Det är inte okej att mobba!

Nu får det vara nog!
 
Hur kan man bryta ner en annan människa tills den vill ta livet av sig? Skulle du som mobbare sen vilja leva med att du tagit dö på en annan människa?! Det är 2016 och vi borde kommit längre kring detta ämne! Det är inte okej att mobba, kränka eller misshandla en annan människa! Aldrig någonsin ska detta behöva ske ändå är detta vardag för flera tusen där ute!
 
Är du drabbat där ute!
 
1. Våga berätta för en vuxen som du har förtroende för. Det finns alltid peroner i din omgivning som älskar dig otroligt mycket och dom kommer stötta dig i kampen.

2. Försök hitta en plats där du känner dig trygg, det kan vara hemma, sommarställe, släkting, kyrkan m,m... Där du kan ladda batterierna utan att behöva vara rädd för att få onödiga kommentarer från mobbarna.

3. Om skolan vägrar göra nått eller anklagar dig för att vara orsaken till att folk "får mobba dig", Anmäl omedelbart till skolinspektionen och Barn- och elevombudet. Stå på er! Ingen förtjänar att utstå psykisk (onödiga kommentarer och ord) eller fysiskt våld.
 
 DU ÄR VÄRDEFULL, så ge inte upp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
piddetips

hur fick du dit den där man väljer språk? :)

Svar: Det är inte så svårt följ bara instruktionerna här: http://blogghjalparn.blogg.se/2011/march/googles-oversattning-knapp.html
kramiz=)
♥JèÑnIèY♥

2016-03-01 @ 17:40:34
URL: http://piddetips.blogg.se/
Emmy

Jätte bra skrivet :)

2016-03-05 @ 07:54:08
URL: http://nouw.com/emmylundqvist
Anna

Hej! Bra skrivet. =) För några dagar sedan så fick jag nog av all mobbning som jag ser nästan dagligen. Så jag bestämde mig för att skriva ett inlägg om det på min blogg. Gå gärna in och läs. Vi måste kämpa för att få bort all mobbning.
http://nouw.com/AnnYa87/the-bad-in-our-world-23803494

2016-03-07 @ 21:59:14
URL: http://nouw.com/annya87
moa

riktigt bra skrivet <3

Svar: Tack så mkt. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2016-05-15 @ 17:38:37
URL: http://moamedalicia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0