inte så mkt. Hade en extra Engelska lektion på morgonen då vi lästa grammatik det var jätte lätt att förstå så äntligen kanske det jobbiga har lossnat. Dom andra 2 lektionerna jobba jag matte A på ska ju snart ha prov på dom 3 första kapitlen. På lunchrasten så gick jag och min kompis till stan för at möta upp min mamma och shoppa lite med henne. Sista lektionen softa jag bara lite. Väl hemma från skolan kolla jag på Engelsk barnprogram fram till middags time, Sen plugga jag matte en stund innan jag sov middag tills det var kvällsmat. Ja mitt liv är mat och sova och skolan så klart. Ska duscha sen sova för natten nu.

 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

20 September 2009

HEj på dej=)

Idag vakna jag med världens huvudvärk och illa mående. Jag försökte äta lite men det gick sådär. Har pluggat en stund men det gick inte bra alls så vila lite innan det börja bli tråkigt och bad en kompis komma hit lite. Men vi snacka mest eftersom jag inte orka göra så mkt men vi hade ändå väldigt kul. Solen skin hela dan fram till kvällen då mamma kom hem för då regna det lite. På kvällen skriv jag ut min skrivning om filmen vi såg i fredags. Snart ska jag sova för är ganska trött och har ont. Hoppas iallfall att alla ni har haft en bra vilodag=)

nyvaken:
 



Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

19 September 2009

Heej på er!

Vakna tidigt idag för att hinna med mkt under denna underbara dag som jag ska ha. Direkt när jag gick upp från sängen gick jag till kylen och tog fram frukost, ja tro eller ej men jag käka frukost utan problem, det kan vara för jag ska orka städa idag sen när jag suttit vid datorn och kollat på massa program på SVT-Play. Äntligen e det dags att städa lägenheten. Först dammsuga överallt sen damma och sedan skura golvet. Jag hoppas mamma är nöjd sen när hon kommer hem, vem vill att någon börjar städa om när man vart snäll och städat i flera timmar för att få det bra innan födelsedagskalas. När jag äntligen var klar med städningen gick jag in och duscha sen rusa jag till bussen för att åka till coop för att köpa min favorit tidning. När jag gick ut från affären tänkte jag så här ”snart går nog bussen hem” men jag gick inte snabba det för det, jag tog det lugnt, så självklart missa jag bussen med 30 sekunder. 15 min innan nästa buss kommer lika bra att gå hem. Så jag gick i lugn och ro och det var så skönt fast det var riktigt varmt trots att det blåste lite. Jag kom hem 2 min innan bussen hade kommit till den busshållsplatsen jag skulle ha gåt på. Kände mig ganska nöjd med att gå så långt trots min ledvärk. När jag kom börja jag laga mat till mig själv sen kolla jag på någon film på ettan undertiden jag åt ”köttbullar och makaroner och hemma gjord brunsås”. Mums var gott det var.  Har lite små tråkigt nu någon som har lust att komma hit under kvällen??

Mina favorit skor:


lilla jag:
 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

18 September 2009

Tjo ännu en dag=)

I morse vakna jag och var riktig yr och illa mående så har nog börjat få biverkning av medicinerna. Just nu vill jag bara bli bra igen. Som vanligt sprang jag sista minuten till bussen. Idag skulle vi samlas på biblioteket bara för vi skulle se på film ”I taket lyser stjärnorna” den var jätte bra sen hade vi rast i 40 min innan vi skulle ha en kort lektion innan lunch. När jag väl kom hem från skolan så var inte mamma hemma så jag ringde henne och det visa sig att hon hade åkt iväg och kommer inte hem fören på söndag, först blev jag glad över att få vara hemma själv sen kom rädslan för att nått skulle hände speciellt nu när jag börjat på nya mediciner för smärtorna i lederna. Vid 19:00 börja jag laga mat det var jätte gott med kyckling, nudlar, broccoli. Som vanligt när jag är hemma själv så brukar jag ta det lugnt och göra det jag helst vill göra. Jag försökte plugga lite med men det gick inget bra så jag skit i det tillslut. Saknaden av min syster är stor längtar tills jag får träffa henne igen. Nu ska jag nog ta en skön varm dusch sen ska jag sova.

Bio time:


mat:
 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

17 September 2009

Hej på er=)

I morse vakna jag av at jag hade enormt ont I magen och huvudet. I skolan orka jag inte göra så mkt så softa bara lite. Sista lektionen fick vi reda på att vi ska se på film i morgon klockan halv 9 och skulle samlas utanför biblioteket. Väl hemma hände det inte mkt min bror ska till Daniel för han e ledig från skolan i morgon. Jag och mamma har kollat på tv hela kvällen men jag ska nog gå och lägga mig nu mår inte så bra.

