Svensk sjukvård är en skam!

Tjo!

Egentligen borde jag ta upp allt strul som till kom igår när jag skulle få min behandling som tydligen inte den sköterskan ville ge mig då dom tydligen itne ger injektioner 2 ggr/veckan där. Dom verkar ha egna riktlinjer jämför med alla andra vc inom närhälsan. Skumt, men får jag inte injektionerna där så får jag la byta tbx till min gamla där sköterskerna inte sa emot specielaisterna som dessa idioter på billingen gör.
 
Blev naturligtvis jätte upprörd och ledsen redan när jag fick reda på det så på vägen ut brast det för mig. Vilket gjorde att alla i väntrummet titta på mig. Jag en fighter så dom ska inte få vinna över mig utan strid! Undra vad patientnämnen och vc chefen lär tycka om hur de betedde sig mot mig igår.
 
Varför ska vi som behöver mest vård pga kroniska sjukdomar få kass vård eller ingen alls till och med. Det är förjävligt. Vi ska inte behöva känna oss i vägen. Vi har redan blivit straffade i livet genom att drabbats av kroniska sjukdomar. Nu ska vi få ytterliggare ett straff genom att inte få den vård vi behöver. Svensksjukvård är ingen vård längre. Dom vill ha pengar men inte behöva göra ett skit. Ungefär som ett bedrägeri!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
ME alltidvila

Ja jag håller med dig! <3 Kram

2015-08-25 @ 22:14:44
URL: http://mealltidvila.blogg.se/
Nilla

Ja, det är för jäkligt. Kram

2015-08-26 @ 11:12:06
URL: http://mittlivmedme.blogg.se
Gun

Japp, svensk sjukvård är skit. Kram

2015-08-28 @ 11:54:25
URL: http://candidakosttillskott.se
Roxanne

Tyvärr är det så att man måste vara frisk för att kunna vara sjuk idag... Vi som drabbats av kroniska sjukdomar måste hela tiden kämpa, slåss och bråka för att få rätt vård - eller vård överhuvudtaget. Och det är precis detta som suger den sista musten ur en. Tyvärr är det ju många som inte orkar kämpa... Hemskt att det ens ska behövas :(

Svar: mm det är ju så systemet funkar i dagens läge. Ja, jag har redan förlorat många pga de inte orkat kämpa mot vården. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2015-08-28 @ 11:56:10
URL: http://roxanneshundvardag.se
Carolina Thoor

Tråkigt att höra att du blev behandlad på sådant sätt. Det är sjukt!

2015-08-28 @ 11:59:19
URL: http://knaset.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0