Torkan ger känsla av tidig höst...

Tjo!
 
Då var sista juli här och det syns hur lite regn det kommit i sommar. Det gör lite ont i min själ att se hur allt det vackra redan börjat vissna ner eller skifta färg. Det är som att hösten kommit lite väl tidigt i år. Jag försöker verkligen njuta så mycket som kroppen tillåter mig att vara ute. Det blåser tyvärr en hel del här ute på ön därmed kan jag inte vara ute längre stunder. Men viktigaste är att jag gör mitt bästa nu.
 
En sak som jag lagt märke till under semestern är hur mitt inre lugn inte gett mig ångest för en gång skull. Jag har kunnat legat i sängen i timmar utan att få panik över att jag går miste om en dag. Jag önska jag kände så även i stan för det hade underlättat. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läcköslott Traditionen avklarad...

Tja på er!
 
Igår passa jag och pappa på att åka till läcköslott (lackoslott.se) för att bocka av den traditionen. Vädret var visserligen väldigt ostadigt men det börja inte regna fören vi var på den guidadeturen på slottet. Så det var ju skönt! Allt dem berättar om slottet kan jag såklart utantill, då jag är uppvuxen här ute på ön. Men det är ändå mysigt att ha det som tradition att besöka stället minst en gång om året. Det är ju trots allt en av de vackraste platserna här ute på ön och deras slottsträdgård är magisk.
 
Min kropp klara av utflykten relativt bra tack vare att det fanns stolar att sitta på i varje slottsal. Därmed slapp jag stå upp längre stunder som annars kan göra mig såpass dålig att jag tillslut ramlar ihop. Jag är jätte glad över att vi komma iväg på en utflykt även om jag idag mår rätt kasst i kroppen. kramiz<3
 
Bild på slottet från badbryggan:
Slottet från framsidan:
Takmålning:
En bit av slottsträdgården:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 Viktiga saker på mitt skrivbord

Hej där!

 

1. Min personliga kalender från personligalmanacka.se följer såklart alltid med när jag är här ute. Dels för att lätt hålla reda på tiderna som ska passas men också då jag har anteckningar och viktiga nummer i den ifall det skulle bli nått strul med kroppen.

 

2. Dosettlådan är ett måste för mig oasvett om jag är hemma eller borta. Jag ställer den alltid där jag kan se den tydligt för att kunna bli påmind när det är medicindags.

 

3. Smyckeburken står också alltid synlig så jag inte glömmer sätta på mig dem innan jag ska iväg. Jag känner mig sjukt ”naken” utan smycken när jag går utanför ytterdörren.

 

4. Kom ihåg/post it – lappar är något som bara måste finnas tillgängligt intill mig. Där skriver jag allt som måste bli gjort eller tider som måste passas.

 

5. Datorn står alltid på sin plats och det är den jag oftast bloggar på när kroppen tillåter då jag tycker det är enklare att få rätt storlek på bilderna.

 

6. Överstrykningspennor som hjälper mig komma ihåg viktiga vårdmöten. Varje vårdenhet jag tillhör har sin egen färg i min kalender.

 

7. Hemmagjorda underlägg till min vattenflaska som nästan alltid finns intill mig. Dock behöver inte ha flaskan stå där nu då kylen till vänster om mig vid skrivbordet är påslagen nu när vi ska vara här längre än en helg. Men annars skyddas bordet från fula vattenfläckar.

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Slemhosta som spökar...

Goddag!
 
Min röst är helt borta idag och andningen blir allt kämpigare. Det är så typisk att åka på det nu när jag är här ute på ön och bara vill njuta. Det blir att försöka inhalera och plåga i mig slemlösande. Sen är det bara hålla tummarna att det klingar av så jag slipper hosta slem från morgon till kväll och vara så anfådd. Det tar på krafterna som jag egentligen behöver till att få i mig näring just nu.
 
Just nu sitter jag på altan all min vakna tid för att blickar ut över den vackra naturen. Jag vill ju undvika liggande läge så gott det går. Vilket inte är så lätt kan jag lova för allra helst vill jag bara bädda ner mig i sängen och sova mig stark. kramiz<3
 
En fantastisk utsikt från vår inglasade altan<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett steg närmare målgång!

Hej på er!
 
