Behandling efter behandling

Tjo!
 
Denna veckan starta med dubbel behandling och samtal med kurator. Jag hatar verkligen Måndagar för det känns som evighet till nästa ledighet. Men tack vare mina underbara vänner så har jag fått timmarna gå på sjukhuset. Nu blir det till att gå igenom medicinlådan, den är nämligen något överfull sen en tid tillbaka. Kramiz<3
 
Inte nog med att jag är kronisk sjuk, jag är låst till vården som jag vore en brottsling. Just nu vill jag inget annat än att åka iväg på semester en HEL vecka. En bön om frihet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anki

Hej!

Jag har samma diagnoser som du och hittade precis nu in här! Vad får du för behandling??

Varm kram till dig!! <3

Anki

Svar: Heej, Jag får B12-injektioner samt kortison.
Kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2014-01-26 @ 21:23:20
URL: http://hurfelkandetbli.blogspot.com
Ida

Stay strong!<3

2014-02-07 @ 09:27:00
URL: http://mellansidorna.blogg.se
Camilla Blomberg

Hej, jag har reumatism och får behandling varje månad på sjukhuset så jag kan relatera till hur du känner. Brukar också tänka att jag är som en brottsling inlåst på sjukhuset, man kommer aldrig där ifrån. Men du är en sann kämpe! Du håller modet uppe fastän det är tufft! Häng i.
Kram :)

Svar: Heej, Visst känns det så, Man är beroende av vården, vilket gör att de inte är lätt att åka iväg och "leva livet".
Jag såg att du även har Ehlers-Danlos Syndrom, hur gick det till när du du fick den diagnosen? Lite nyfiken då dom ska börja en sån utredning på mig.

Massa styrkekramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2014-02-07 @ 09:33:13
URL: http://krigszonen.se/
Camilla Blomberg

Hej igen! Jag fick komma till några experter i Uppsala eftersom jag inte svarade på behandlingarna, blödde näsblod, fick många bristningar runt knäna, blåmärken, näsblod och överrörlig. En läkare klämde och kände på mig och utefter något test hur rörlig man var så konstaterade man EDS.
lycka till på din bedömning! :)

Svar: Okej, jag ska göra utredningen på Medicinmottagningen. Blöder ofta näsblod helt plötsligt, blåmärken vet jag inte. Jag är överrörlig men inte så mycket enligt mig själv, Kan tänka mig att överrörligheten gör min värk ännu värre. Ja, jag hoppas verkligen utredningen går som på räls för just nu känns det bara som ett desperat rop på hjälp från husläkaren. Jag har ju redan 5 diagnoser men dom vill tydligen sätta fler:S.
Massa kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2014-02-07 @ 23:11:23
URL: http://krigszonen.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0