Talar ut om mina första år i tonåren

Vem var jag?
 
Innan jag blev sjuk var jag en aktiv liten tjej som syssla med handboll, friidrott, dans & sång på samma gång. Men sen kom den dumma halsinfektionen och tog allt ifrån mig. Som inte det var nog blev jag mobbad, trakasserad, kränkt både i skolan och utanför. Jag hade inte längre någon trygghet kvar. Jag tvingades fly från mitt trygga hem.
 
Jag fann kraft och trygghet hos en familj med många barn. Dom såg mig för den jag var och det gör dom än idag. Det var då jag bestämde mig för att vad som en kommer i vägen ska jag aldrig inte ge upp. Inget ska få vinna över mig.
 
Åren gick och rätt som det var satt hela klassen kring ett bord för att läsa upp sina avslutningstal inför att gå ur 9:an. Jag tveka länge på om jag verkligen skulle våga läsa upp mitt, men när min lärare säger "du då Jenny? Ställer jag mig upp och säger "Jaa det vill jag".
 
Mitt tal kom från hjärtat:
"Dessa 3 åren i högstadiet har vart både roliga och svåra.
Att som ny komma in i en klass är inte det lättaste. Jag har försökt vara mig själv men tydligen har inte det räckt till!Jag må vart en tyst och blyg tjej men inombords har jag vart starkare än någonsin.
Hoppas ni får en fin framtid!"
 
När jag läst klart kommer applåderna och en av killarna ställer sig upp och ropar "Hon kan ju prata!!". Klart jag kan prata om jag vill, men att tala till svin är inget jag vill lägga energi på.
 
Mobba och kränkte dom mig för att jag var blyg/tyst??! Ja, den frågan kommer jag nog aldrig få svar på även om jag skulle vilja få reda på varför.
 
 
 
(För er som undra hette jag JENNY tills jag börja på gymnasiet då jag byte till JENNIEY för att lämna mitt gamla liv bakom mig.)
 
Fortsättning följer....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Nilla

Otroligt starkt gjort av dig att läsa de orden på avslutningen. Måste säga att tårarna rann när jag läste ditt inlägg.

Kram fina <3

Svar: Tack så mkt<3 Ingen annan ville läsa upp sina, så någon var ju tvungen att börja=) Rätt skön att få skriva av sig om de liv man försökt glömma. Kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2013-08-22 @ 10:23:50
URL: http://mittlivmedme.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0