Min sjukdomsresa genom Tonåren DEL 2

Fortsättning från förra inlägg "Min tonårsresa!"
 
3 månader senare kom äntligen en remissen till smärtkliniken. Men besöket  där gav varken någon diagnos eller tips om hur jag skulle gå vidare i kampen mot  en diagnos. "Jag var ännu en gång utlämnad till mitt egna öde." Månader gick och  jag hörde inte ett ord från vården. Men så en sommardag fick jag min remiss till  Gottfriesmottagningen i Göteborg.
  
5 Juli 2011 åkte jag mot Göteborg i hopp om att få en diagnos eller  åtminstone få tips vart jag kunde vända mig för att få hjälp. Mötet med min nya  läkare gick jätte bra, långt över förväntan. Jag till och med våga prata själv  för första gången i mitt liv. Jag kände mig inte längre "dum i huvudet", för  äntligen var det någon som lyssna på vad jag hade och säga. Efter mötet kände  jag mig lättad. Det var som jag visste att jag snart skulle få svar på min gåta.
 
 
5 september 2011 Var det dags för återbesök på Gottfriesmottagningen.  Förväntansfull men ändå super nervös satt jag nu framför min läkare igen och  äntligen fick jag svar på de jag så länge kämpat för. Jag fick diagnosen  "ME/CFS".
 
 
Tiden gick och värken blev allt värre och Vårdcentralen tyckte vi skulle  höra av oss till Gottfriesmottagningen igen för ytterligare ett återbesök. Efter  mycket strid så fick jag äntligen en akut tid efter nyår. Tredje gången på  Gottfries och denna gången kolla hon bara mina smärtpunkter och förklara att jag  även drabbats av Fibromyalgi.
 
Helt plötsligt så stod jag där med 2 diagnoser som jag knappt visste fanns.
Jag fann svaren som jag så länge sökt efter men än är kampen långt ifrån  över. Nu börjar nästa del av livets resa "kampen i VUXENLIVET".

Min sjukdomsresa genom Tonåren DEL 1

Min tonårsresa!
 
Mitt Tonårsliv börja med en massa jobbiga halsflussperioder och mängder med  läkarbesök och antibiotika kurer. Efter drygt 1½ år försvann halsflussen helt,  men kroppen var fortfarande trött och svag och åren gick och jag blev allt  sämre. Läkarna kämpa så gott dom kunde för att kunna ställa en diagnos men det  sluta oftast med att dom haka upp sig på min låga vikt.  Rätt som det var  gav alla upp och jag stod där utan någon som helst hjälp från vården.
 
 
Samtidigt som jag blev sämre och allt mer sängliggandes så förlora jag min  älskade Morfar. Hans bortgång tog jag väldigt hårt, då han var mitt allt och min  stora förebild. Men mitt all sorg insåg jag att jag också kan bli så som han  var. "Han kämpa in i det sista" och det tänker jag också göra.
 
 Året gick och jag hade fortfarande smärtor från topp till tå och en jobbig  trötthet som inte gick sova/vila bort. Till slut la jag för det mesta i sängen  och kolla på film eller sov, allt annat var för jobbigt. Men så en dag så kom  min gudmor med ett tips om ett TV-program där en kille/man som hade samma symtom  som mig skulle få hjälp med renovering + få hjälp för att få diagnos. Mamma  spela in programmet när det gick i repris.
 
 
Dagen efter kolla vi på programmet och skrev då upp mottagningen killen  fick hjälp ifrån. Efter programmet starta jag datorn och börja googla på  "Kronisk trötthet syndrom", Kände igen mig direkt i alla symtom. Vi bestämde oss  då för att ge det ett försök. Det kan ju inte bli värre än vad det redan är.  Läkaren på VC ville självklart skicka en remiss dit och även till  smärtkliniken.
 
Fortsättning följer...

Från tonåring till VUXEN!

Nu sitter jag här som 20 åring och ska blogga mitt första inlägg som vuxen. Jag har tänkt börja med att svara på några frågor som dykt up de senaste dagarna.  Under dagen kommer även 2 inlägg om  "Min kamp genom tonårslivet som sjuk". (En liten sammanfattning om vad som hänt mig under mitt Tonårsliv) KRAMIZ<3

1. Många har frågat om det kommer göra någon skillnad i mitt skrivande att jag går från Tonåring till Vuxen? 

Svar: Neej! Jag lär blogga precis som tidigare, därimot börjar en ny fas i mitt livet.

 

2. Vad är det bästa som hänt under tonåren? 

svar: Oj! svår fråga, men jag måste nog ändå svara att min bästa händelse under tonåren var när jag träffa min stora kärlek. Har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar honom.