Hatar biverkningarna från medicinen: 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

16 September 2009

Hejj:D                  

      Grattis på födelsedagen Jozzan och Matilda<3<3

Idag e det en lång jobbig tråkig skoldag.  På morgonen e det ganska kallt nu så jag tog på mig vinterjackan innan jag ännu en gång fick rusa till bussen för att inte missa den.

Efter skolan gick jag och mamma en liten promenad innan hon skulle laga mat. Har haft en ganska bra dag idag trots att jag haft ont. Ikväll ska jag börja på en ny medicin men biverkningarna man kan få e många, så e lite orolig. Efter vi har kollat klart på teven kom min bror hem och börja steka ägg, då bad jag han fixa en till mig med. Ska sova nu e trött och yr. Idag fyller både jozzan och Matilda år. 

Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear Jozzan,
happy birthday to you!
Grattis på födelsedagen mina underbara syskon <3



Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

15 september 2009

Tjo

I morse vakna jag av klockan som vanligt, tog en macka till frukost innan jag rusa till bussen. Skoldagen har vart ganska bra har haft 2 riktiga Engelska lektioner och som vanligt på tisdagar så slutar vi halv 12 så dagen var kort. På bussen hem satt jag och fundera på vad som skulle ske på sjukhuset och om jag någonsin lär bli frisk igen eller inte… Hemma la jag mig och sov en stund med musik på för att försöka slappna av från min nervositet men det gick inget bra. När vi hade ätit tacossallad skjutsa pappa mig och mamma till sjukhuset väl i väntrummet så börja jag nästa gråta så nervös var jag för det känns som jag aldrig kommer få ett svar på varför jag mår som jag gör. När jag fick träffa läkaren släppte nervositeten och jag fick prata ut om allt. Jag har fått smärtstillande för att lindra smärtan lite fick ta en massa blodprov med så mådde lite illa efter det men det gick över sen när jag kom hem. Som belöning fick jag Klistermärken av mamma som vanligt. Nu ska jag försöka sova lite för at orka med skoldagen i morgon med.

=):
 



Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

14 September 2009

Hej på er

 Idag vakna jag tidigt för jag ska till skolan, ser fram i mot det lite faktiskt. Väl i skolan var jag där tidigt som vanligt och vänta på att vi skulle börja. I plugget idag har jag pluggat mkt matte och lite Engelska. Väl hemma fick jag mat sen sov jag middag innan det var tv time för mig och mamma. Larz satt å spela som vanligt.  E lite små nervös för morgon dagen då jag ska till sjukhuset. Klockan börjar bli mkt trött så nu ska jag sova. Hoppas ni somnar gött sen kyss.

 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

13 September 2009

Hola=)

Inatt kom min feber tbx, så har vart ganska trött och hängig idag. Kroppen värker så man vet inte vad man ska ta sig till. Min dag har vart ganska jobbig så jag vore glad om någon kunde komma hit och hitta på nått... Har pusslat idag, det tog 4-5 timmar innan det var klar. Imorgon ska jag försöka vara i skolan hela dan men får la se hur det går.

=)
 

Några timmar senare:



Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

12 September 2009

Hejhej=)

I natt hade jag lite svårt å somna om när jag hade vaknat så satt å kolla i massa fotoalbum, ganska kul faktiskt hitta massa fina bilder, efter mkt kollande så somna jag med tänd lampa. Idag e det lördag vilket känns ganska skönt. Mamma å jag ska spela spel och sjunga lite idag. Ikväll ska jag och mamma ha myskväll men först måste vi städa och sådant eftersom det e vilodag i morgon. Det börjar mörkna ganska fort nu på kvällarna så det e snart vinter igen. Nu e klockan snart 22:00 och jag e trött så ska nog sova nu kram.

Min lillebror för länge sen: 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

11 September 2009

Tjo=)

 I morse vakna jag av att mamma stod i köket å diska. Idag känner jag mig lite bättre i kroppen än dagarna innan. Ska se på film nu men vet inte vilken. Idag var larz e i skolan så jag hade mamma för mig själv. Till middag blev det pyttepanna, det var jätte gott efter det så gick jag och mamma en kort promenad. Dagen har vart ganska bra trots att jag e sjuk. Enda sen jag börja bli sjuk har mitt liv förändras en hel del. Just nu vill jag bara ha tbx så som det var innan. Nu på kvällen hade jag och mamma myskväll framför Tv, efter det sen somna jag. Känner mig ensam och dissad av alla, hoppas ni förstår att jag behöver er.

