Finna andra alternativ

Tjo!
 
Idag straffas jag hårt för min kompisträff igår. Jag visste att det skulle ta hårt på kroppen, men kanske inte ritkigt såhär hårt att jag knappt kan gå eller vara vaken. De svåra smärtorna går inte längre beskriva med ord och jag vet inte vad jag ska ta mig till längre.
 
Vården vill ju inte ta ansvar för mig, så någon hjälp från dem är uteslutet. Jag måste alltså hitta andra alternativ som iallafall kan lindra smärtorna något. Jag har funderingar kring att prova "Floating". Är det någon av er där ute som vart på nått sånt? Hur mådde ni isåfall efter? kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Hej

Har du provat akupunktur/osteopat/zonterapi i eller liknande terapier? Tyvärr ganska dyrt men hjälpte mig lite mot mina reumatiska smärtor.

2015-03-05 @ 23:58:27
Tess

Jag har testat floating, men jag tillhör de få procent som fick hallucinationer i den :-/ Men det är som sagt väldigt få procent så om man inte tillhör dem så tror jag det är väldigt avslappnande. Det var avslappnande i början för mig iaf.

Svar: okej, Det är nog lite olika hur man reagerar. Jag tänka ringa och höra med dom lite. Men låter så spännande, så ser framemot att få prova det. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2015-03-06 @ 13:55:02
URL: http://highlandertess.blogg.se
Tess

Svar: Absolut. Och som sagt så är det väldigt låg procent (har för mig att det var 2%) som reagerar så som jag gjorde :-)

2015-03-07 @ 00:14:30
URL: http://highlandertess.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0