 

3. Fnns det något du ångrar?

Svar: Jag ångra att jag inte var Modigare under åren i högstadiet men som tur har jag tränat bort de mesta av rädslorna.

 

Sista minuterna av tonårslivet

TJO!
 
Nu är det bara ca 15 minuter kvar av mitt tonårsliv. Jösses vad tiden går fort, känns forfarande som jag är 13. Jag har egentligen aldrig längtat till 20 årsdagen då jag ändå inte dricker alkohol eller festar. så mitt behov av att bli 20 har inte vart stort.
 
Men det är ju ändå ett stort kliv för nu beger man sig in i Vuxen livet på riktigt. Man ska börja betala för vården, Jobba, bilda familj...Och till sist bli gammal. Härligt eller INTE.
 
jaja, jag ska iallfall krypa i sängs nu. Har suttit hela kvällen för att förberedda 3 inlägg för morgondagens bloggning, så nu är jag super trött. IMORGON BLIR JAG 20 ÅR!!!
 

Lite piggare!

Hej!
 
Idag känner jag mig något piggare, vilket känns jätte skönt. Så idag blir det lite mer äventyr än att bara ligga i sängen och sova bort hela dagen. Ska bla försöka ta mig ut en sväng även om det så bara blir till att sitta på en stol ute i vinden. Jag ska även försöka få tag på min bästa kompis. Lika bra att ta tag i dagen med en gång innan den går i spillror helt, kramiz<3
 
Älskar dig min skatt<3

Jag behöver RÅD!

Godkväll!!
 
Under dagen har jag mest sovit då febern stigit och tröttat ut mig helt. Jag hatar att ha infektioner i kroppen då de slår ut hela mig pga grundsjukdomarna. Orka knappt äta, gå, stå eller ens sitta upp för länge. Jag har funderingar på att byta tillbaka till B12-injektionerna för att få tillbaka mitt liv, men då lär jag bli låst istället. Jag vet inte längre vad som är rätt beslut! JAG BEHÖVER RÅD!!!!??? Kramiz<3
 
 Önska jag hade orkat ta mig ut lite, men inte lätt då kroppen vägrar:

Ingen röst

HEJ!
 
Luftkatarren är värre idag så det kommer bli mest vila för mig idag med, synd för jag hade tänkt göra annat skoj än att bara ligga och vila mig. Jag får la ta och virka lite eller så skriva lite i boken.
 
  Orkar inte skriva mer just nu, kanske skriver mer sen om orken kommer tillbaka efter vilostunden i skuggan. Kramiz<3
 

Hoppas på dopp idag

TJO TJO!

 

Planen för idag är för det mesta att bara ta det lugnt och kanske om jag ha tur ta mitt första dopp i sjön men får se lite, beror mycket på om pappa har tid att skjutsa mig. Måste även skriva kom ihåg lista för nästa läkarbesök, så jag inte missar ta upp nått. Det är ju så jävla svårt att få tag på dom sen. Medicindags, Kramiz<3

 

Jag hoppas verkligen på bad idag:

Någon med höftsmärtor som har tips?

Tjoho!
 
Inatt sov jag väldigt oroligt och hostan var fruktansvärd, så känner mig ordentligt stel och trött i bröstkorgen nu. Jag hoppas verkligen de släpper under dagen så jag slipper ligga vaken ännu en natt. I övrigt har jag mest ont i höften och svårt att gå och stå upp.  Kramiz<3
 
Någon som har tips på vad man kan göra för att lindra höftsmärtor?
 
En gång  i tiden var jag super aktiv inom sport:

Så typiskt!

Godkväll!
 
Smärtorna och tröttheten är värre idag, vilket troligen beror på alla krampanfall + stickningar jag haft de senaste dygnet. Jag har även jobbig hosta och slembildning som troligtvis är luftrörskatarr. Så typiskt att jag ska bli sjuk nu när jag snart ska till min älskling igen.
 
Hann även sola lite förut innan regnet kom, dock inte tillräckligt för att få smärtlindring. Synd, men det kommer ju fler soldagar längre fram, kanske tillå med imorgon. Hade ju vart skönt med lite värme från solen eller ett varmt bad nu när vädret vart så tråkigt och kallt de senaste dagarna. Kramiz<3
 
 En gammal Änglabild på mig:
 

Infektion på gång igen!

HEJ!
 
Jag ska inte skriva så mycket, då jag inte mår tillräckligt bra för att göra det. Ska försöka sola lite nu medans solen lyser upp ön, lite värme kanske starker mig.
 
 Tror jag fått infektionen som dom flesta bär på just nu, hoppas bara den inte håller i sig allt för länge.  Vill ju inte förstöra nästa veckans planer. Kramiz<3
 

Fy vilket skit väder vi fått!!!

