Strålande sol och humör

God dag på er!
 
Idag mår jag betydligt mycket bättre psykiskt även om kroppen fortfarande lever sitt liv. Stort tack till alla ni som fanns där och trösta mig igår. Jag fick dessutom några timmars sömn i natt som jag så länge behövt. "Flera sömnlösa nätter i rad slutar aldrig bra", som min morfar alltid sa.
 
Jag är sen igår på minisemester på ön. Solen skiner och det är varmt här. Jag bara njuter av lugnet och friheten. Hem ljuva Hem! Jag passa även på att plugga klart en inlämning när jag ändå mådde rätt okej, för man vet ju aldrig hur man mår om en timme. Kramiz på er<3
 
Tack till alla ni som röstat på min blogg för "nästa veckans blogg" på http://bloggar.xn--beskstoppen-tfb.se/  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Tess

Drabbades också tidigt av fibromyalgi. Även migrän och IBS :-( Vet att det är extra jobbigt att vara ung och sjuk. Många som inte tror att man mår dåligt just för att man är så ung. Sedan så vill man ju kunna hänga med i jämngamlas tempo och göra allt det där som man så gärna vill göra.

Svar: Hej! Tyvärr är det så:( Akuten är sämst på att tro på en när man är sjuk som ung:( Som tur har jag hittat folk i vården som förstår och tror mig. Jag blev sjuk när jag var 13 år och mitt liv tycks stannat där. Jag håller fortfarande på att upptäcka allt man brukar göra som tonåring. Jag har insett att jag aldrig kommer vara i samma tempo som jämnåriga men att jag kan gör så gott jag kan. Kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2014-05-30 @ 13:52:59
URL: http://highlandertess.blogg.se
Tess

Svar: Ja, det tar tid att acceptera och sedan tid att lära sig vad man kan. Jag började få migrän vid 11 års ålder och när jag var 13 år fick jag en muskelinflammation som läkarna inte brydde sig om att behandla. Läkaren undersökte mig inte ens utan sa att jag överdrev mina smärtor. Den inflammationen ledde till att fibron bröt ut på mig. Jag hade kanske klarat mig några år till om jag bara fått behandling :-( Bra att du hittat folk i vården som förstår och tror. Det är viktigt med stöd, hjälp och vård! Du är stark!

Svar: Uschdå:( Mitt bröt ut efter en svår halsinfektion. Vården är hopplös när det gäller att ställa diagnos och behandla i tid:(.
Jag hade nog gett upp utan allt de stöd från sköterskorna. Tack alla är vi starka, kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2014-05-30 @ 14:36:57
URL: http://highlandertess.blogg.se
Tess

Svar: Usch, vad jobbigt. Det förväntar man sig inte att få leva med värk efter en halsinfektion :-/ Följer din blogg nu. Önskar ingen dessa smärtor och övriga symtom, men samtidigt känns det skönt att veta att man inte är ensam utan har andra att lära av :-)

Svar: Nej, inte ens sina fiender är värd dessa plågor. Tillsammans känns allt så mycket lättare än när man känner sig ensam. Jag kände mig otroligt ensam tills jag fick diagnoserna och kunde gå med i Fbgrupper. Det förändra mitt liv totalt. Kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2014-05-30 @ 22:04:03
URL: http://highlandertess.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0