♥Frågestund Augusti 2016♥

Hej på er!
 
Jag har nu tänkt svara på några av de frågor som trillat in till denna frågestund. Jag svarar alltid så gott jag kan på frågorna, men som många vet har jag svårt att förklara vissa saker på ett bra sätt. Kramiz<3
 
 
 
Svar:

Jag drömmer om att få åka på långtids kryssning och att få åka utomlands. Men även mindre äventyr som att få uppleva sthlm, Uppsala och andra städer längre upp i landet.

 
 
Svar:

Min sommar blev inte som jag hade planerat innan, men en fin sommar ändå. Hur mycket kroppen än strejkat har jag i alla fall fått skapa nya minnen med nära och kära. Jag behövde nog bara få ha en lugn sommar för att samla kraft efter all motgång som vart senaste året. Jag har fått bada, äta glass, vara med kompisar och även fått vart iväg på äventyr. Denna sommar kommer jag minnas tillbaka sen i vinter när det är kallt ute.

 
 
Svar:

Ja, jag gör mina övningar jag fick lära mig när jag gick kurs via öppenrehab för några år sen. Jag gör dem nästa varje kväll innan jag somnar och även när panikångesten är på väg att bryta ut, vilket händer då och då. Övningarna har lärt mig varva ner och på så sätt även gjort insomningen lättare.

 

Jag använder även dessa böcker ibland:

 Levande människa – Basal kroppkännedom av Gertrud Roxendal, Agneta Winberg

Livet är nu! - verktyg för en enklare vardag Av Ludmilla rosengren

 
 
Svar:

Svår fråga då varje morgon är olika beroende hur sömnen vart under natten. Men en vanlig dag där jag fått sova hyfsat bra brukar jag starta uppdrag ”komma upp ur sängen” kring 11 (då kan jag legat vaken i 1-2 timmar redan) och då brukar jag klä på mig myskläder och gå på toa därefter äter jag frukost framför Youtube. Därefter gör jag det som står på dagsschemat och om inget står där kan jag göra vad jag vill fram tills det är dags att vila eller äta igen. Så det tar ca 2-3 timmar innan jag gör nått vettigt på morgonen kan man säga.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Misstossequeen

Kul läsning 😊

2016-08-11 @ 13:52:39
URL: http://Misstossequeen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0