Tjo!
 
Nu har det ösregnat sen igår kväll. Jag som hade hoppats på sommar och sol för att slippa ha så jävla ont i kroppen. Vill kunna leva "Normalt" och inte som en instängd fågel i en bur. Det är trots allt sommmar! Men man kan inte alltid ha tur med vädret. Nu kryper iallfall lilla jag till sängs och hoppas på att morgon dagen blir bättre. Kramiz<3
 
regn, regn och ännu mer regn....

LITE TANKAR

Ord som ville ut!

Irriterad och arg!

Orkar faan inte med all smärta som detta väder ger.

Känns som hela kroppen sprängs av all värk.

Yrseln får mig att störta mot golvet.

Tar du imot mig?

Shopping!

Tjoho!
 
Känns helt sjukt att man efter 4 dagar isolerat äntligen ska få komma till stan igen. Jag har dock inte hunnit skriva inköpslista än, så hoppas jag inte missar köpa nått. Det löser sig nog alltid på ett eller annat sätt. Nu måste jag göra mig i ordning. Kramiz<3
 
Kroppstatus idag: Ont i ryggen, huvudet, yrsel...
 

jobbig kväll!

Heej!
 
Haft en väldigt tuff kväll med både tårar och skrik. Jag vet inte varför men tror mycket beror på ensamheten och även att jag längtar hem till kompisar m.m... (vill hem men samtidigt inte), orkar inte ta ett sånt beslut själv men ingen vill göra det åt mig heller.
 
Orkar inte mer!  Bäddar ner mig nu tills allt känns bättre. Finns på mobilen!!!! Kramiz<3
 
 Denna video är värd att se!!!!

Sovit ut

Tjo!
 
Inatt sov jag super bra och dessutom vakna jag inte fören vid 12. Så jag fick iallalla fall min skönhetssömn för första gången på väldigt länge. Tummen upp för de!!!!
 
Jag Känner mig även betydligt starkare idag, så lite träning lär det allt bli idag oavsett om det regnar eller inte. Jag ska även försöka skriva inköpslisa inför morgondagens shoppingrunda och lite pyssel lär jag nog allt hinna med. kramiz så länge<3
 
Saknar min älskling<3<3<3
(bild tagen från leklandet, därav varför jag ser så hängig ut)

mest virkat idag

Natti Natti<3
 
Denna dag har gått sakta men ändå fort. jag har hunnit börja virka min maskot men den är långt ifrån klar då jag glömde ta med mig vissa saker men det löser sig. Jag ska ju till stan på måndag och handla så kanske kan hitta nått använtbart till min nalle.
 
Imorgon blir det nog till att försöka ta sig runt åkern. Jag behöver nämligen komma ut lite men svårt när kroppen värker så efter dessa jobbiga dagar. Men jag ska klarat!!!! Nu är det dags för LILLA mig att krypa i sängs och prata med min älskling, Godnatt! kramiz<3 
 
Kroppstatus idag: Ont i höfterna, magen, huvudet...

Grattiz TRIXIEBELLE!

 
 
Stort grattiz till lilla Trixiebelle som idag fyller 2 år!!!!

Bättre men inte helt

Tjo på er!
 
Idag mår jag lite bättre men är fortfarande riktigt svag i kroppen, så ska inte anstränga mig mer än vad man gör när man virkar eller så. Allså lär min dag bestå av små aktiviteter men även en paus ute i det fina vädret.
 
Hoppas inte allt för många är bakis idag efter midsommarfirandet igår, Kramiz<3
 
 Härlig låt!!!!!!

Sovit bort en midsommar

Hej på er!
 
Mår fortfarande riktigt dåligt, så har inte orkat göra så mycket mer än att sova. Idag är det midsommar men det känns inte så. Tråkigaste midsommar jag vart med om i hela mitt liv. kanske lika bra att jag sovit bort den. Någon mer som inte firat den? Bäddar ner mig nu igen, Kramiz<3
 

Glad midsommar!

Tjoo!
 
Hoppas alla får en riktigt härlig midsommar, själv så ska man bara ta det lugnt och vila upp sig så gott det går. Jag kommer allså inte fira midsommar som vi brukar utan det kommer mest bli lite myspys med familjen. Ska vila nu mår inte så bra, Kramiz<3
 
Kroppstatus idag: Mår illa, ont i magen, ryggen, svårt att gå...

Piss kväll!

Godkväll!!
 
Längtar redan hem!
Så orkar inte skriva nu, bloggar mer imorgon när det förhoppningsvis känns bättre! Jag hoppas på det iallfall, för jag vill så gärna vara här lite men vill inte gråta av ensamhet. GODNATT! Kramiz<3
 
Må morgondagen bli bättre!

