Första hotellresan själv...

Hej fina ni!
 
Jag är hemma igen efter min lilla välbehövliga mini-semester från mitt sovrum hemma för att vila upp mig och få lite miljöombyte. Jag valde en stad som ligger mig varmt om hjärtat där jag också har en nära vän som jag verkligen kan prata ut med. Nämligen Göteborg och hotell föll på Gothia Towers, då det är lätt att hitta dit och finns trevliga/lugna ställen runt om att besöka.
 
Jag är så lycklig över att jag valde detta hotellet för det var verkligen en vistelse som kändes bekant trots att det var första gången jag var där. Rummet var både stort och otroligt mysigt! Bra mörkläggningsgardiner och när jag väl hade lyckas stänga av ac och de så var det helt tyst i rummet. Personalen var super trevliga och hjälpsamma så jag kunde verkligen slappna av helt. kramiz<3
 
Jag klara det!
Jag övernatta på ett hotell själv! Jag råka visserligen komma lite vilse efter frukosten
men då fanns de personal som kunde hjälpa mig hitta tillbaka. Så jag drabbades inte av panik eller svettningar som jag brukar göra i sådana situationer. Kroppen är helt slut efter resan, men jag har växt mycket och samtidigt fått rensa tankarna och fyllt på med glädje.
 
Stort Tack till J & C som höll mig sällskap under kvällen när jag kom och dagen efter<3
 
Bilder från hotellet: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Carro

Tack själv, trevligt att ses igen :)

Svar: Åh! Ni är så oroligt underbara<3 kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2019-01-18 @ 13:57:42
URL: http://https://carroellen.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0