Svar på era frågor

Jag tänkte nu svara på de frågor som trillat in under veckans gång. Svarar alltid så gott jag kan, men som många redan vet har jag svårt att förklara vissa saker. Kramiz<3
 
 
Svar:
Min familj har vart guld enda sen jag blev sjuk. Dom finns där och stöttar och tröstar när livet är som svårast, men även när jag behöver ha roligt så ser dom till att jag får det. Jag har 2 bästa kompisar som är otroligt fina vänner, sådana vänner alla borde ha. Däremot har min närmsta släkt lite svårt att förstå mina sjukdomar och hur mycket dom faktiskt påverkar mig.
 
Svar:
Att ME/CFS och Fibromyalgi går att träna/vila bort. Vilket inte stämmer alls jag blir betydligt mycket sämre vid överansträngning och vila laddar bara batterierna på nytt men det botar inte sjukdomarna. Sen har jag fått frågan om jag har ätstörningar bara för jag väger så lite vid varje nytt läkarbesök. Dock ligger det i generna att vara lång och smal och sjukdomarna har gjort att jag stannat i vikt, men börjar så smått att gå upp.
 
Svar:
Det är inte lätt att studera som sjuk, men om man planerar väl och tar lite i taget så fungerar det kanon. Jag pluggar t.e.x bara en kurs i taget för att inte lägga all förstor press på mig. Sen är det lite olika hur mycket hjälpmedel man kan få på sin skola för att underlätta studierna.
 
Svar:
Jag har bara några små planer som att vara på ön med min bästis Ellen och sen hoppas vi i familjen på att komma iväg till Hofors där vi har släktingar som börjar bli några år. Självklart ska det badas och solas en del, men naturligtvis i min egna takt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Josefina

Vilken fin blogg du har gå gärna in på min blogg! Har precis börjat skriva igen och skulle bli väldigt glad för lite nya läsare! Jag skriver om mode, inspiration och cheerleading! Skulle bli väldigt glad om du lämnade en liten kommentar! Kramar från en läsare :)

2014-06-15 @ 20:57:18
URL: http://www.lafina.blogg.se
Tess

Tack för svar! Eftersom jag är i någorlunda samma situation så är det intressant att relatera till hur saker är för mig. Har också fått höra det där om ätstörningar och att "du skulle slippa värken bara du gick upp några kilo". Ett rätt korkat uttalande från en person som inte förstår.

Svar: Ja, jag förstår inte ens hur man kan säga nått så dumt, inte frågan man om ätstörningar till en "tjock" person. Det är lite kränkande att dom får säga vad dom vill till en smal men inte till en tjock:( Blev ju även mobbad för de i skolan av både lärare och elever. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2014-06-15 @ 23:40:02
URL: http://highlandertess.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0