Packar 3 väskor!

 Tjo på er!
 
Har väldigt ont i magen idag och har feber frossa men annars mår jag helt okej idag  jämfört med igår. Så idag ska jag nog orka med en lite promenad till pizzerian för att köpa en grekisksallad. Mums ska det bli!
 
Men först måste jag packa för att allt som ska med till ön. Det kommer bli 3 väskor (en dataväska, en ryggsäck "medicinväskan" och en stor reseväska). Jag hoppas bara allt får plats i bilen sen annars får jag packa om.  Inte lätt att vara sjuk och behöva ha med sig så mycket hjälpmedel och mediciner.  Kramiz<3
 
En av Nomy´s nya låter<3:  

Tårar, besvikelse...

Tjo!
 
 Idag har smärtan tagit över mig helt och tårarna forsar ner. Vad ska jag ta mig till??? Jag pallar faan inte med mer smärta!
 
Vill kunna njuta av sommaren utan smärta och slippa behöva ligga i sängen och mögla! orkar inte blogga mer nu. Kramiz<3
 

Ska på shopping tur idag med

TJO!
 
Inatt sov ganska bra men vakna flera gånger av ryckningarna jag fortfarande har kvar. Men snart ska jag till apoteket och hämta ut smärtstillande, så jag kasnke slipper ha så forbannat ont. Måste även köpa lite glitter... till min överaskning.
 
Det blir en liten shopping tur idag med så jag verkligen får med mig allt till ön imorgon. Ska bli så skönt att komma dit ut igen, till lugnet och tysnaden. kramiz<3
 

Lite planer

Godkväll
 
Imorgon blir det en sväng till apoteket för att hämta ut det sista medicinerna för att jag ska kunna klara mig under hela sommarlovet. Sen måste jag även börja packa inför semestern.
 
Hoppas bara vädret håller sig fint, så man kan sola och bada på stranden. Men i värsta fall har jag andra saker att göra. Dock lär det bli väldigt ensamt och tomt utan min älskling. Kramiz<3
 
Kroppstatus idag: Skakningar/ryckningar, magsmärtor, Trött...
 
En gammal bild på mig:

Till dej min skatt<3

Ord till min älskling<3

Jag älskar dig i mängder.

Saknar dig i massor.

 längtar tills vi ses.

 Du är min för evigt.

Min käraste, underbaraste Älskling<3

MIn älskling åker idag=(

God förmiddag<3

Solen skiner och vinden blåser kraftigt ute.

Idag åker min älskling hem, suck! Kommer sakna min skatt så sjukt mycket. Jag kommer ju bli galen över att behöva sova själv och vara ensam på dagarna. Hur ska jag nu klara mig utan min solstråle som stöd.

Jag älskar honom över allt annat<3

inte konstigt att jag känner mig dålig

Hej!

Tårarna kom tillslut men som tur höll dom inte på så länge. Det är inte så konstigt att jag inte känner mig kry, då jag har fått feber. Jag hoppas bara det är tillfälligt så det INTE är en infektion pågång.

Mamma ska iallfall ringa läkaren imorgon för att fixa mediciner så jag klarar mig hela sommaren och även få reda på provsvaren. Hoppas de inte visa nått, men det tror jag inte det gör heller. Ska äta lite nu, sen mysa ner mig intill min älskling, Kramiz<3


dålig dag!

Tjo!

Idag mår jag inget bra alls, kroppen värker och tårarna vill hellst få falla kinden ner, men de blir nog bättre snart igen. Lite vila och värme får nog mig på bättre tankar och även massa myspys med älsklingen.

Puss & kram// Jenniey<3

NAtti natti

Tjo!

Imorgon hoppas jag på en bra dag utan smärta men till dess får jag njuta av att ha min pojkvän här som stöd och tröst. Tur jag har honom annars skulle jag fälla mina tårar i ensamhet, NU ska jag duscha VARMT sen sova, Kramiz<3

JObbig men rolig dag

GodKväll!

Idag har det vart full rulle, först var vi på leklandet sen lämna vi tillbaka filmerna vi hyrde igår. Haft en jätte rolig dag men det har fått sitt pris, tyvärr. Ska mysa ner mig med Älsklingen nu, Kramiz<3

Krroppstatus idag: Smärtor, ryckningar, trött, slem i halsen...

En fullproppad dag<3

Godkväll!

Haft en ganska bra dag trots att vi haft mycket folk här, då jag firat min 20 årsdag lite i förväg.  Tillå med så alla grannar visste om att jag skulle firas, vet inte hur men ja det bor ju spioner överallt här, tyvärr. Får inte ens vara ifred hemma utan att ha spioner över mig. HELT SJUKT!