Då var man äntligen inne i vecka 29 av behandling och nu känns det verkligen som man närmar sig målet på riktigt även om risken för återfall finns. Jag har fortfarande svåra nervsmärtor och de kalla vindarna ute gör det inte lättare, men jag försöker hålla humöret uppe även om det är kämpigt nu. Vill verkligen inte gå miste om de sista semester dagarna här på ön.
 
Hudutslagen håller sig i schack, dock får jag små förhårdnadet på de ställerna där jag är som torrast t.e.x ryggen & magen. Jag hoppas dessa försvinner så fort kroppen återhämtat sig från kuren. Tills dess får jag försöka smörja in mig med återfuktande krämer ytterligare två gånger per dag och hoppas det hjälper till. För som det är nu flagnar jag nått enormt och framför allt på benen. kramiz<3
 
Bild tagen i januari i år på ryggen
(jag hade dock akne från topp till tå):
 
Bild tagen idag:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min sommar sysselsättning...

Tjo!
 
Det känns skönt att äntligen vara tillbaka här även om första natten blev extremt lång pga nervsmärtorna. Jag har förhoppningar om att kommande natt lär bli något bättre om jag bara ta det lugn framför min korsordstidning idag och försöker använda TENS-apparaten några timmar innan jag somnar. I övrigt är planen att försöka vara ute en stund ifall det blir sämre väder ikväll efter min middagsvila. Det blåser dock lite kallt just nu därför får jag nog klä på mig lite extra innan jag lägger mig i solstolen. 
 
Jag har verkligen börjat älska att sitta/ligga framför mina korsordstidningar senaste månaden. Det är så rogivande och lärorikt. Jag lär mig minst 3 nya ord/betydelser varje dag.  kramiz<3
 
Brukar ni lösa korsord?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot ön igen trots bråk med kroppen...

Hej!
 
Jag känner mig långt ifrån stark i kroppen samtidigt som jag verkligen vill komma ut till ön idag. Så jag får försöka samla den sista energi jag har kvar för att åka bil. Sen får det bli viloläge när jag väl är där ute igen, då jag ändå inte kommer till ro här i stan. Det känns som de kommande dagarna lär bli en utmaning för lilla mig när det kommer till att vara vaken/uppe men jag tror ändå beslutet om att åka idag är rätt.
 
Nervsmärtorna har gått ner lite så jag har börjat kunna gå på toa utan att skrika av smärta. Den smärtan var en mardröm kan jag lova! Smärtan gick liksom från ryggslutet ner till knätt och mest troligen pga min väster höft som bråkat till och från i över 7 år. Mina mensbekymmer gör det inte heller bättre då jag blir svagare i ryggen under den perioden vilket lätt gör att jag sträcker mig. Jag brukar försöka ha stödkorsett, men såhär års är det lite väl varmt att använda den. kramiz<3
 
Längtat ut så enormt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda upp inför ön igen...

Goddag!
 
Dagarna här hemma i stan har trots feber och värk gått fort för redan imorgon åker jag hem till ön igen. Det ska bli så skönt att få lugn och ro. Jag har verkligen saknat den magiska tystnaden och naturen som finns där ute. Så idag får det bli att packa ihop allt som används dessa få dagar och sen blir det att vila allt för att resan imorgon ska bli så bra som möjligt. Sen får vi hålla tummarna att kroppen inte kraschar allt för mycket. kramiz<3
 
Kroppstatus just nu: Jag har svåra nervsmärtor från ryggslutet ner i benen så kan knappt gå på toa. Mens-likande värk i magen. Matthet i kroppen och stort behov av sömn. Slemhosta och heshet. I övrigt glad och förväntansfull inför hemresan till ön.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saker jag samlar på Del 1

Tjo på er!
 

Jag har under mina 25 år samlat på allt möjligt. Så i denna serie tänkte jag ta upp några av de saker jag samlar på nu i vuxenålder och idag tänkte jag nämna mina 2 pågående samlingar som även syskonbarnen är delaktiga i. Har ni också något ni samlar på? Berätta gärna! Kramiz<3

 

Filly:

Är små söta hästar som även finns i Pegasus, fjäril och enhörning. Varje häst har sitt egna namn och tillhör en viss familj. Jag har samlat på dessa i några år nu och har hittills 59 stycken och får fortfarande några sådana av mamma när hon väl får tag på några. Dem är lite svåra att hitta i affärer nu för tiden. Dessa hästar är dessutom otroligt populära hos mina syskonbarn.

