Ska äntligen få komma ut!<3

Godmorgon!
 
Jag är verkligen ingen morgonmänniska alls och framför allt inte efter en tuff natt med nervsmärtor. Men idag ska jag äntligen få komma ut utanför tomtgränsen en sväng. Så det är bara till att ta sig upp och göra sig redo för att åka. Konstigt nog känner jag en enorm lycka att få komma ut lite för nu var det 6 dagar sen sist.
 
Min försämring har gått ganska fort. Jag hoppas dock fortfarande på att det ska vända till det bättre igen. Imorgon är det dags att träffa läkaren som förstört mig och det känns nervöst. Jag är nog till och med rädd för att återigen bli dumförklarad eller nekad vård pga bristande kunskap om mina sjukdomar. kramiz<3
 
Krigsprinsessan laddar inför kommande vårdkrig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Lisa

Det är aldrig någon som blir nekad vård. Inte i Sverige iallafall. Det är bara att fibromyalgi är en relativt ny diagnos och de vet inte så mycket om den. Men sluta klaga på vården och var tacksam för att den finns istället.

Svar: Jag klagar inte! Jag säger bara hur vården fungerar för oss med kroniska sjukdomar och krigar för att få den bättre!
Jo tyvärr nekas många rätt vård i Sverige och många av dem ger upp livet till slut. Det fick du la inte lära dig i skolan utan där var la vården perfekt.

kramiz.
♥JèÑnIèY♥

2016-10-25 @ 16:34:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0