Nu ska jag och min älskling mysa ner oss i sängen. Imorgon är det en ny dag att ta tag i. Jag hoppas då slippa ryckningarna i kroppen. natti natti, kramiz<3

Ryckningar som vägrar ge sig?

Tjo!

Under hela natten har jag haft ryckningar och fortfarande mår jag inte riktigt bra i kroppen. Har ingen aning om varför dom helt plötsligt kom eller varför dom inte ens försvunnit än. Jag har haft så här en gång tidigare men då gav de med sig efter några timmar. Men nu har det hållt på så länge + att jag har jobbig huvudvärk. Kramiz<3

Nått man borde kolla upp eller är detta ett symtom av Fibro???

ligger och myser med älsklingen<3

Tjo!<3

Nu ligger jag och älsklingen och myser på filten ute. Vi ska snart gå till statiol och hyra nån film tills ikväll. Känns helt underbart att äntligen ha älsklingen här igen, slipper känna mig så ensam.

Lilla wiirah kommer sen ikväll med och ska bo hos oss på obestämdtid. Så i veckan lär det bli massa äventyr och vem vet vi kasnke åker till ön i slutet på nästa vecka. Kramiz<3


Äntligen kommer mitt hjärta<3

Tjo!

Hela förmiddagen har blogg.se legat nere för mig. Riktigt irriterande. Men nu ska jag iväg mot stan för att möta upp min älskling. Längtar så jag vet inte vad jag ska ta mig till snart. Jag vill aldrig mer vara ifrån honom. Jag pallar de inte. det har vart så jävla jobbigt. Älskar dig min skatt<3<3 kramiz<3

Kroppstatus idag: Smärta efter gårdagen, Ryckningar i armar och ben...

Äntligen slipper jag sova själv:

Det gick toppen hos Sjukgymnasten

Natti Natti<3

Det gick jätte bra hos sjukgymnasten förut, dock har jag väldigt ont där hon var och kände/tryckte men annars känns det bra. Hon gav mig tillå med råd om vad jag ska göra för att lindra smärtan i bröstmuskeln, som jag hoppas fungerar så jag slipper den smärtan. Fick även en ny tid för att testa TNS och sånt nu innan semestern. Jag hoppas bara det lindrar smärtorna, vad annars finns det för hjälp/lindring mot ME & Fibromyalgi???

Nu ska jag traska i säng är nämligen super trött efter denna dag och känner mig även lite smått nere, vet inte varför men nått är det som spökar inom mig. kramiz<3

Är det här ett skämt?:O

 
Tjo!

Måste säga att den nya Blogg.se ser förjävligt ut! Jag har inget imot att man förnyar sig och göra saker bättre men att försämra saker och dessutom göra den jävligt rörig och jobbig att kolla på....

Suttit vid bloggen i 15 min och har redan jobbig huvudvärk. Dags att vila och fundera. Kramiz<3

Piggare och ser fram imot dagen

Godmorgon på er!

Natten var lång och jobbig men lite sömn hann jag allt få innan jag var tvungen att gå upp. Idag känner jag mig lite starkare i kroppen, dock har jag väldigt ont i magen + svanken och mår även jävligt illa. Men det ska nog lösa sig.

Idag står det sjukgymnast på schemat. Det är bara ett möte inför hösten, så inget att oroa sig över, vilket känns super skönt. Nu måste jag göra mig klar för att dra. Ta hand om varandraKramiz<3

Älskar att lyssna på sarek, man blir så glad av deras låtar<3:

Känner mig instängd!

Det kunde vart bättre...

Sen sist jag blogga har det inte hänt ett skit, har mest bara legat i sängen och sovit/gråtit. Kroppen har vart riktigt slö. Jag har inte ens orkat vara ute nått, så känner mig smått instängd. Men sånt är livet när man inte har rätt till hjälp eller vård. Ska bädda ner mig igen innan jag ramlar ihop här. Kramiz<3

Hatar att må såhär:

Infektion som spökar?

HEJ!

Mår inget bra idag, så det lär nog inte bli så mkt bloggande idag tyvärr, utan måste nog ta det lugnt. Dumma kropp som alltid ska strejka när jag planerat nått annat. Ska sova vidare nu. Kramiz<3


Dumma mig!

Godkväll!

Min dag har vart rätt jobbig eller man kan snarare kalla den tuff. Kroppen har sprängvärk och strejkat som vanligt nu för tiden då vädret är kasst. Tänk om solen och värmen kunde komma snart så man kunde få leva lite bättre ett tag innan hösten är här igen. 