 

 

 

Shopkins:

Är små objektfigurer som har söta ansikten och unika namn. Det finns många olika förpaktningar och säsonger av denna leksakssamling. Samlingen består av vanliga, sällsynta, Exklusiva, begränsad utgåva, Specialutgåva och Ultra sällsynt. Den har även en egen serie som finns att se på t.ex. Youtube.

 

Jag har hittills 84 st + 12 nya olika Shopkins från säsong 1-4. Dem har så pass många i varje säsong att det är nästan omöjligt att samla alla om man inte går inför det till 100% vilket jag inte gör. Även dessa små figurer älskar barnen att leka med. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mys i solen får det bli...

Hej på er där ute!
 
Då var det helg igen och om jag ska vara ärlig märker jag ingen större skillnad på vardag eller helg nu under sommaren. Imorse blev jag iallafall väckt av min lillebror som på sitt gulliga sätt fråga om jag kunde passa hunden ett par timmar. Ni kan ju gissa vad jag svara med min trötta hesa röst. "Såklart!" Så idag kommer bli en mysig hemma dag med små promenad med hunden. Efter min tuffa dag igår med feber blir nog denna dag lagom för mig skulle jag tro. Kramiz❤
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukhusbesöket avklarat!

Tjo där ute!
 
jag kom precis hem från min läkarbesök på sjukhuset och det gick relativt bra även om jag nu är rätt slut efter att ha suttit och besvarat alla hans frågor. Dessutom fått höra hans bedömning av min situation som sen ska skickas in till FK. Men det känns skönt att ha det mötet överstökat så jag nu kan fokusera på att njuta av sommaren medans den varar eller iallafall försöka.
 
Min kropp är rätt sliten idag och jag känner mig mer död än levande. Så jag lär nog få spendera större delen av dagen i sängen/solstolen och försöka återhämta mig efter dagens läkarbesöket som tog mer på kroppen än vad jag hade räknat med. kramiz<3
 
Försöker ta vara på mina vakna timmar så gott det går:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Går in i vecka 28 av behandlingen...

Goddag!
 
Att vakna uppp idag var ingen höjdare då jag återigen känner mig extremt smärtpåverkad och stel. Men nu går jag in i vecka 28 och det är därmed bara 4-5 veckor kvar av kuren sen är jag förhoppningsvis klar och då börjar återhämtningen på riktigt. Då kanske även kroppen börjar bli lite mer stabil för senaste veckorna har svajat rejält när det kommer till mitt mående. Vi får hålla tummarna nu för att sista veckorna flyter på hyfsat och att jag inte blir sämre än såhär. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Då bär det av mot stadslivet...

Hej på er!
 

Nu börjar ångesten inför hemresan komma och jag har inte ens satt mig i bilen som ska ta mig från mitt paradis mot ett liv i stan en vecka. En skräckblandning efter min mobbning som tyvärr sitter i än. Jag känner mig inte bekväm eller trygg i stan som här på landet där jag alltid fått vara den jag är.

 

Jag har ju vart här på ön 1½ vecka nu och bara vart på allmänna platser vid 2 tillfällen och nu ska jag åka hem till en stad full av människor. Lite obehagligt att man helt plötsligt aldrig kommer få en tyst stund utan alltid ha ljud omkring sig. Jag älskar ju lugn och ro! kramiz<3

 

Hejdå älskade paradis vi ses snart igen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dags att packa ihop...

Tjo!
 
Natten tills idag var inte riktigt så bra jag hade hoppats på med tanke på den tuffa dag igår. Men ibland blir det inte som det var tänkt tyvärr och framförallt inte när man har en kropp som gör lite som den vill. När jag vilat middag sen ska jag bara njuta in i det sista av naturen här ute.
 
Sen måste jag försöka packa ihop det mesta inför min hemresa till stan för jag lär nog vara rätt sliten när jag kommer upp ur sängen imorgon. Så lika bra att ha det mesta förberett och hoppas på att inte få allt för mycket ångest. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Försöker ta vara på sista dagarna....

Goddag!
 