Nån som vill komma?
 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

10 september 2009

Hej på er!

Idag stanna jag hemma igen e fortfarande mkt sjuk. E mkt svag i kroppen så sover typ bara hela dagarna. Till kvällsmat fick det bli Mcdonald´s mat. Har inte så mkt mer att skriva idag e för trött för det.

 Hoppas Ni har det bra.

Sover:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

9 September 2009

tjoo!

Idag är det 090909=)

I natt sov jag inget bra vakna flera gånger och hade jätte ont. Idag ska jag ha fotografering i skolan så det e la lika bra att gå till plugget då. Har jätte ont så gick hem efter fotograferingen tog med mig alla läxor som jag missat nu när jag vart borta från skolan en vecka. När jag kom hem kolla jag på film med mamma och sen somna jag tills det var middag. Idag kom även brevet jag väntat på nu ett tag. Har fått en tid till sjukhuset 15 september… Äntligen! PÅ kvällen var det lugnt hemma som vanligt och jag sov mest eftersom jag har ont. Kommer nog inte till skolan i morgon. Har gått ner mkt i vikt så nått är det som inte stämmer. Efter kvällsmaten gick jag å la mig för natten, men hade jätte svårt att somna så fick ringa min kompis så han fick prata med mig tills jag nästan somna.

min kalender: 


Saknar Elwiirah.

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

8 September 2009

Hej hej!

I morse gick jag upp och sjukanmälde mig sen somna jag om. Har jätte ont idag så vill bara försvinna från jorden just nu. Har inte orkat göra nått, kolla på film med mamma sen somna jag tills det var dags att äta lunch ”kycklingrulle”. Vi 12:30 börja jag plugga matte A tills klockan var 20:00 på kvällen då ”den stora resan” börja.  Hann göra ca 120 tal. Ska göra första matteprovet nästa vecka tror jag. Efter vi kollat klart på tv käka jag kvällsmat medans jag prata i telefon med en kompis. Nu ska jag sova för natten. Hoppas ni haft en bra dag.


Elwiirah 5 månader (bilden e sen den 11/4-09):


Sjuk än:



Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

7 September 2009

Tjo mannen=)

 Ja då var det måndag igen, men jag mår inget bra så ska vara hemma. Vid 08:00 sjukanmälde jag mig. När jag val hade lite ork gick jag till tvättstugan och boka tid. Har haft det ganska tråkigt idag och mamma har inte haft tid att ringa till min läkare. Till middag käka vi Kycklingrulle. Kolla på tv med mamma eller jag sov snarare. Gick å la mig efter Himmelblå, var ganska trött och hade sjukt ont så ville bara sova.

MIn lillebror: 

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

6 September 2009

Tjoho!

Idag ska jag åka hem till mamma igen. Mår fortfarande väldigt dåligt så mamma måste ringa till min läkare i morgon om hon har tid, till frukost tog jag macka med leverpastej men åt två tuggor sen ville jag inte ha mer, min matlust e inte på topp just nu. Har lyssnat på min favoritlåt just nu ”I have a Dream”.

Har jätte ont någon som vill trösta mig?


Sjuk:

 

En bit av "I have a Dream"

I have a dream, a song to sing
To help me cope with anything
If you see the wonder of a fairy tale
You can take the future even if you fail
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
Ill cross the stream - I have a dream...


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

5 September 2009

Tjo på er alla!<3

Idag vakna jag upp och orka inte ens resa mig upp så sov fram tills det var lunch vid 15:30. Efter det så kolla jag ut och fick se en jätte fin regnbåge sedan sätte jag mig vid datorn innan jag vila igen vid 18:30 skulle vi äta kvällsmat så jag missa sista delen av ”Skokartongens hemlighet”. Efter maten vila jag lite igen innan vi skulle se på sista delen av ”Sommarkrysset”. När det var slut somna jag med en gång. Dan har vart jobbig eftersom jag haft väldigt ont i kroppen och halsen framför allt.=(

Regnbågen:
 

Sjuk:


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

4 September 2009

Heej!

I morse gick jag upp vid tio efter som jag e ledig i dag med, men när jag vakna kunde jag knappt snacka eller svälja hade så ont i halsen. Idag skulle jag åka till pappa så det var bara att packa det sista sen göra i ordning för att dra. I bilden somna jag vilket var ganska skönt. Vi stanna på Mcdonald´s i Lidköping så jag fick mat i magen innan vi skulle fortsätta bilturen. Medans vi käka börja det ös regna... Usch… När vi väl var framme däcka jag i pappas säng medans pappa bädda min säng. Efter det så kolla jag lite på tv medans pappa höll på att bygga på altan. Eftersom jag inte mår så bra så orkar jag inte göra så mkt än att sova. Efter kvällsmålet kolla vi på doobidoo sen kolla jag på någon lång tråkig film innan jag gick in till mitt rum och somna sött.