Tog mig iallfall till skolan förut men hann knappt hem igen innan jag stöp i sängen och insåg "Jag har gjort de jag inte får" PRESSA MIG SJÄLV! Att det ska vara så svårt att säga nej till sig själv. Kramiz<3


Nu får det vara NOG!

Hej på er!

Som dom flesta vet så mår jag väldigt dåligt idag efter gårdagen, men har inget annat val än att ta mig till skolan och skrika ut mina ord mot min lärare, tänker vara lika otrevlig som han var mot mig igår i telefonen. 

Neej! Jag tänker då inte vara den snälla och lydiga tjejen mer. Jag ska vara lika hård som han vart mot mig. Han ska inte få vinna detta, det är jag som ska vinna över honom även om det så är det sista jag gör innan jag slipper se gubben mer!  Håll nu tummarna för mig Kramiz<3

Störst vinner inte alltid!

En viktig detalj!

Måste bara få ur mig dessa ord/ilska på skolan!!

" Jag skriver inga Autografer när jag är mig själv som privatperson!!!!" Så sluta vara som spioner efter mig! Jag har ett privat liv, då jag gör vad faan jag vill.

Allså Vad jag gör efter skolan/på min fritid har inte skolan med att göra. Kom ihåg jag har rätt att leva mitt liv!! Jävla idiot som tror jag fejkar mina sjukdomar trots läkarintyg och kvitto på behandlingar m.m....

Tack så jävla mkt att ni försört 4 år av mitt liv!


Sliten, ledsen, arg

HEJ!

Jag är nu riktigt trött och sliten efter denna dagen. Smärtan värker från topp till tå och tårarna rinner för oro och rädsla. Mår även väldigt dåligt över en sak angående skolan men ska försöka släppa det nu och bloggar mer om det sen när jag känner mig redo för att ta upp de här.

Varför händer allt mig??? är det inte okej att vara en person med handikapp? ska man behöva bli ignorerad, hotad pga av att man är kronisk sjuk? *ARG! & ledsen* söker jag nu svar. kramiz<3

Våran superhjälte:

MOt leklandet!

Tjo!!

Nu drar jag och trixie mot leklandet ett par timmar. Efter det blir det antingen stan eller hem igen beror på hur trött hon är efter allt bus och lek. Ska bli super kul att få spendera lite egen tid med trixie. Kramiz<3


Hermonisk söndag<3

HEJ på er alla underbara!<3

Vart en ganska lugn och hermonisk söndag, vilket känns jätte skönt. Nu kanske jag tillå med är redo för en fullspekad vecka eller jag hoppas det iallfall för har inte så mycket val än att gå på alla möten och de.

Men det bästa med veckan som kommer är att äntligen få säga "HEJDÅ" till helvetet(skolan). Så jag längtat efter denna veckan!!!!! NU ska jag mysa ner mig i sängen. Kramiz<3

Kroppstatus idag: Trött, värk i ryggen & bröstmuskeln, höften.

Lilla trixie<3

Hatar snabba väderomslag!

Tjoho!

Jadå var denna lång helg över och det är dags att bege sig mot stan igen för att uträtta lite ärende. Måste till skolan och hämta mitt betyg, sjukgymasten, beställa tårta m.m...

Och ikväll kommer ju lill tösen hem till mig så måste ju hitta på nått skoj med henne imorgon. Men får se vad jag orkar med, vill ju inte köra slut på mig, då det räcker med denna helgens plågor. Kramiz<3

Hatar väderomslag, då jag mår sämre när det är kallt!!!!!! VILL HA SOL!!!!


Snabbgenom gång av mitt liv! Del 1

Godkväll!

Tänker avsluta denna jobbiga dag med en liten snabbgenom gång av mitt liv.
(Dessa svar är dom första som dyker upp i mitt huvud)


År:
1992- Föddes jag
1993- Dog min farfar
1994- Blev jag stora syster för första gången
1995-
1996-
1998- Börja jag skolan
1999- Börja jag spela handboll
2000-
2001- Spela jag i Skadevicup med Skövde HF
2002-
2003- nya grannar på ön, som senare blev mina "syskon"
2004-
2005- Bröt halsflussen (Sjukdomarna) ut.
2006- Kämpa fortfarande för att få en diagnos
2007- Byta klass pga mobbning och kränkande
2008- Gick ur grunskolan med dåliga
2009- Fick jag äntligen G i grund Engelskan!
2010- Börja OP på gymnasiet men hoppa av
2011- Fick jag min ME/CFS diagnos
2012- Fick jag min Fibromyalgi diagnos

KAnske borde ringa?

Tjo!