Ny dag med nya möjligheter sägs det men jag tror min dag lär bli precis likadan som igår fast med annan mat på menyn. Jag mår inte toppen idag och jag tror mycket beror på vädret skiftar från regn till sol vartannat. Solen har ju nästan vart framme varje dag sen jag kom ut till ön. Men vissa dagar har det såklart regnat på förmiddagen och vart strålande sol på eftermiddag/kvällen och igår var en sådan dag.
 
 Nu ska jag försöker ta vara på sista dagarna fram till Onsdag då jag åker hem till stan ett par dagar för kompisträff, sjukhusbesök och eventuellt ett äventyr om allt går som planerat. Efter dem dagarna i stan åker jag nog tillbaka hit ut igen. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frustrerad när orken inte räcker till...

Tjo där!
 
Min ork kanske inte är den bästa alla dagar, men de dagar som känns någorlunda försöker jag alltid göra nått litet. Igår efter jag hade vilat fick jag se att pappa börjat klippa äppelträdet men lämna kvar alla lösa löv som föll ner. Dem blåste åt alla håll och det irritera mig såpass mycket att jag tillslut tog fram krattan och gjorde det fint under räppelträdet igen. Jag är nöjd även det tog på krafterna och kroppen.
 
Nu har jag iallafall fått hjälpa till med nått här ute på ön eftersom pappa neka mig till att hjälpa honom att måla gäststugan. Jag blir frustrerad och nästan lite avundsjuk på att se han och farmor pyssla i trädgården. Jag brukar försöka hejda mig då jag vet hur dålig jag blir efteråt. Men det är svårt att låta bli ibland och framför allt när man super gärna vill göra något. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två mysiga utflykter med pappa....

Hej!
 
I torsdags blev det äntligen en tur till turiststället Spiken för att köpa en "spikenspecial glass"och njuta av utsikten. I den struten ingår 2st valfri kulglass, mjukglass, sås och strössel. Jag och pappa brukar alltid ta lakrits smak på allt och den är så otroligt god även om man blir galet törstig efteråt. Det är denna glass man går och längtar efter under höst, vinter och våren. För den säljs bara under sommarmånaderna, så man får passa på då.
 
Igår var vi inne i stan för att handla målarfärg till gäststugan och när vi ändå var i centrum passa vi på att äta på Restaurang. Då jag plötsligt blev akut hungrig och när jag blir det är de bråttom med att jag får i mig nått annars blir jag extremt dålig och riskerar att kollapsa. Dessa två dagar med utflykter har känns mysiga, men så fort vi kom hem till ön behövde jag sova ett par timmar för kroppen vart helt slut av alla intryck. Min helg blir nu lugn och jag ska försöka återhämta mig. kramiz<3
 
Älskar naturen här ute:
 
Spikens största glass är lätt som en plätt för mig att få i mig:
 
Maten igår var super god stället vi åt på hette Rhodos om jag inte minns fel:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En speciell dag här på bloggen...

Tjo på er!
 
Det är nämligen exakt 8 årsen jag starta denna blogg och skrev mitt första inlägg här. Det känns ganska häftigt att bloggen fortfarande är vid liv och alla inlägg finns kvar, dessutom har jag dokumenterat min resa allt från kamp mot diagnos till där jag är idag. Jag är väldigt stolt över vilken kämpe jag faktiskt är och att mitt liv förändrats från helvete till ett liv med ljusglimtar.
 
Jag brukar då och då blicka tillbaka och läsa gamla inlägg för att förstå hur mycket som faktiskt hänt under dessa år som gått. Denna dagbok till blogg är bland det viktigaste jag har. Det är här jag kan lätta mitt hjärta och samla ny kraft i kampen. Men också få dela med mig om allt roligt som jag faktiskt lyckas göra trots mina kroniska sjukdomar.
 
Stort tack för att ni läsare/följare och stöttar mig genom min kramp.
Ni betyder otroligt mycket för mig! kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Behandlings vecka 27...

Hej på er där ute!
 
Idag går jag in i vecka 27 av behandlingen och det går relativt bra fortfarande bortsett från mensen som kommer när man minst anar de. Lika så med värken den kommer och går precis som den vill. Jag lyckas dock oftast hålla humöret uppe ändå.
 