Sover i bilen:



Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

3 September 2009

Tjoo!!

Nån som vill komma hit och lysa upp min dag?

Idag är jag ledig från skolan, tur är la det för kan knappt röra mig så stel och ont har jag. Har bara slappat, försökta plugga en stund förut men efter 10 min var jag trött och somna på soffan. Har gråtit en hel del idag pga. all smärtan kanske ska till Akuten i natt om inte smärtan ger sig snart. Mamma har inte gjort så mkt idag hon har mest försökt trösta mig. min lillebror är hos en kompis kommer nog hem vid 22:00 sen. Själv ska jag snart sova för orkar inte vara vaken mer. I morgon åker jag kanske till pappa beror på om ja ska till Akuten eller inte i natt. Hoppas alla mina klasskamrater får det bra på Nattvandringen i natt och att ni inte e allt för trötta i morgon.

Allt jag vill just nu är att få bli frisk!!

Sjuk:



Gråter:



Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

2 september 2009

Hallå på er!!<3<3

 I morse hade jag jätte ont men jag tänkte på att det e sista skoldagen för mig denna veckan så det e lika bra att dra till skolan. Väl i skolan så plugga jag Engelska som bara den, satt bland annat och översätta massa texter och det var jätte lätt, jag kanske får G i Engelska i år med lite tur. När skoldagen var slut åkte jag hem, väl hemma fick jag se att dom börjat lägga gräs på framsidan. Var hos tandläkaren en snabbis för koll om min tandställning satt bra och det gjorde den. Har haft väldigt ont idag så har bara legat och vilat och försökt samla kraft till att orka duscha, efter mkt om och men gick jag in och duscha håret. Mamma fick borsta det sen för jag har så ont så orkade inte. Nu på kvällen har jag snackat med Min Under bara storebror<3<3<3 till kvällsmat fick det bli Nudlar fick i mig ungefär hälften. Vid 23:00 gick jag och la mig och efter ca 30 min somna jag.

Älskar Mina Syskon så mkt att det finns inga ord att beskriva det med<3<3

Sjuk:
 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

1 September 2009

Heej!!<3<3

Idag e det första september. Idag börja jag skolan som vanligt, första lektionen gjorde jag inte så mkt, dom andra lektionerna hade vi Engelska det gick jätte bra, jag och min kompis sluta vid Lunch så jag följde med henne hem. Vi gick förbi Badhuset och dom har ställt upp rutschkana nu. Dom e ass långa och cool. Det har vart en varm dag så vi stanna till vid konditori Princess och tog oss varsin fika. Väl hemma hos henne så kolla vi på youtube och sådant på datorn sen spela vi Backpacker en stund efter det kolla vi på en komedi film ass rolig har sett lite av den förut på tv. Vid 16:00 tiden kom hennes föräldrar hem så när vi hade kollat klart på filmen skjutsa dom hem mig. Hemma sen var jag ganska trött och börja få ont så käka middag sen vila jag en stund innan jag tog en Lång dusch för att sedan kunna somna sött.

Hoppas ni har haft en underbar dag<3<3

nya badhuset:
 


Jag:

Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3


31 Augusti 2009

Hej hopp!

I morse hade jag sovmorgon så gick inte upp fören vid 8 tiden. Skoldagen gick jätte bra, fast det var lite lång tråkigt sista timmen.  När jag kom hem, Vänta Elwiirah på mig, när hon fick se mig sken hon upp som en sol av lycka. Elwiirah dansa och spegla sig och sen satt hon och spela med mig. Fick massa post idag om kyrkovalet, dom vill verkligen att jag ska rösta, men vet inte om ja ska det vet inget om sånt. Elwiirah la på golvet då kom jag och vifta lite med hennes filt då börja hon å gapskratta, jätte sött var det. Älskar lilla Elwiirah hon får mig glad om jag e ledsen. Elwiirah somna framför TV innan jozzan och Elwiirah skulle åka hem. Väl när dom åkte blev det så lugnt och skönt hemma. Jag duscha håret sen gick jag och la mig för natten.

Elwiirah är med mig:
 


Puss & kram på er// Prinsessan Jenniey<3<3

RSS 2.0