Känselbortfallet på V-sida är fortfarande kvar och dessutom ännu värre än igår. Jag vet, jag borde nog ringa sjukvårdsupplysningen för det är säkert inte så bra att gå med det för länge när jag inte vet vad det kan bero på. Vill ju inte bli helt förlammad till slut. Det räcker ju med det helvetet jag redan har! 

Faan att det skulle bli så här just denna helgen då jag är långt bort från stan. Palla åka mil till närmsta sjukhus! Ska försöka överleva denna dagen. Kramiz<3

Fibromyalgi är som att vakna upp i en mardröm!

Tårar....

Natti natti!

Jag blir så less när sjukdomarna styr mitt liv! JAG HATAR DET!!!!! Jag önska det fanns bot, så jag slapp all smärta som förstör så mycket för mig. Vill kunna leva som alla andra. Göra det jag vill göra och inte göra det kroppen vill! Går och lägger mig för natten nu... Tårarna forsar ju ner... Kramiz<3

Finns på mobilen för den som vill få tag på mig<3 
(Bjuder på denna hemska bilden)

Känselbortfall

Hej på er!

Känner mig väldigt hängig. Tror det beror på feber eller så uttmattning efter gårdags resa hit. Jag har även börjat få känselbortfall i vänster sida, inget jag gillar då jag inte vet om det symtom från fibromyalgin eller om det är nått annat som spökar. Kramiz<3

 Någon som vet vad det kan bero på? HÖR GÄRNA AV ER DÅ!

Mardröm, orolig natt...

Tjo!

Inatt sov jag ganska oroligt tror mkt av de beror på allt strulet med skolan igen och även att mardrömmen inte var speciell mysig. "maskar/larver i maten m.m..." får rysningar av att bara tänka på det! USCH!

Trots natten så känner jag mig ändå ganska energi full jämfört med vad jag gjort tidigare i veckan, så idag ska jag nog orka få gjort nått, även om det så bara är en liten grej som att städa i leksakshyllan. Kramiz<3

"En liten sak är mer värt än vad du nånsin kan ana."

Ensamt men lugnt!

GODKVÄLL/NATT

Tyst och lugnt sitter jag nu här ute och bara njuter av lugnet. Imorgon blir det nog en städ-dag om kroppen mår såpass bra att jag orkar de annars får det bli en vilodag med filmmys. Ne... nu ska jag krypa till sängs, har ju vart en lång dag för lilla mig. Kramiz<3

Kroppstatus idag: Värk från topp till tå, yrsel, illamående, migränanfall...


Mot solens Ö

Tjoho!

Nu sitter jag i bilen påväg hem till ön, ska bli skönt med lite semester från Stor stan. Jag hoppas bara vändret blir fint så man får något gjort där, behöver ju städa och göra det fint där ute i mitt tillfälliga kryp in. Hör av mig mer sen när jag kommit ut. Kramiz<3


Sista skoldagen=)

HEEJ!

Snart ska jag bege mig till skolan för sista gången i år. JIPPI!!!! Känns sjukt konstigt men ändå ljuvligt för det har vart sånt strul nu sedan början av högstadiet så ska bli skönt att kunna koppla av från allt sånt. Jag kommer självklart sakna skolan en heldel specielt på vintern men får hitta en annan tidsfördriv till hösten/vintern. Kramiz<3


Tajt tidschema

GODMORGON!

Idag är det tajt tidsschema för mig, men det kommer nog gå bra så länge jag håller mig innanför schemat. Först ska jag till sjukhuset och efter det blir det att plugga lite och sen bär det av mot skolan för att göra det sista provet. Ska bli så skönt sen när det är klart! Måste rusa nu, Kramiz<3


Fibromyalgi.se

TJOHO!

Under kvällen har jag suttit och läst massa information om Fibromyalgi på deras hemsida. Ganska intressant men börjar få ont i huvudet igen så ska sluta läsa och istället försöka få i mig mat innan det är dags för mig att göra mig i ordning för natten. NAtti Natti!!! Kramiz<3

ORD/DIKT om Fibromyalgi:

Du kom till mig,
Åh, Jag hatar dig.
 du vände upp och ner på min värld,
jag tyckte ej jag var något värd.
du orsakade mig smärta, tårar och hat,
mina vänner får jämt höra mitt tjat.
om krämpor, trötthet och värk,
dessutom migrän och huvudvärk.
Vad ska jag ta mig till?


Film tips nån?

Heej!

Denna dag ska bara gå åt till att plugga och ha roligt. Men först så ska jag nog se på film för det har jag inte gjort sen jag var hos älsklingen förra helgen. Så fort min bror kommit upp ska jag börja packa för morgondagen, längtar så för att få provet gjort. Kramiz<3

Nån som sett denna filmen (den är rätt gammal)?