Huden är väldigt torr just nu då jag inte kan smörja in mig med badolja dagtid utan att bränna mig nått fruktansvärt när jag är ute i trädgården. Jag smörjer istället in mig med solfaktor 50 för att skydda mig men den återfuktar ju inte nått vidare utan huden blir som sandpapper. Men att försöka undvika att vara ute går inte när man vill njuta av naturen på ön. kramiz<3
 
Blommar för fullt i trädgården trots torkan på ön:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Känner min kropp för väl...

Goddag!
 
Idag mår jag riktigt kasst i kroppen och jag vet precis varför min kropp bråkar och det är att jag har fått blödningar igen. Det har knappt gått 14 dagar sen sist, så det är inte konstigt jag är likblek, yr och matt i kroppen just nu. Jag hoppas innerligt att slippa dem svåra magsmärtorna denna gång även om nervsmärtorna nästan är värre. Men jag vill gärna inte förlora min aptit nu när jag har sånt bra flyt när de kommer till att äta ofta.
 
Min dag lär spenderas framför min knep och knåp tidning som jag är besatt av nu när jag är på landet och sen blir det nog lite filmmys i sängen framåt eftermiddagen. Jag vågar inte riktigt anstränga mig idag då jag inte vill riskera att kollapsa även om båthamnen är lockande en solig dag som denna. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En viktig sak avklarad...

Tjo!
 
Imorse var jag uppe tidigt för att ringa till sjukhuset för att boka en ny telefontid till min hudläkare. Jag är ju van vid att man ska trycka sig fram när man ringer men idag kom jag direkt till receptionen. Så att boka tiden tog bara 5 minuter sen kunde jag återigen somna om ett par timmar.
 
Nu behöver jag inte oroa mig över den uppgiften i sommar, dock finns det andra orosmoment bla FK som ska ordas i höst. Alla som har med dem att göra vet hur jobbigt det är både mentalt och fysiskt att fixa med alla papper som ska in i tid. Jag håller tummarna att det går vägen denna gång utan att Vårdcentral läkaren försenar allt med 3 månader som sist.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp håret. Sen blir det nog solstolen i skuggan för en liten vilostund utomhus nu när solen skiner så vackert ute. Därefter tar jag nog dagen som den kommer beroende på hur kroppen mår efter duschen. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så här ser en vanlig dag ut för mig...

Hej där!
 
Idag tänker jag berätta hur en dag för mig ser ut just nu och gjort sen ett par månader tillbaka. Rutinerna fungerar relativt bra, men det känns tråkigt att det bara är ett fåtal timmar som jag orkar hålla mig uppe innan jag måste vila på nytt. Samtidigt har jag äntligen hittat min balans mellan aktivitet och vila. Mitt humör har blivit mycket bättre och jag ser ljuset i livet på ett annat sätt. Så mitt dagsschema tycks ha en godeffekt på mig, vilket gör att man inte riktigt vill ändra på det i onödan. Kramiz<3
 
Mina dagar ser ut såhär ungefär:
 
11:30 Tar jag mig upp ur sängen & klär på mig
 
 12:00 Äter frukost
 
 12:30 Bloggar jag dagens inlägg
 
13:30 Äter mellis
 
13.45 Friaktivitet
(dvs jag gör de jag känner för)
 
15:00 Sover en stund i sängen
 
18:00 Äter middag
 
18:30 Friaktivitet efter ork
 
19:30 Gör jag mig i ordning för natten
 
20:00 Bäddar ner mig i sängen
 
23:00 Snabbmellis innan jag somnar om för natten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En stund i taget får det bli...

Goddag!
 
Ännu en solig dag är här och idag ska jag försöka ta vara på dagen mer för igår var jag helt utslagen. Jag trivs dock rätt bra här ute på ön även om kroppen mår rätt kasst. Jag försöker ha min dörr öppen ut för att höra få fåglarna kvittra utanför, så även om jag ligger nerbäddad i sängen får jag en dos av naturen. Vilket är det bästa med att vara på ön.
 
Jag är egentligen väldigt glasssugen idag, men jag tror nog det är bäst att vänta med det tills jag är stark nog att åka iväg på en utflykt. Vilket kan ta ett par dagar om jag har riktigt otur, men jag får försöka överleva på alla smultron och jordgubbar vi fått. kramiz<3
 
Smultron är så gott<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Njuter av naturen efter en tuff vecka...

Tjo!

