Youtube favoriter Del 4

Tjo alla där ute!
 
Då var det dags att presentera ytterligare två youtube favoriter som fyller mitt liv med glädje och kärlek. Dessa youtubers gör både vloggarr och vanliga videos. Klicka på bilden för att komma till deras kanaler!  Ni kanske har några favoriter på youtube kommentera gärna dem här nedan så kan vi tipsa varann. Kramiz<3
 
Ida Warg:
Denna tjejen sprider inte bara sin glädje utan ger även recept som är Veganska och härliga träningstips. Hon gör mest vloggar, men då och då kommer det upp vanliga videos. Hon driver inte bara en youtube-kanal utan även en blogg (idawarg.se) och egen webbshop (welloteket.se) som jag tycker ni ska kika in på.
 
klicka på bilden för att komma till hennes kanal:
 
 
Anty:
Denna härliga tjej älskar makeup och förutom grymma sminkningar gör hon även vloggar där man får hänga med henne i en helt vanlig vardag där hon shoppar eller träffar vänner m.m... Hon har två youtube-kanaler, den ena för vanliga videos och en för vloggar (klicka här för att komma till hennes vloggkanal).
 
Till hennes vanliga kanal (klicka på bilden):
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Matilda

Hej! Nu har jag lottat ut vem som blev Veckans bloggläsare på min blogg, så in och kika om det blev du! Om inte, var gärna med igen (:
Kraam!

2016-12-05 @ 17:17:14
URL: http://nouw.com/matildardn
JUNITJEJ

Ida Warg är verkligen bra!

Svar: ja otroligt duktig och sen sprider hon så mycket glädje. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2016-12-05 @ 18:33:57
URL: http://www.junitjejen.se
Fröken Rödlök

Du är nominerar till Veckans Blogg - röstningen har precis startat. Du kan rösta en gång i timmen om du vill och ragga dina röster på vilket sätt du än önskar. Avslutas på fredag. Lycka till :)

2016-12-06 @ 07:31:05
URL: http://www.mizca.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0