Två youtube favoriter...

Tjo på er!

 

Som många av er vet spenderar jag många timmar i sängen och därmed blir det en del Youtube tittande för lilla mig. Det är nog inte fören nu jag insett hur mycket mina favoriter youtubers faktiskt betyder i min kamp. Dem sprider så mycket glädje och kärlek. Men framför allt har dem möjlighet att göra saker jag inte kan och att då får följa med dem genom en kamera är konstigt nog rätt roligt.

 

Här nedan får ni 2 av mina favoriter när det kommer till svensktalande youtubers som har underbara vloggar (videobloggar). Kommer göra fler sådana här inlägg om mina favoriter på Youtube framöver. Kilcka på bilden för att komma till deras kanaler! Kramiz<3

 

Yumi & Tomu:

Detta kärlekspar har precis flyttat hem till Sverige efter en tid i Japan. Dem vloggar varje dag och man får följa med allt från vardag till äventyr. Jag älskar verkligen deras vloggar nått enormt.

 

 

Helen Torsgården:

Denna tjej gör för det mesta skönhetsvideo, men då och då slinker det även in härliga vloggar på hennes kanal. Där man får följa hennes vardag med egen webbshop och alla hennes mysiga djur som flyttat in på deras gård.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 



Kommentarer
Emelie Karlsson

Alltid kul med youtube-tips!

2016-10-06 @ 19:59:02
URL: http://fiktivaem.blogg.se/
Ida

Ska kika in på dom :)

Svar: Tycker jag verkligen du ska göra😊 kramiz
♥JèÑnIèY♥

2016-10-06 @ 20:31:35
URL: http://nouw.com/iidaeiinarsson


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0