Jag fixa det!

Hej på er!
 
Jag lyckades plåga mig upp tidigt imorse för att ringa de sista vårdsamtalen. Det gick relativt bra förutom att de ännu en gång inte ritkigt ville ge mig en riktig läkartid på vårdcentralen utan att läkaren skulle höra av sig vilket dem lovat tidigare men att h*n aldrig återkommer. Vi får hålla tummarna att dem är villig att hjälpa mig annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.
 
Samtalet till Gyn gick också bra även om jag måste fylla i blankett för egenremiss då jag "skrevs ut" därifrån januari 2017 när jag inte hade några besvär. Så nu när jag har problem igen ställer det till det lite, men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan jag får en ny tid för läkarbesök och bedöming om de täta blödningarna som sliter på min svaga kropp.
 
Jag är glad att alla tre vårdsamtalen för denna veckan är avklarade. Nu kan jag andas ut och bara försöka återhämta mig. Igår var jag iväg en sväng och köpte mitt efterlängtade silver armband där varje berlock som sätts på kommer ha en koppling till mig. Jätte nöjd! kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0