♥Frågestund♥

Goddag!
 
Jag nu tänkt svara på några av de frågorna som trillat in till frågestunden. Dessa frågor har jag faktiskt aldrig svarat på tidigare. Jag svarar alltid så gott jag kan på frågorna, men som många vet har jag svårt att förklara vissa saker på ett bra sätt. kramiz<3
 
 
 
 
Svar:

Mitt mål med bloggen är att sprida kunskap om kroniska sjukdomar som vården gärna vill förneka och för att hjälpa andra i liknade situationer. Jag önska nämligen jag hade hittat en sådan här blogg i tidigt skedde av min sjukdomsdebut för att finna hopp i det svåra.

 
Svar:

Nej tyvärr hann jag aldrig gå klart gymnasiet innan jag fick sjukskriva mig/hoppa av för att kroppen sa ifrån så pass mycket att jag dagligen slockna i soffan i klassrummet efter 1 timmes lektion. Sen dess har jag fått svårare att klara av vardagen utan att bli sämre i sjukdomarna. Så just nu är jag inte frisk nog att klara av ett jobb då jag aldrig vet hur jag mår om 30 min. Men jag hoppas fortfarande på att kunna plugga kurser på distans och eventuellt praktisera/jobba i framtiden.

 
 
Svar:

Jag har ett barndomsminne som jag älskar att minnas och det var när jag hälsa på hos mormor och morfar när jag var runt 6 år. Då tog dem med mig på en skogspromenad i deras trakter och visa upp en jätte gammal sten som såg ut som ett gigantiskt hjul och dem lyfte upp mig på den så jag skulle nå fikabrödet vi hade med oss. Det var så mysigt att få upptäcka nya saker. Jag har alltid älskat att vara ute i naturen och det gör jag än idag även om det är svårare att genomföra.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Kajsastina

Hej! Jag har en veckans blogg, skulle vara superkul om du var med! :)

2017-01-29 @ 09:45:59
URL: http://nouw.com/kajsastinamattsson


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0