En spännande dag!

Hej på er!
 
Ibland är det bra att vara barnkär och samtidigt ha koll på kvarterets alla ungar. Idag kom en liten 3-åring cyklandes på vägen. Så busschauffören stanna och gick fram till pojken. När väl pojken kom in i bussen fick jag syn på att det var en kompis lillebror så direkt när jag sa hans namn och namnet på hans stora syster greppa han tag i min hand.
 
Jag tog då beslutet att hoppa av bussen och invänta polisen som chauffören ringt efter. Sen blev de en kort polistur till området och se till så han kom hem. Efteråt fråga de snälla polismännen om jag ville ha skjuts in till resecentrum då jag ändå missat bussen. Och klart jag tog den chansen! Stor slagen entré till sina bästa vänner. Tack underbara polismännen som var super snälla och stort tack till chauffören som vägra lämna pojken på vägen!
 
Pojken vart rädd och blev ännu räddare när han fick veta att polisen var påväg. Men jag prata lugnande och höll om honom i min famnen. Tårarna sluta falla och han log smått när han fick veta att vi skulle åka polisbil hem.
 
Denna gången sluta det lyckligt! Kramiz<3
 
Vad vore livet utan barn i närheten?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentarer
Lotta

Hejsan!
Jag har en veckans blogg tävling på min blogg just nu, den avslutas imorgon, lördag. Var gärna med! (:

2013-08-16 @ 10:13:00
URL: http://hundlotta.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0