 

Jag är tillbaka på min underbara ö och det känns otroligt skönt. Naturen är så magisk och vacker här ute att man kan koppla av på ett helt annat sätt än i stan. Jag känner mig dock inte på topp idag utan jag behöver nog släppa ut en och annan tår i eftermiddag. Det är så det är ibland och framför allt när man haft en kämpig vecka där man slagit sig på saker dagligen.

 

Jag har bland annat armbågat sängen och tvättmaskinen så det börja blöda, fotankeln rätt i sängbenet. Jag råka slå knät i skrivbordsbenet igår och imorse slog jag i min armbåge i stegen på våningsängen. Jag blir skogstokig på att jag inte har någon kontroll över mina kroppsrörelser och allt runt omkring. Det beror nog till viss del på min yrsel och vimsighet jag har just nu. Det är ju lite irriterande att konstant skada sig, men det borde klinga av med tiden. kramiz<3

 

Hoppas ni har en fin helg nu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boostar sig själv en aning...

Hej på er!

 

I veckan fick jag blogginspration av en tjej som bloggar under namnet ”Readthis” på Nouw.com. Där hon gjorde en lista för att boosta sig själv och vem behöver inte göra det ibland. Så idag tänkte jag göra listan, men istället för fem saker nämner jag tre. Glöm inte kika in på http://nouw.com/readthis och läs hennes inlägg där hon boostar sig själv.

 

Om ni har fler tips på sådana här listor av olika slag eller något ni vill veta mer om mig får ni jätte gärna kommentera det. För tanken är som sagt att göra minst ett sådant här inlägg i veckan där jag berättar lite mer om mig själv och saker jag brinner för m,m... Allt för att ni ska få lära känna mig lite djupare än bara om mitt liv som kronisk sjuk. Kramiz<3

 

Tre saker jag är bra på: 

 • Jag är väldigt påhittig/uppfinningsrik
 • Visar mycket kärlek och uppskattning
 • Att pyssla


❤❤Tre saker jag älskar med min kropp/utseende 

 • Mina grönbruna ögon
 • Mitt långa håret
 • Magen
 

Tre saker jag är stolt över❤

 • Att jag klara grund Engelskan till slut
 • Att jag kämpar mig upp varje dag
 • Att jag är jag
 

❤❤Tre saker jag är tacksam över 

 • Min familj och vänner
 • Att jag tagit mig dit jag är idag
 • Att vi har ett underbart landställe att åka till

Gör gärna listan du med och boosta dig själv!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fixa det sista innan resan...

Tjo!
 
Inatt har jag faktiskt fått sova helt okej och yrseln är inte lika svår som igår.  Jag behöver nog ta det lugn ett tag framöver och undvika vara ensam längre stunder då balansen är sådär i perioder. Redan lyckats skada mig 4 gånger denna veckan. Dock har jag en del saker som måste fixas som jag fortfarande inte kunnat packa ner i resväskan. Det får bli dagens stora uppdrag att göra klart innan jag bäddar ner mig för natten ikväll.
 
I eftermiddag ska jag även träffa min bästis A och det ska bli jätte mysigt. Det blir ju lite glest med kompisträffar nu i semestertider, så jag försöker alltid träffa dem innan jag åker till ön. Så kan jag se tillbaka på dessa fina dagarna när jag känner mig ensam ute på ön. Bäst att sätta igång med dagen nu. kramiz<3
 
De flesta medicinerna är nerpackade, bara hjälpmedel som ska ner också:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snurrigt värre....

Hej där!
 
Idag mår jag långt ifrån bra och det mesta beror på att jag igår kväll fick svår yrsel. Jag har därför inte ens kunnat vänt mig om i sängen utan att det snurrat till så jag nästan svimmat av. Detta helvete håller i sig fortfarande tyvärr och jag hoppas verkligen det blir bättre tills imorgon! Tills dess får jag försöka ta det lugn så jag inte ramlar ihop och skadar mig. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagarna rullar på trots nervsmärtor...

Goddag!
 
Senaste dygnen sen jag kom hem från lägret har jag brottats med extremt svåra nervsmärtor i benen. Något som också har påverkat min rörlighet. Då vänster benen inte riktigt vill samarbeta. Förhoppningsvis klingar det av när kroppen fått återhämta sig lite. Jag försöker köra med TENS apparaten nu på kvällarna fram tills jag ska hem till ön. Allt för att få så bra möjligheter till bra sömn på nätterna.
 
