♥Frågestund♥

Hej på er!
 
Jag har nu tänkt svara på några av de frågorna som trillat in till frågestunden. Jag svarar alltid så gott jag kan på frågorna, men som många vet har jag ibland svårt att förklara vissa saker på ett bra sätt. kramiz<3
 
 
 
Svar:
Anledningen till att jag ibland delar upp inläggen i flera delar är för att många med mina sjukdomar har svårt att läsa längre texter. Sen jag gör det för att underlätta för dem som har lässvårigheter där bl.a. ögonen får raderna att gärna hoppa som för mig. Ni får gärna säga till om det är något annat som ni tycker jag kan förbättra när det kommer till inläggen.
 
Svar:
Jag är väldigt kreativ, kärleksfull och har en enorm kämpaglödd precis som min förebild till morfar hade.
 
Svar:
Jag har än så länge inte planerat hösten. Då mina sjukdomar under denna period brukar bli extra kämpiga. Jag hoppas så klart på en resa till Västerås igen och gärna något spa besök innan Jul. Men allt hänger ju på kroppens mående. Jag får ta det som det kommer helt enkelt.
 
Svar:
Absolut! Jag vill gärna ha en liten katt som håller mig sällskap om dagarna. Men eftersom min mamma har pälsallergi får jag vänta med det ett tag. Jag får nöja mig med att vara hund/kattvakt ibland.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0