Smärtsam natt

Godmorgon!

Natten tills idag var riktigt jobbig men känner mig något bättre än jag gjorde innan jag somna igår kväll. Jag hoppas bara skakningarna och kramperna inte återkommer mer nu utan att jag får leva "normalt". Jag hoppas även migränen håller sig borta de närmsta dagarna, för den har vart fruktansvärd de senaste dagarna. Kramiz<3

"Tillsammans är vi oslagbara"

Vad händer efter skolan?

TJO!!

Jag har nu pluggat järnet under hela eftermiddag/kväll för att få så mycket poäng som möjligt på provet. Ska bli så sjukt skönt att slippa skola snart, är så trött på allt strul med den. Älskar skolan men hatar Respektlösa lärare!

Dags för mig att bara ta det lugnt resten av kvällen, funderar på att virka eller kanske måla... Säger godnatt nu ifall jag somnar sen. Kramiz<3

så här känns det för mig inför hösten:

Hatar Bakslag!

Tjo!

 Feber, frossa och allmänt hängig är vad min dag består av. Ser ut som jag fått en jobbig infektion igen som mer än gärna vill bryta ner mig ännu mer än vad jag redan är. Faan att jag aldrig kan få vara ifred från skiten. Sjukhusbesök på torsdag! Suck, så länge fick jag semester från de. Kramiz<3


Godnatt på er<3

Tjo!

Det var riktigt avkopplande med massage, nästan lite väl mycket då jag egentligen behöver plugga lite inför sista prov delen på torsdag. Men allt löser sig nog.

 Jag ska nog göra mig klar för natten nu är helt slut efter denna dagen. Imorgon blir det nog Fibro-träff i stan om nu kroppen tillåter de. Kramiz<3

"Min glädje är du"<3

SPA MYS<3<3

Tjoho!

Nu börjar det närma sig för spa dags för min del, sett fram imot detta jätte länge, men lite smått nervös är jag allt, då det är första gången jag ska dit själv. Ska bli väldigt skönt med ansiktsmassage, Taktilmassage m.m... 

Lär nog vara rätt slö/trött när jag kommer hem, så det lär nog inte bli så mycket pluggande idag utan hoppas jag orkar göra det imorgon istället. Kramiz<3

Lite bilder på spat:Sista Injektionen=D

Godmorgon!

Idag ska jag få min sista injektion innan jag tar lov från dom, då jag ändå inte lär bo nära sjukvård och inte får ta dom själv. Jag kommer istället försöka leva på B12-tabletter tills Augusti innan jag återgår till injektionerna igen. Ska bli så skönt med friheten.... kramiz<3

Tyvärr stämmer denna låten rätt bra om folk som klagar på andra....:

Morgondagens planer

Godnatt<3

Jag har nu tänkt gå och lägga mig för natten, då det är en lång morgondag med både sista Injektion innan lovet och sen ska jag ju åka på spa för att få lite taktil massage. Jag hoppas massagen mjukar upp och lindrar lite av smärtorna jag har just nu. HOPPAS, HOPPAS...!!!! Natti natti, Kramiz<3

Kroppstatus idag: Smärtor från topp till tå, Illamående, yrsel...

Älskar detta armbandet<3

Mysig helg trots smärta<3

Tjoho!

Jag har haft en ganska bra helg även fast kroppen strejkat sjukt mkt och gjort mig sängliggandes enda sen i fredags, som tur har min älskling funnits där och gjort mig glad, lycklig på sitt lilla sätt. Älskar min skatt så sjukt mkt, det går inte beskriva  ord. I love you<3<3

Ska packa upp nu och packa för morgon dagen. Kramiz<3


hemfärd:-(

mms_img-17097720 (MMS)

Hej!!! Påväg hem från Gbg nu!!!!!! Uppdateringen blir då som vanligt igen. Kramiz<3. // JENNIEY<3

nerbäddad...

mms_img106064976 (MMS)

TJO!!!!! Ligger nu nerbäddad intill min älskling och myser, med massa pussar och kramar<3 // <3JENNIEY<3

Hemma hos hjärtat<3

Tjoho!

Nu ligger jag och myser med min älskling. Trött och sliten efter dagen, men ändå nöjd. Imorgon kommer bli en tuff dag så tur man har sitt hjärta här som stöd.


Idag bär de av

WII!

Idag ska man på äventyr, ska bli så fett kul. Jag hoppas bara kroppen mår bättre senare sen så jag verkligen orkar med allt annars får det bli rullstol. Bäst att göra mig klar nu. Kramiz<3


RSS 2.0