Frågestund, så passa på!

 

Heeej på er alla underbara<3<3

Tänkt ha en frågestund här på bloggen, Ni har säkert många frågor angående min vardag/kamp som ni vill ha svar på. 

Ni kan antingen kommentera in frågan eller mejla den till [email protected] =) så varför inte passa på att ställa några frågor till mig om allt mellan himmel och jord!!!

 

Den som ställer flest frågor blir även länkad här på bloggen! KRAMIZ<3<3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Johana Duggin

har du någon dröm? :)

2013-08-12 @ 13:39:42
URL: http://duggin.blogg.se/
Jonna Axelsson

Hej tjejen!
Råkade av slump komma in på din blogg. Jag har aldrig någonsin hört talas om Fibromyalgi någon gång så var tvungen att gå in på wikipedia för att läsa lite om det. Tänkte läsa lite mer på 1177 snart med. ( Jag börjar vård och omsorgs utbildning nästa vecka så jag är väldigt intresserad av människan sen har jag jobbat som personlig assistent i tre år så har sett ganska mycket).

Jag vill bara säga egentligen att jag hejar på dig och jag hoppas dina smärtor snart lägger sig, tillräckligt för att kunna leva så normalt som möjligt.Ingen människa är värd ständiga värkar. Du är stark! Låt inget ta ifrån dig det!

Svar: Hej!Tack för dom fina orden<3 Bär med dig den kunskap om fibromyalgi du nu kan. För som vården är nu har dom knappt kunskap om vad de är för nått eller att det ens finns någon sjukdom som heter så. Lycka till med utbildningen. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2013-08-12 @ 13:42:37
URL: http://jawnaax.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0