I övrigt mår jag relativt okej just nu och har inte alls krachat så kraftigt som jag hade föväntat mig efter lägrets långa dagar. Det är sällan jag mår såhär bra efter vart iväg flera dagar i rad. Så lyckan är total fortfarande även om jag har ont i benen! Nu ska jag göra mig redo för att ta tag i dagen för ikväll ska jag och Wiirah på bio om allt går om de ska. kramiz<3
 
En vacker blomma jag fick av min Bästis på min födelsedag som jag tittar till dagligen<3
 
Wiiirah i sina nya solglasögon hon bestämt skulle ha igår!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista dagen av lägret

Hej där!
 
Då var det dags att packa ihop våra grejer på rummen och bege oss hemåt. Påvägen hem stanna vi i Gullspång för att göra en aktivitet vi sent kommer glömma. Vi åkte/cyklade Dressin och eftersom jag inte får överastränga mig kunde jag inte cykla, men valde att åka med ändå. Dock ångra jag det nu i efterhand då det skaka nått fruktansvärt att jag var helt off i huvudet tillslut och fick riktiga skakningar i kroppen resten av dagen. Sista biten av resan hem blev därmed extremt kämpig.
 
Detta läger har gett mig fina minnen för resten av mitt liv och jag hoppas kunna våga åka på fler läger för det här gick ju faktiskt bättre än för väntat. Jag är stolt att jag faktiskt våga åka iväg såpass långt hemifrån utan att längta hem eller få panik när kroppen börja bråka. Dock dröjer det nog ett år innan jag kommer åka iväg på nått sånt här igen. Nu blir det viloläge ett tag framöver! kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara lägret Dag 2

Tjo!
 
Denna dag starta tidigt på morgonen med att vi åt gemensam frukost och fixa i ordning vår lunch vi skulle ha med oss till "Mariebergsskogen (karlstad stadspark)". Vi visste egentligen inte om något kring lägret utan vi fick reda på saker allt eftersom. Vilket kanske inte är det bästa för mig som gärna vill planera in vilostunder. Jag lyckades vila korta stunder i bilen eller på gräsmattan, men hade nog allra helst velat ligga ner minst 1 timme i lugnt rum på eftermiddagen.
 
Vår utflykt i parken var otroligt rogivande och mysig. Det fanns allt i från lite djur som grisar, getter och kaniner till café. Denna fantastiska park var väldigt stor så vi hann tyvärr inte med att gå till alla ställen. Jag är ju lite av en naturmänniska så denna aktivitet var perfekt för mig. På kvällen höll vi oss i stan för att sen avsluta dagen med en otroligt god middag. kramiz<3
 
Här kommer ni till Dag 1 av lägret.
 
Sista dagen av lägret kommer upp imorgon. Då jag inte vill ha alldeles för långa inlägg.
 
Getterna:
karta över parken:
En lite stuga som var café
 
Bild från naturum
 
Min syster har shoppatloss och såklart allt i rosa<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara lägret Dag 1

Hej på er!
 
Mina tidigare upplevelser av läger har ju vart allt annat än roliga. Men denna gången fick jag en helt ny upplevelse av just det. Vi var ett härligt gäng som verkligen fanns där för varandra så ingen skulle känna sig ensam. Dessutom fick man verkligen lära känna varann lite extra mycket genom att vara iväg såhär. Jag är super glad att jag följde med även om det vart en utmaning för kroppen att vara igång hela dagarna. Det är ett under att jag inte kraschat mer, men kanske för att jag vart så lycklig inom mig.
 
Första dagen på lägret gick relativt bra. Vi åkte minibuss mot Karlstad där första aktivitetstoppet blev "Löfbergs Rosteri & Kaffebar". Där fick vi lite snabb fakta om kaffe och sen ingick kaffeprovning. Jag är inget stort fan av kaffe, men jag tyckte det var lite spännande att provsmaka. Därefter begav vi oss mot vårt vandrarhem som la på en liten kulle och installera oss i våra rum innan vi gick ner till stan och åt en härlig middag. Ni kan ju gissa vem som somna ganska fort sen på kvällen. kramiz<3
 
Del 2 om lägret kommer imorgon =)
 
Utsikten från Löfbergs rum där vi hade kaffeprovning:
 
 
Ett otroligt fint avslut på en fin dag:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0